|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
2 ledwo żywe psiaki :(
Dzisiaj jak bylam z psinką na spacerze (maluda, spaniel 9-miesięczny), to w panikę wpędziły mnie dwa owczarki niemieckie biegnące w moją stronę. Telefon od razu do ręki i do matki, żeby JUŻ SZYBKO przyjechała tam gdzie jestem, a ja w tym czasie wzięłam małą między nogi i zwinęłam się na niej w kłębek. Na szczęście mnie ominęły, ale trzęsłam się cała. Mama przyjechała po chwili i kazałam jej jechać zobaczyć, gdzie są. Tak się tych psiaków przestraszyłam, że nawet nie zauważyłam, że były tak zmęczone, że jeden się przewracał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2006-10-22 o 21:40 Powód: zmiana tytułu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2 ledwo żywe psiaki :(
a nie możesz tam pójśc z jakims jedzeniem i ich poszukać? Macie w okolicy "hodowcę"?
schronisko- z jednej strony ONki nie czekałyby długo na adopcje, ale schronisko to złe miejsce dla psów- no chyba, że alternatywa jest błąkanie się po dworze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No właśnie alterynatywą jest błąkanie się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jeśli te psy sie błąkają, to warto (szczególnie, jeśli są, jak opisujesz, wyczerpane) zawiadomic jednak schronisko, TOZ może...złapać je i poczekac na gościa ze schronu- jesli sie dadzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Facet ze schroniska był, ale spóźnił się dosłownie kilka minut
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.