|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Zaczynam się gubić.
Naprawdę doceniam to, co robi "góra" aby nam się lepiej wizażowało ale czy ostatnio nie za dużo tych zmian? Powstała Biochemia, Wizooż, Multi Culti, Targowisko Książki i drugie, z robótkami recznymi. Zamiast Dusznego mamy Kulture, Intymne jest przyczepione do Plotkowego itp. Ja, wizażanka z dość długim stażem zaczynam się gubić, więc jak czują się te "nowe"
![]() ![]() pozdrawiam, monyczkaaa PS. Wiem, wiem marudzę ale po kilku godzinach spędzonych na Słońcu mam prawo jęczeć ![]() PS2. Nie wiem czy ten wątek nie pasuje bardziej na Plotkowe. Jeżeli tak, to proszę o przeniesienie.
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zaczynam się gubić.
Ja też się zgubiłam
![]() Szukałam wątków z "Co w duszy gra" i co ![]() ![]() Troszkę za dużo tych cacek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
nie gubie sie. Dziewczyny nie przesadzajcie. w poszukiwaniu watku moze pomoc wyszukiwarka. Wizooz uwazam za dobre rozwiazanie. Nowe targowiska rowniez. Minie kilka dni i juz bedziecie obcykane.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() ![]() aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
heh, tak to jest. jak dla mnie w ogole jest za duzo for - wchodze tylko na plotkowe, kultura, techniczne i sprawdzam subskrypcje.
czlowiek nie jest w stanie ogarnac wszytskiego a kultury sie juz nie czepiajcie. intymne sie wreszcie zrobi bardziej duszne. BTW - rzeba mu nazwe zmienic troszke. bo ciagle robi za monoglogi waginy - tomnie chyba najbardziej w nim denerwuje ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No ja też się gubię i moim zdaniem było lepiej jak te dizały były osobno,Co w duszy Gra,Kultura i Plotkowe
![]()
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
e tam. wystarczy, ze przeczytasz opis danego forum i juz wiesz o co chodzi. najwyzej watek ci przeniosa na dobre forum.
ja tu juz od trzech lat jestem i nie mało zmian widziałam, i jakos nigdy sie nie pogubiłam, wiec ty raczej tez nie powinnas. ![]() ps. mam nadzieje ze opalasz sie po 15? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jest bardzo dobrze i na pewno większości wizażanek będzie ciężko się przestawić (kwestia przyzwyczajenia), ale zrozumieją że to była dobra decyzja.
No i poza tym wszystko jest jasne i przejrzyste. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem dobrze, że jest tyle for, każdy znajduje coś dla siebie...
i nie rozumiem ludzi, którzy marudzą, że for jest za dużo, gdyby nie było tych, z których oni korzystają to pewnie by było za mało...
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mnie się (te) zmiany podobają
![]() Lubię uczyć się nowych rzeczy - a mała gimnastyka ![]() Nie miałam żadnych problemów choć też się zdziwiłam ![]() Nowe też dadzą radę. My też kiedys zaczynałyśmy. Poza tym - 1 str (i pozostałe) - to jak spis treści. No, jest tego dużo, owszem - ale to chyba lepiej jak jest więcej jak mniej. To se ne da ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dusza.
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
no to ja sie tez zabawie w podlizywanie Zlosiowi
![]() ![]() mysle ze po prostu w forach o ktorych piszecie bylo juz duzo watkow i dla nowych wizazanek nie byly one czytelne. dlatego zostaly podzielone. a w ramach wakacyjnego relaksu i aby komorki szare nie zamarly w bezruchu szefostwo dalo nam troszke do nauczenia. i jak mi poszlo Złosiu.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.