|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brak związku - czy tak musi być ?
Hej,
Mam 27 lat i byłam już w 2 związkach ale to były związki bez sensu i na sile z mojej strony (jeden chłopak mial osobowość narcystyczna i "bawił sie" mną tylko a drugi już myślałam że wszystko będzie w porządku ale po czasie "zrezygnował" bo byłam dla niego za bardzo roztrzepan i zapominalska ![]() Chociaż może ja też nie byłam fair w stosunku do niego bo on mu się wogole nie podobał nie pociągal mnie - a mimo to z nim byłam bo nie chciałam być sama skoro wszystkie moje koleżanki kogoś mają zaręczaja się i biorą śluby rodzą dzieci itd ... a ja tak naprawdę najlepiej się czuje sama - nie potrzebuje nikogo nie czuje tego a mimo tego zazdrosna jestem o innych... A twraz nie twierdzę że nie chciałabym mieć kogoś wreszcie bo po prostu zazdroszczę im ze maja drugie połówki jeżdżą na wakacje razem i są szczęśliwi razem a ja ciągle sama... Myślicie że kiedyś dojrzeje do związku ? Ze to z powodu mojego charakteru nie mam nikogo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak związku - czy tak musi być ?
Ale jaki jest ten Twój charakter? Irytuje Cię, gdy ktoś jest obok, nie lubisz uwzględniać kogoś w swoich planach, najlepiej odpoczywasz i czujesz się, gdy jesteś sama? Jeśli tak, to chyba rzeczywiście nie powinnaś wchodzić w związku.
Jednak piszesz, że z drugiej strony chciałabyś pewne aspekty życiowe dzielić z kimś... Więc może wystarczy Ci ktoś od czasu do czasu, ktoś kto jest dalej, ale jednak obecny? Może w takim razie związek na odległość by Cię zadowolił. Kilka dziewczyn tu na wizażu pisało, że uwielbiają fakt, że ich partner wyjeżdża na tydzień, dwa, a później wraca na weekend. Może to opcja dla Ciebie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
napewno kogoś znajdziesz, tylko nie szukaj na siłę. Skup się na sobie a miłość sama przyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak trafisz na odpowiednią osobę, to wszystko samo przyjdzie. Nic na siłę.
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ok ale mam jeszcze jeden problem
![]() ![]() Edytowane przez Babel1991 Czas edycji: 2018-07-04 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Według mnie strach przed seksem wynika z tego, że nie czułaś pociągu do tych mężczyzn ( jak sama napisałaś, były to związki na siłę)
Najlepszym rozwiązaniem, jeżeli zdecydowałabyś się na szukanie drugiej połówki byłoby zapisanie się na jakiś kurs, może językowy. Często tam można poznać wartościowych ludzi, a co za tym idzie też mężczyzn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
U mnie jest też sprawa tego typu ze ja jestem osobą nieśmiałą w kontaktach a szczególnie z mężczyznami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Tera ogólnie chodzi mi narazie o to ze może ja jeszcze nie powinnam mieć chłopaka tzn nie dojrzałam do tego bo w zasadzie to dobrze mi jest samej lubie sama spędzać czas - na dłuższą metę meczy mmie przebywanie z ludźmi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Czasami sie zastanawiam co jest ze mną nie tak ze nie umiem sobie znaleść faceta :/ Czasem tak patrze i ile brzydkich dziewczyn ma facetów albo na odwrót ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
Właśnie założyłam drugi post alemoże najlepiej będzie jak napisze tutaj ... czy myślicie że związek bez seksu jest możliwy ? Często słyszę o takim przypadkach ze jeżeli ktoś kogoś naprawdę silnie i prawdziwie ich to wszystko jest w stanie przetrwać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Śnięta Mucha
|
Dot.: Brak zwiąezku - czy tak musi być ?
Dla ASa albo masochisty psychicznego, chyba, że mówimy o czasowym braku typu choroba jednej ze stron.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.