|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozterki sercowe
Hejka dziewczyny, pisze bo już sama niewiem co myśleć. Wiec tak zacznę od początku. Mieszkam z chłopakiem juz 4,5 roku. On zachowuje się jakbyśmy byli starym dobrym małżeństwem, po drugie wpatrzony jest w brata i to okropnie mocno. Juz wyjaśniam 1. Wogole się nie stara o mnie nie kupuje mi kwiatów nigdy nie kupował przez 4 lata ani razu mimo że mówiłam żebym chciała. Ja mam wrażenie ze jestem to jestem jakby mnie nie było to tez by nie zauważył jak gdzieś wychodzi to nie pisze do mnie cały dzień w domu siedzi w telefonie pisze z koleżankami lub innymi. Po całym dniu nieobecności opowiada tylko o sobie co i jak u niego a jak ja napomkne ze miałam jakieś w danym dniu sytuacje czy to przyykra czy też nie to robi takie mhm i kontynuuje dalej swój dzień. 2. Jego brat. Wpatrzony jest w niego jak w obrazek bo K. (brat) kupił sobie koszulkę to on tez ta sama kupi byle co dzwoni o opinie do brata np. Następuje jakiś problem czy to z jego praca czy ma zły dzień on mi nie powie co go gryzie pisze do brata. Chodzi o jakąś totalna głupotę pisze do K. Z nim potrafi gadać przez telefon 2 h a jak ja napiszę to odpisze po kilku godzinach lub wgl mimo że z każdym innym pisze tylko mi nie odpisuje. Czuje się olewana mam wrażenie ze brat jest dla niego ważniejszy niż ja. Do niego jeździ co 2 dzień a ja jestem pozostawiona sama sobie. Kiedyś nawet mu powiedziałam co czuje jego odpowiedź daj spokój przesadzasz. A jego brat kiedyś go nawyzywal od najgorszych mój wrócił do domu cały zaplakany bo K. Powiedział ze nie jest jego bratem i jest dla K. gownem nic nie wartym i ma wyp.... do swojej ☠☠☠☠y ( chodziło o mnie)Dwa dni później mój facet dzwoni do niego z przeprosinami?! I mówię mu ze to K. Powinien go przeprosić nie posłuchał jeszcze dał mu pieniądze, bo o to poszło między innymi.
Ja mam wrażenie, że mój narzeczony mnie nie kocha mimo że twierdzi ze kocha ja tego nie czuje wgl nie liczy się z moim zdaniem nie pyta mnie o rady uważa za głupia. Nie było go wczoraj cały dzień od 5, bo był w pracy i później u brata. Przyjechał i poszedł spać, wstał o 5.30 pytam się gdzie idziesz jak masz wolne a on do brata jadę na piwo się umówiłem!!! U niego w głowie najważniejszy jest brat na drugim miejscu matka a później telefon i ja. Może on mnie wcale nie kocha jest zw mną z przyzwyczajenia i dlatego ze mam mieszkanie własnościowe a on pochodzi z dość biednej rodziny?? Warunki u mnie w mieszkaniu są dużo lepsze niż u niego w rodzinnym domu. Co o tym myślicie?? Czy on mnie kocha czy wykorzystuje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozterki sercowe
Sądzę że cię nie kocha i jest z tobą bo już tyle czasu razem
Pozwala cię obrażać nie liczy się z twoimi uczuciami ma cie w dupie olewa Po co ci ktoś taki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
A na kiedy macie zaplanowany ślub? W ogóle macie?
Hm, facet ma Cię jak chce, zdobył więc nie widzi sensu się starać. Nie wiem co jeszcze z nim robisz, trochę za wcześnie żeby żyć obok siebie a nie ze sobą. W OGOÓLE nie powinno się tak żyć. Kopnęłabym gwiazdora w szanowne 4 litery bo marnujesz sobie po prostu kolejne lata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
On nie ma bierzmowania obiecał ze zrobi ale jakoś mu się nie spieszy co ja robię nie tak?? Kiedyś rozmawialiśmy na temat otyłości ( ja jestem gruba i niska) zaczął wychwalac swoją koleżankę ze ma nogi jak modelka cycki jak modelka jest wysoka i mówił to takim sposobem jakby nawet nie rozumiał ze robi mi tym przykrość. Pisał później z dziewczyną której na oczy nie widział i mnie oczernial ze jestem wariatka, zazdrosna ( bo kiedyś byłam zazdrosna) ze powinnam się leczyć ze zagroził Mi ze jak nie pójdę na terapię to ze mną zerwie i różne takie mniej więcej w tym stylu pisał do dziewczyny która znał z internetu. Pewnie się zastanawiacie czemu z nim nie zerwała to już jest bardziej skomplikowana historia wskrocie prócz niego to ja nie mam nikogo dosłownie nikogo ani przyjaciół znajomych rodziny ( wychowałam się w Domu dziecka) i może to ze mną jest coś nie tak dawno już mi tak źle nie było.. Mam pretensje do siebie że nie umiem nawiązywać kontaktów a jednocześnie mam tylko ta jedna osobę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem że może być ci trudno Zapraszam na wątek rozstaniowy tam się wspieramy właśnie po rozstaniach Chyba że chcesz się kisic w takim związku bo misio się zmieni |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Umiesz nawiązywać, nie wmawiaj sobie że jest z Tobą coś nie tak i sobie nie poradzisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A poza tym, tkwiąc w beznadziejnym związku sama odbierasz sobie szansę poznania kogoś, kto cię będzie kochał. Edytowane przez fralla Czas edycji: 2018-07-26 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To z nim zerwij innej rafy nie bedzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam to co napisałaś i mam jedno pytanie,
a po czym w ogóle wnosisz, ze Ty jesteś z nim w jakimś związku? Bo na moje oko, to wygląda tak, ze skoro już się przyczepiłaś i nie chcesz puścić, to facet ma bazę na noc i może ewentualnie jakiś seks czy żarcie jak akurat przejeżdza w twojej okolicy. ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ok, zerwij z nim
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
A co ja mogę zrobić żeby on myślał że mogę mieć każdego i ze on to nie jest jedynym na świecie, kiedyś tak było ze chciał zerwać ale powiedział ze zostanie bo jak odejdzie to zostane sama zupełnie ( akurat miał rację) ale słuchajcie skoro nie chce być sama to może dać mu jakiś powód do zazdrości lub żeby zrozumiał ze źle robi. Niewiem może schudnąć bo jestem przy kości ale mam predyspozycje żeby wyglądać sexi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
No przecież troll.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oesu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
No tak żeby pokazać mu ze mną tez się mogą inni interesować co głupi pomysł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- I co tym osiągniesz? Uczucie lekkiej zazdrości poniesie Was ku zachodowi słońca i happy endowi? Tam, gdzie nigdy nie było miłości, tam zazdrość niczego na nowo nie wzbudzi, bo nie ma czego wzbudzać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Predyspozycje to masz na trolla albo wybitnie głupią dziewczynę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.