|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
błagam pomózcie mi,w was ostatnia nadzieja;(
Dziewczyny wyglądam tak :
A chcialabym cos zrobic z wygladem,bo wygladam tak od kilku lat i mam tego wygladu dosycc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: błagam pomózcie mi,w was ostatnia nadzieja;(
Jestes bardzo ładną osobą. Masz bardzo ładne włsosy
![]() ![]() Jesli chodzi o makijaż to polcecam pobawić się z modelowaniem twarzy różem. Podkreślić oczy, aby były bardziej wyraziste. Określ swój typ kolorystyczny. Odpowiedz na pytania z wątku " Jak określić swój typ kolorystyczny". Podejrzewam, że nasza kochana kolorystyczna wróżka Joey stwierdzi jakim typem jesteś i będziesz wiedziała w jakich kolorach będzie ci do twarzy. Nie mniej jednak jak już napisałam uważam, że jestes bardzo ładna i nie ma w tobie wiele do zmieniania. Raczej do podkreślenia ![]() Tak BTW kiedy zobaczyłam tytuł wątku pomyślałam, że zobaczę jakiegoś "zdesperowanego potworka " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hehehe dziekuje, ale chcialabym jednak poprobowac cos ze zmiana koloru i z mocnym cieniowaniem, bo na sciecie na krotko jakos nie mam ochoty..
Co myslicie? Jaki kolor do mnie pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mi pasuje taka asymetryvzna grzywka jak na jednym ze zdjęć. Jeśli odpowiesz na pytania o typ kolorystyczny (chyba, że już wiesz jakim jesteś) to bedziemy mogły ci wysłać zdjęcie z odcieniami włosów jakie pasują do twojego typu
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. Jak się opalasz:
Szybko, najpierw na czerwono a pozniej brązowieje. 2. Kolor oczu: Są różno kolorowe: większość zieleni, trochę brązowego, przebija żółty. Obwódka tęczówki brązowa, zielona. 3. Piegi: po słoncu wychodzą 4.Cera: Oliwkowa, prsyzcze przed okresem :p. 5. Naturalny kolor włosów: brąz. 6. Kolor ust: Nie są jasne, ale też nie są ciemne takie pośrodku. 7. W jakich kolorach czuje się najlepiej: Najlepiej czuje się w brązach, rózach,niebieskich,zielen , beżach. Będe bardzo wdzięczna, jeśli mi pomożecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dobierzecie mi jakas fryzure?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie zal Ci takich pieknych dlugich wlosow?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja proponowałabym skrócenie włosków tak do łopatek i wycieniowanie troszkę, do tego dużo cieniutkich jasnych pasemek, więcej bym jednak nie zmieniała gdybym miała tak śliczne włosy i w ogóle była tak ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Jaaa jesteś taka ładna
![]() Moim zdaniem, to troszkę przesada z tym "pomocy" "ostatnia nadzieja" ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Cię serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.