|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
jak zwiększyć atrakcyjność
Przeglądając forum co rusz natykałem się na rady:
chcesz kobiety, musisz: - iść do fryzjera - zapisać się na siłownie - kupić modne ubrania Zastosowałem się do Waszych wskazówek, lecz nie przynosi to wyników: - fryzjer, ok po wizycie w salonie znacznie lepiej wyglądam. Szkopuł w tym, że włosy mi BAAAARDZO szybko rosną, więc już po 5 dniach tyb "turbo" się wyłącza. Tracę efekt. Przykładowo koleżanka z pracy widząc mnie po 7 dniach od fryzjera, skomentowała : zarosłeś, idź obciąć włosy Innym facetom włosy rosną dłużej i mogą cieszyć się fryzurą przez długie tygodnie. - ciagle słyszę od kolegów rady abym zapisał się na siłownie. Trenuję rok. Siła zwiększyła się mi bardzo, ale tak poza tym nie widać tego po moim ciele. Wciąż mimo diety jestem szczupły, a ręce mam dość chude. Klatka też nie robi wrażenia. Inni potrenują rok i co prawda trudno anzwać ich koksami, ale ręce mają przypakowane i na pierwszy rzut oka widać ich zrobioną sylwetkę. - ubrania. Koleżanki z pracy wręcz nalegają, bym zmienił styl, bo 28 letniemu facetowi nie pasują tshirty, bluzy i jeansy. Odwiedziłem niemal 100 sklepów i nie znalazłem pasującej koszuli. Próbowałem drogich marek jak i tanich, zawsze to samo. Rozmiary najmniejsze są za ciasne, większe w klacie za ciasne, w pasie wiszą jak worek, lub odwrotnie. Spodnie slimfit z uwagi na moje masywne z natury uda, odpadają. Musze kupować spodnie proste, które żeby jeszcze były dla mnie komfortowe muszą być odpowiednio większe, przez co spodnie wiszą mi w pasie - tam jestem chudy. W związku z tym inni faceci pójdą do frzyjera i przez wiele dni prezentują się lepiej ubiorą koszule, spodnie slimfit, modnie wyglądają potrenują, sylwetka robi się atrakcyjna a mi jak na złość nie wychodzi. Staram się, trenuję, bez efektów. Chcę się ubrać, nie mogę znaleźć niczego pasującego. Zrobię fryzurę, za 5 dni ją tracę. Inni zwiększają atrakcyjnośc, a ja mimo chęci nie mogę. Jasne w twarzowej fryzurze wyglądam lepiej, lecz taka fryzura po 5 dniach znika. W koszuli wyglądam lepiej, ale nie mogę znaleźć pasującej. Wylewam pot na siłowni, a to nie przynosi wyników. Co robić ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Gazela inteligencji
|
Dot.: jak zwiększyć atrakcyjność
Omg, ileż można
![]() Wiemy, że ten temat to tylko pretekst
#3 |
Konto usunięte
|
I tak nie urośniesz, więc to wszystko na nic, wszak wiadomo, że niskich nikt nie chce. Deal with it.
kalor, niski i od chinosów to był jeden i ten sam? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Po 5 dniach odrastają Ci włosy? XD
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mieć innych ludzi w czterech literach. Wyglądasz jak wyglądasz i tyle. Nie każdy musi być zrobiony w każdym calu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Gazela inteligencji
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8515104 1]I tak nie urośniesz, więc to wszystko na nic, wszak wiadomo, że niskich nikt nie chce. Deal with it.
kalor, niski i od chinosów to był jeden i ten sam?[/QUOTE] Właśnie nie jestem pewna ![]()
#7 |
BAN stały
|
Niech was nie zwiedzie mój problem. Nie słyszałyście o oryginalnosci każdego przypadku? Nie porownujcie mnie z jakimś innym przypadkiem.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie nie slim fit to w ogóle nie są spodnie dla facetów. A tym bardziej dla kogoś z dużymi udami
siła spokoju
#9 |
Wizażowy Kot Igor
|
Jest fizycznie niemożliwe, żeby wlosy urosły Ci w ciągu 5 dni tak, żeby poważnie zaburzyły strukturę strzyżenia.
Ale to też nie jest tak, że po umyciu fryzura będzie tak samo wystylizowana, jak to uczynił barber. Kup produkty do stylizacji włosów i brody dla mężczyzn (są takie!) i eksperymentuj. Nie jestem facetem ale wiem, że stylizacja fryzury po dobrym strzyżeniu mojemu kuzynowi zajmuje 3 minuty. Mojemu facetowi (długie włosy plus broda) okolo 5 minut po wysuszeniu. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Hm....zamykam wątek . Autor jest klonem zbanowanego trola
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.