![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy !! Spartaczony tatuaż !!
Hej
![]() Już od dawna chciałam sobie zrobić tatuaż!! Przez przypadek trafiła mi sie okazja aby go zrobić. Do mojej koleżanki przyszedł jej taki dalszy kuzyn który "ponoć " dobrze tatuował (niby pokazał swoje wcześniejsze prace i miał profesjonalną maszynkę ) i miał jej coś wytatuować ale wyszło na to że ja sie zdecydowałam. Chciałam sobie wytatuować : here & now.jpg Ale jak zobaczyłam co on mi robi to myślałam że chyba go zabiję ![]() Ja też troche sobie pogorszyłam sprawę bo jak przyszłam do domu (byłam w tedy już tak wkurzona) zrobiłam sobie piling na tą rane (a on mnie ostrzegał że nie powinno się moczyć tatuażu bo sie tusz rozleje... i teraz widzę że właśnie tak mi się stało) Ogólnie to niewygląda to za ciekawie... (stan już po 12 dniach) ST832191aa.jpg ![]() Teraz nie wiem co ja moge z tym zrobić bo to wygląda fatalnie! Niewiem czy jest teraz możliwość by to poprawić i niemam kompletnie pomysłu czym mogła bym to zasłonić! Prosze pomóżcie mi bo jestem rozpaczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomocy !! Spartaczony tatuaż !!
zrób jakieś lepsze zdjęcie.. jakie to ma wymiary? to jest tak małe że usuniesz laserowo i się specjalnie nie zrunujesz. bo póki co jakość jest taka że widzę jedną plamę z ogonkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a igły przynajmniej miał zdezynfekowane i generalnie higienicznie to wyglądało?
nigdy bym sobie nie dała zrobić tatuażu bez gruntownego sprawdzenia tatuażysty... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
primo - glupota nr 1 to koles, ktory nie ma pojecia o tym, co robi.
secundo - glupota nr 2 to robienie peelingu, chociaz mialas mowione, zeby nie moczyc tatuazu- jakkolwiek by on nie wygladal tertio - albo zakryc czyms wiekszym, isc do profesjonalisty, ktory cos zaproponuje albo usunac laserowo i nastepnym razem nie korzystac z "okazji"
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie, idź do profesjonalnego salonu, tatuażysty...on Ci coś poradzi. Może da radę jakos to poprawić, przerobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raróg
|
Jezu, po co peeling? Miał to zmyć? ; P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jezu co to ?! Współczuje Ci
![]() Zawsze zastanawiałam się jak ludzie mogą powierzyć coś, co będzie pamiątką na całe życie ( a przynajmniej miało nią być) komuś bez talentu, nie pracującemu w salonie. Ja w życiu nie zaufałabym znajomemu kogoś tam, że robi fajne tatuaże ![]() Idź do profesjonalisty, myślę, że przerobi Ci ten tatuaż no albo laserowo...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
da sie to zrobic ale bedziesz musiala isc do kogos kto ma dobra opinie, salon i doswiadczenie. szwagier chcial wytatuowac sobie smoka i tez zaufal takiemu domowemu gosciowi ( nie napisze tatuazyscie bo to obraza dla tegozawodu by byla) . coz smok jak smok nie wygladal a jak zielona plama. na szczescie dla niego znalazl sie ktos kto powiedzial ze da sie to zakryc. tatuaz musi byc troche wiekszy ale bedzie mial smoka. i zroibil tak jak sie nalezy. co prawda calosc trwala trzy sesje zeby to mialo rece i nogi i zeby ni wychodzi ten wczesniejszy spod spodu. najpierw idz do salonu i pokaz to fachowcowi. on najlepiej ci doradzi co mozna z tym zrobic czy da sie to jakos skonczyc czy trzeba na to nakladac inny. poradzi tez jakby co salon gdzie moga ci to laserowo usunac.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzeniona
|
Albo zrób cover albo usuń. Niech takie wątki będą nauczką na przyszłość, że w przypadku wzoru na całe życie nie wolno kusić się na jakieś okazje i dawać zrobić sobie tatuaż w domu, w piwnicy albo jeszcze gdzieś indziej!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Idź do dobrego salonu, gdzie mają laser do usuwania. Możesz zrobić cover, wtedy usuwają tylko tyle, ile trzeba, resztę pokrywają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie, że da sie przerobić to w salonie bez problemu. Przejdź sie, spytaj.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
bez kija nie podchodz
|
Masz nauczkę, ciesz się, że to ( tak mi się wydaje ) jest małe i łatwo będzie zrobić cover o ile się zdecydujesz.
Nie rozumiem po co zrobiłaś peeling? to jest rana, wiesz o tym ? no i wiadomo, wszędzie jest mówione, że nie moczy w wodzie.. więc po prostu brzydko mówiąc, olałaś to, pomijając fakt, że gość to spartaczył strasznie. poczekaj aż się zagoi, poszukać czegoś co by się nadawało na cover, idź do dobrego studia,oni Ci jeszcze doradzą. I nigdy więcej NIE OSZCZĘDZAJ NA TATUAŻACH.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mi się słabo robi na samą myśl...
Masakra, jeśli już robić to tylko w miejscu z opinią! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tak jak dziewczyny mówią, masz dwa wyjścia albo usunięcie albo cover. Z zakryciem zdecydowanie będzie łatwiej moim zdaniem, gdyż ten Twój "tatuaż" jest raczej małych rozmiarów. Tylko pamiętaj, żeby tym razem wybrać jakieś porządne studio.
A pomysł z peelingiem zostawię bez komentarza.
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
aż głową w klawiature uderzyłam jak to zobaczyłam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Pomysłowość autorki przeraża...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
gratuluję pomysłowości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Wy się śmiejcie z tego peelingu a ja zrobiłam za młodu coś gorszego. Pierwszy raz się ululałam i taka głupota mi strzeliła do głowy, że machnęłam sobie tatuaż a jak wytrzeźwiałam to pocięłam go nożem i zalałam sokiem z cytryny , żeby zszedł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Autorko tatuaz nie wydaje się duzy więc usunięcie go nie będzie specjalnie kosztowne. Polecam iść do profesjonalnego tatuażysty, on coś poradzi.
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Lea co człowiek w stresie potrafi wymyślić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
W stresie, skacowany i sikający ze strachu przed mamą , że da mi w kość jak to zobaczy ![]()
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Zrobił mi go kolega który nauczył się tatuować w poprawczaku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W "La ink" i innych tego typu reality show mieli klientow, ktorzy chcieli skowerowac inny beznadziejny lub nieudany tatuaz i bylo bez problemu. Tylko musisz wybrac naprawe dobry, renomowany salon! Mam nadzieje,ze juz to wiesz? ![]() A tak na marginesie.. ciesz sie,ze ta lipa nie jest duzych rozmiarow i w widocznym miejscu... Rowniez chcialabym (jesli juz) zrobic sobie tata w takim miejscu, gdzie ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, a co powiecie na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Buc
|
albo może to celowy zabieg artystyczny.
![]() dla mnie dziara z gatunku dzięki panie, że jest na plecach nie będę musiała jej codziennie oglądać. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Szczerze- myślę, że ktoś się uczył rysować na twoich plecach , anatomia -błędy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Buc
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.