|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Przeszkadzające wałeczki!! HELP!!
Witam!
Nurtuję mnie jeden problem na moich udach. Otóż od wewnętrznej strony, na górze posiadam takie zwałki tłuszczu lub może jest to tylko pusta skóra. Nie wiem co to, w każdym bądź razie jest! Mnie osobiście to odraża, bo nie wygląda zbyt przyjemnie - takie wybrzuszenie. Od razu uprzedzam, że nie jest to związane z nadwagą, gdyż nawet gdy byłam praktycznie w stanie anoreksji (waga 43 kg przy wzroscie 165cm) te wałeczki nadal były. Może ktoś też ma podobny problem do mojego? Czy jakimiś ćwiczeniami da się to zwalczyć? Jeśli tak, to co mam zrobić, bo mogę zrobić wszystko!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przeszkadzające wałeczki!! HELP!!
Tak !! ja też to mam !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
♥
|
a próbowałyście cwiczyc motylka ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy rozumiem o co chodzi, ale takie jakby.hm.. odstające od wewnątrz? Jezeli tak to chyba tez to mam, ale powiem wam ze dziewczyna z mojej klasy, praktycznie anoreksja,(tzn bardzo wysportowana, az przesadnie, ma mięśnie, ale wyglada jak anorektyczka ) tez takie ma.. I wydaje mi sie ze to nasza wątpliwa uroda ;P
(anniaa, jaka sliczna pani w avatarze ^^.. bylas na koncercie rok temu?)
![]() |
#5 |
♥
|
riddle pewnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja też tak mam. Walczę z tym od dawna i zwalczyć nie umiem, nie potrafię się przez to coś przemóc, żeby włożyć bikini - bo uda to mam szczupłe, tylko to coś odstaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Heh... a więc widzę, że zebrało się parę osob z tym samym problemem, co ja!
riddle92 Tak, chyba dobrze zrozumiałaś! Ale mi by się nie wydawało, że to nasza wątpliwa uroda i myślę, że na pewno da się jakoś zwalczyć tylko nie wiem jak! Może faktycznie warto wypróbować te motylki, o których mówi anniaa? PS. Dziękuję za zainteresowanie!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
♥
|
tyneczka mi akurat pomogło cwicząc motylek bo tez miałam we wnątrz takei obwisłe kij wie co to jest
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A z tym motylkiem, to tak mniej więcej ile ćwiczeń na dzień po ile minut? Jak to było z Tobą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
♥
|
mmm tzn zawsze cwiczylam 10 min dziennie ae od tygodnia cwicze po 20-30 min same nogi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.