|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
aerobik zwykły i sportowy - jaka róznica?
Czy któraś z was mogłaby mi wytłumaczyć w czym tkwi róznica miedzy aerobikiem zwykłym a sportowym? jeśli wogóle jest jakas róznica
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: aerobik zwykły i sportowy - jaka róznica?
Witaj!
Mysle,ze -przede wszystkim- powinien Ci to wytlumaczyc nauczyciel,z którym bedziesz miala zajecia. . Ja jestem akurat dyplomowanym treneren aerobicu sportowego,wiec moglabym o tym baaardzo duzo napisac,ale czy Twoj nauczyciel na pewno poprowadzi z Wami aerobic sportowy? czy tylko aerobic z elementami akrobatycznymi? Najprosciej bedzie go zapytac. Edytowane przez VIVO71 Czas edycji: 2007-03-10 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: aerobik zwykły i sportowy - jaka róznica?
Cytat:
Krótko mówiąc aerobik sportowy podlega ścisłym międzynarodowym przepisom - wykonuje się układ 2 min (dopuszczalna tolerancja +/- 5 s) na polu 7m:na7m indywidualnie, w parze (mieszana) bądzź w zespole trójkowym (jednej płci bądx mieszany). Układ powinien zawierać elementy obowiązkowe : pompki, pajace, naprzemienne wymachy nóg oraz elementy dodatkow z grupy: pompek, siły statycznej, szpagatów oraz skoków. To tak ogólnie,ale jeżeli zależy Ci na szcegółach,to chętnie odpowiem na więcej pytań. Edytowane przez VIVO71 Czas edycji: 2007-03-10 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.