|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Perfumy dla mojej kobiety - proszę o pomoc
Witam, zbliżają się urodziny mojej kobiety, z którą jestem już jakiś czas pomyślałem, by kupić jej jakieś perfumy. Przyznam szczerze, że nie wiem co jest teraz modne, za kilka dni wybieram się do perfumerii aby sobie po niuchać różne zapachy i może wybrać coś przy waszej pomocy.
Aktualnie wiem, że moja kobieta (18 lat) używa zapachów Kate Moss, na 90% jest to model Kate. Jest to zapach moim zdaniem dosyć lekki acz intensywny i przyciągający, bardzo go na niej lubię, ona również go bardzo lubi i wiem, że się jej kończy, stąd też pomysł na uzupełnienie jej zapasów perfum co uważam w tym przypadku za dość pożyteczny prezent. Myślałem nad kupieniem jej właśnie Kate Moss Kate ponownie i zastanawiam się czy będzie to dobry pomysł, czy może pójść do przodu i samemu jej jakiś zapach zaproponować. Czy możecie coś polecić podobnego do zapachu Kate Moss Kate? Przeszukiwałem różne fora jak i strony perfumerii i wytypowałem te, lecz nie wiem jak pachną: Kate Moss Kate Dior J'adore Calvin Klein Euphoria Diesel Loverdose Giorgio Armani Acqua diGioia Jeniffer Lopez Still Dodam iż chciałbym zmieścić się w 200 złotych. Jeśli nie dam rady to trudno, dopłacę. I jeszcze jedno pytanie. Na ile starcza wam flakonik 30, 50 i 100 ml? Dziękuję za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy dla mojej kobiety - proszę o pomoc
Cytat:
Wtedy poniuchacie damskie, a jeśli coś jej się spodoba to nie będziesz musiał wybierać w ciemno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
najlepszą opcją to bym ją✂tam zabrał i po prostu powiedział, żeby sobie wybrała, ale czy to nie będzie dziwnie wyglądało? : / to ma być na jej 18te urodziny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
Różne kobiety różnie reagują. Prezent moim zdaniem wymyśliłeś świetny ![]() PS. Jestem pod wrażeniem Twoich starań, naprawdę miło się czyta takie posty, widać, że naprawdę Ci zależy by kupić coś co ją ucieszy i zaskoczy.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki za miłe słowa ; ) Chciałbym ją✂zaskoczyć i chciałbym też, aby prezent jej się spodobał, bo nie sztuka jest wydać 200 złotych na perfumy, których nie będzie się jej przyjemnie używało. Tak więc i tak się tam wybieramy w sobotę do kina✂i będziemy mijać perfumerię, więc chyba najrozsądniej będzie ją zabrać tam i razem coś wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale właśnie do S. czy D. to dwie stówki mogą nie styknąć ![]() Ale ja np. też bym bardzo się ucieszyła jakbym dostała perfumy, zawsze sobie sama kupuję i chciałabym dostać takie, które sam by mi mąż wybrał ![]() Jeżeli klasyczna Moss jej się podoba to i powinny moim zdaniem jej się podobać Still Lopez, J'adore też są lubiane przez ogół kobiet, ja tam lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O uwielbiam takie wątki
![]() ![]() ![]() ![]() Wracając do tematu to tak: najlepiej będzie,żebyś ją zabrał tak jak mówią dziewczyny do perfumerii.Jednak również się zgadzam,że może wzdychać do jakiejś flaszki za 400-500zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mogę Ci jednak doradzić dokładnie,ponieważ nie lubię na sobie zapachu Kate Moss ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dla młodej dziewczyny dobre są świeże, kwiatowo-owocowe zapachy. Z nowości zdecydowanie mogę Ci polecić Diesel Loverdose. Sama używam i jest po prostu przecudny. Kwiatowy, zmysłowy, naprawdę rewelacyjny. Za ok 170 zł kupisz 30 ml, za 230 masz już 50 ml. Jeśli Twoja kobieta używa Kate Moss to ten zapach na pewno jej się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kate Moss - Kate i Loverdose to dwa przeciwlegle bieguny olfaktoryczne ![]() Juz dziewczyny Ci dobrze doradzily - najlepiej wybierzcie sie wspolnie. Kwestia ceny moze byc ciut drazliwa, ale wydaje mi sie, ze jesli dziewczyna jest normalna - to i ta drazliwa sprawe mozecie omowic wczesniej, aby w sklepie nie bylo ZONK ![]() A odnosnie perfum Kate Moss - sa jeszcze rozne inne wersje: Kate by Kate Moss Luxury Edition EDP Kate Moss Wild Meadow Kate Summer Time Kate Moss Love Blossoms moze ktoras z nich wpadnie Wam w nos?? Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niesmialo podpowiem, ze przeciez mozna sie wybrac do perfumerii w celu poznania upodoban dziewczyny, niekoniecznie trzeba mowic, ze to prezent dla niej. A potem mozna dokonac zakupu w perfumerii internetowej, tam jest o polowe taniej niz w Sephorze, Douglasie itp, a perfumy tez sa oryginalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
![]() Inna sprawa, że zgłosiłam Cię za nieopłaconą reklamę w podpisie.... Tak na przyszłość, najpierw czytamy regulamin, a potem się udzielamy na forum, ok?
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2011-10-05 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.