|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Reklamacja towaru - h&m
Witam
![]() Kupiłam w sobotę wielkanocną ( czyli niecały miesiąc temu) torebkę w h&m ( brązowa nie za duża na długim pasku, ale też z rączką do noszenia w ręce - może kojarzycie). No i niestety dziś zauważyłam, że torebka zaczęła w kilku miejscach pękać, są to takie małe pęknięcia, w środku pęknięcie jest białe :P Ani ja jej nie zniszczyłam, ani kamieni w niej nie nosiłam, no nic. Orientujecie się jak to jest z reklamacjami w tym sklepie? Uznają mi? A jeśli tak to jak wygląda procedura? Będę musiała długo czekać ? Czy od ręki sprawę załatwią? Dostanęz wrot kasy czy wymiana na inną ? Kurcze jestem zła, bo tak mi się ta torebka podoba ![]() Z góry dzięki za odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Reklamacja towaru - h&m
Procedura wygląda tak jak wszędzie - idziesz do sklepu, mówisz w czym rzecz, pokazujesz paragon, spisujesz taki formularz reklamacyjny i czekasz na odpowiedź firmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklamacja towaru - h&m
Dzięki za odpowiedź, praktycznie nigdy nic nie reklamuje także się nie orientuje, ostatnio reklamowałam buty, po 14 dniach dostałam info, że za miesiąc mogę odebrać pieniądze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.