|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wiele ciekawych "przebojow wizazowych" :) Avene, Voglia di.., Revlon, zapraszam!
NIEAKTUALNE
Witajcie ![]() Niedlugo wybieram sie do naszego kochanego kraju i mam pare rzeczy, ktore mi sie po prostu znudzily i pomyslalam ze moze, ktoras bylaby chetna na jakis kosmetyk ![]() Jak narazie po prostu napisze co bym chciala wymienic i dopiero po wtorku moglabym sie wymienic, gdyz wtedy bede w Polsce. Po prostu chcialabym zabrac tylko te rzeczy, ktore pojada na wymianke Oto co mam: * Lotion do ciala Revlon Natural Honey- bardzo nawilzajacy- 50% z 400ml * Balsam do ciala Voglia di..- czekolada i gruszka- 250ml- uzyty 2razy * Odzywka-kuracja do koncowek Gliss Kur Soin Restructurant Instantane- 50% z 150ml * Kulki APC nr.0- zostalo 50% kulek * Puder sypki AirSpun Coty- zostalo 60%- kolorek dla karnacji jasny i normalnej (on sie i tak przystosowuje do wielu odcieni karnacji- taka jego wlasciwosc) * Podklad Revlon Colorstay odcien 07 True Beige- zamienie najchetniej na inny odcien (zostalo 55-60%) * Puder do twarzy Avene Couvrance Mosaic dla cery jasnej dosc, ale to mozaika, wiec przystosowuje sie do wielu odcieni (pare razy uzyty)- nejchetniej na inny puderek, chetnie jakiegos Chanelka * Odzywka Mil Mil kokosowa (znana na wizazu i zachwalana) zostalo 60% z 1litra * Blyszczyk Yves Rocher Luminelle Rozany nektar (zuzycie niewielkie) * Blyszczyk RevlonSuper Lustrous- kolor Mauve Crystal (taka ciemna malinka) zostalo z 80% (mniej wiecej) * Blyszczyk Lip Gloss 3D effect Bielenda Sliczny odcien ciemnego cukierkowego rozu- zuzyty w malej ilosci, sliczny zapach. Bede niestety wybredna, gdyz i tak mam bardzo duzo rzeczy moze jakies kosmetyki do blond wlosow, balsamy do ciala? Sama nie wiem.. Serdecznie zapraszam! Edytowane przez baobab Czas edycji: 2006-09-10 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: Wiele ciekawych "przebojow wizazowych" :) Avene, Voglia di.., Revlon, zapraszam!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wiele ciekawych "przebojow wizazowych" :) Avene, Voglia di.., Revlon, zapraszam!
inetresuje mnie:
1. Lotion do ciala Revlon Natural Honey- bardzo nawilzajacy- 50% z 400ml 2. Odzywka Mil Mil kokosowa (znana na wizazu i zachwalana) zostalo 60% z 1litra
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
* Balsam do ciala Voglia di..- czekolada i gruszka- 250ml- uzyty 2razy
* Kulki APC nr.0- zostalo 50% kulek * Odzywka Mil Mil kokosowa (znana na wizazu i zachwalana) zostalo 60% z 1litra Nie wiem, czy coś Ci u mnie przypasuje, ale zajrzyj proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
* Odzywka-kuracja do koncowek Gliss Kur Soin Restructurant Instantane- 50% z 150ml znajdziesz co su mnie ??
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Balsam do ciala Voglia di..- czekolada i gruszka- 250ml- uzyty 2razy
moze coś znajdziesz nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiele ciekawych "przebojow wizazowych" :) Avene, Voglia di.., Revlon, zapraszam
cześć,
interesuje mnie odżywka kokosowa- czy znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113994 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
* Kulki APC nr.0- zostalo 50% kulek
* Puder sypki AirSpun Coty- zostalo 60%- kolorek dla karnacji jasny i normalnej (on sie i tak przystosowuje do wielu odcieni karnacji- taka jego wlasciwosc) * Podklad Revlon Colorstay odcien 07 True Beige- zamienie najchetniej na inny odcien (zostalo 55-60%) * Blyszczyk RevlonSuper Lustrous- kolor Mauve Crystal (taka ciemna malinka) zostalo z 80% (mniej wiecej) Może wyszukasz coś u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119756
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiele ciekawych "przebojow wizazowych" :) Avene, Voglia di.., Revlon, zapraszam
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej,
interesuja mnie: Balsam do ciala Voglia di..- czekolada i gruszka- 250ml- uzyty 2razy Puder do twarzy Avene Couvrance Mosaic dla cery jasnej dosc, ale to mozaika, wiec przystosowuje sie do wielu odcieni (pare razy uzyty)- nejchetniej na inny puderek, chetnie jakiegos Chanelka Moj watek w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za balsam z gruchą?
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120434 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej;
ja juz co prawda nie mam swojego kramiku, ale moze masz cos konkretnego, co chcialabys za balsam Voglia.. ? mam np. balsam do ciala Pupa Miss Milkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Kasiulka, Ivvonka, nic niestety sobie nie znalazlam
![]() Maggie-79 a jaka to jest Pupa, bo ja Pupy bardzo lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.