|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy przesadzam?
Witam prosze nie zważać na błędy interpunkcję itp pisze to w nerwach.
Skrócę to najbardziej jak sie da a więc zaczne od tego ze jestem człowiekiem który szybko przywiązuje sie do ludzi i potem bardzo tego żałuje. Jakies 2 msc temu poznałem fajną dziewczynę rocznikowo 17 wiadomo lubiąca wypić jak to teraz bywa. Gdy wypiła nie była sobą zaczynało sie przystawianie itp pewnie rozumiecie co chce powiedziec. Tak czy siak spodobała mi sie kręciliśmy ze sobą wychodzilismy temu podobne. Ostatnio miała jakąś impreze na której obiecała ze nie bedzie piła bo obydwoje wiedzieliśmy jak sie zachowuje po alko, no i co? pewnie ze piła i na dodatek sie dobrze bawiła skoro następnego dnia jak sie spotkaliśmy miała całą szyje w <malinkach> moze to głupie albo troche śmieszne ale tak. Nie chciałem nawet o tym rozmawiac nawet o tym nie wspomniałem no bo przeciez nie bylismy parą wiec nie moge jej niczego brionic. Pogadaliśmy ale nie dałem rady długo i mozna powiedziec ze szybko wyjscie sie skonczyło. Dodam ze na tej imprezie były same obce osoby których nie znała prócz kolezanka z którą była. I teraz sednym sprawy jak mam sie zachować? pytać ją o to co zrobiła? czy miec wyrobione o niej zdanie i dać se spokój? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy przesadzam?
Daj sobie spokój. Znajdź sobie jakas inną, fajna, normalna dziewczynę. O dziwo istnieją takie, nawet w tych czasach.
Co z tego, że jest ładna skoro nie potrafi dotrzymywać słowa i zachowac się jak wypije? Nie masz prawa miec pretensji, bo nie byliście w związku, ale masz prawo oczekiwać, że jeśli dziewczyna się z Toba spotyka i umawia na randki to w tym czasie nie spotyka się z innym chłopakiem w tym samym celu i nie daje sie obsciskiwac po pijaku na imprezach. Sam wybierasz z kim chcesz tworzyć relacje. W tą chyba nie warto inwestować nic wiecej, czym szybciej ja olejesz, tym szybciej Ci przejdzie.
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co mu po tym "prawie" do oczekiwania, jak ona nie ma wobec niego żadnych zobowiązań? Dziewczyna nie łamie żadnych wspólnych zasad, bo żadnych nie maja. Wolno jej pić, obściskiwać się i nawet umawiać nie tylko z autorem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No tak 17 latka lubiąca sobie wypić to teraz tak "normalne" jak 14 latki uprawiające seks
![]() Co do tematu - autorze uciekaj i poszukaj inny obiekt bo z tej dziewczyny raczej nic mądrego nie będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ale co, poznałeś dziewczynę, z ktorą łączy Ciebie jakaś niezbyt zażyła relacja koleżeńska i chcesz jej teraz zabraniać pić i całować się z kim ona chce? Bo Ci się spodobała?
To tak nie wygląda, że widzisz ładną dziewczynę i postanawiasz, że chciałbyś z nią być. Jeżeli nie odpowiada Ci jej zachowanie. Ona ma 17 lat, a Ty ile, tyle samo?
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ot, nastolatka. Hormony jej szaleją, a głowa jeszcze słaba. Jak Ci to przeszkadza, to daj sobie spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Nie widzę nic gorszącego w zachowaniu tej dziewczyny. Nie wiem czemu rościsz sobie prawa do rozporządzania jej życiem. Bo Ci się podoba? Nadużywanie alkoholu, przygodny seks to jej sprawa, co najwyżej jej rodziców póki jest niepełnoletnia, ale nie twoja. Znajdź sobie po prostu dziewczynę o podobnych priorytetach do twoich. Takie generalizowanie, że każda 17 lubi sobie wypić i się poobściskiwać na imprezie też nie halo. Może zmień środowisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Rozumiem podpowiesz mi co mam powoedziec jak będę z nią rozmawiać? Dodam ze nie chce ciągnąć tematu z nią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Powiedz, że nie chcesz kontynuować tej znajomości i tyle.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Po prostu jak każdy chce wyjaśnienie dlaczego nie chce z nią wyjść
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Powiedz jej, że ewidentnie macie inne priorytety i w tym momencie nie widzisz wspólnej przyszłości dla was. Ty szukasz poważnej relacji, a wygląda na to, że ona musi się jeszcze wyszumieć (co wcale nie jest szokujące u 17 latki). I tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Wyjaśnione, nawet nie wie z kim się lizała temat do zamknięcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
17 latka to jeszcze 'dziecko'
przykre jest to że po alko nie panuje nad sobą i kompletnie traci rozum. Autorze, szkoda Twojego czasu na nią. Daj sobie spokój. ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- przykre że tak się zachowuje. ale dobrze że już wiesz co i jak.
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dziękuje te forum bardzo mi pomogło pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.