|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sylistki paznokci a ROMA
Witam wszystkie stylistki mieszkajace w Rzymie.
Piszcie ci ciekawego porabiacie w chwilach wolnych-o ile je macie1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sylistki paznokci a ROMA
Witaj.
Ja wpradzie nie w Romie, a w Irlandii ale polecam Ci wizazowe forum o paznokciach gdzie udzielaja sie stylistki mieszkajace w roznych zakadkach swiata. http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=38 Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj Kinia
dzieki za odezwe PS.JAK SIE ODNAJDUJESZ W DALEKIJ iRLANDI? Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja akurat nie jestem stylistka ale za to mieszkam pod Rzymem. Na brak czasu nie narzekam bo nie pracuje (szukam pracy). Jestem tu samiuska. Nie mam tu znajomych oprocz mojego amore i jego znajomych. CZY JEST TU WIECEJ WIZAZANEK MIESZKAJACYCH W RZYMIE I OKOLICACH ? Prosze odezwijcie.
Bacioni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mysle ze wizazanki sa bardzo zapracowane.Romana80
a Ty jak dlugo we Wloszech?Polecam pojechac pod polski kosciol przy placu weneckim.baciii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wizazanki bardzo zapracowane ??' Ah ile ja bym za to dala... Niestety z moim slabym wloskim jest dosyc trudne znalezienie parcy a moze to ja tylko pecha. We Wloszech jestem 4 m-c. To byla decyzja podjeta z dnia na dzien. Ale nie zaluje (chyba).
Dzieki sliczne Margerita da ROMA. Na pewno tam sie wybiore. Chcialabym miec wlasnych znajomych. Marza mi sie babskie wieczory, wypady na miasto... Bacioni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
jesli obracasz sie wsrod wlochow to jezyka nauczysz sie szybko,kazdy z nas kiedys zaczynal i nie bylo tak zle.pozdrawiam i trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
no.no widze ,ze jest nas duzo w stolicy swiata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.