|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
archiwalne numery PANI Twój STyl
Dzień dobry Wszystkim Wizażankom
![]() Czy orientujecie się gdzie mogę oddać/sprzedać za przysłowiową złótówkę stare numery wspomnianych w tytule miesięczników? ![]() Ktoś może zbiera, kolekcjonuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: archiwalne numery PANI Twój STyl
Oooo, a jak stare to sa numery? Bo przyznam, że byłam zainteresowana jakiś czas temu nabyciempewnego nr PANI.
Podejrzewam, że najłatwiej bedzie Ci sprzedać na jakimś olx, może na allegro - ale tam jest taki przemiał, że trudno mi powiedzieć, czy warto. W bibliotece chyba nikt tego nie kupi,jak znam życie. Raz, że pewnie im brakuje pieniędzy, drugi - przecież wiele bibliotek miejskich ma czytelnie prasy - no chyba, że chodzi o mniejsze filie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: archiwalne numery PANI Twój STyl
[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;85827738]Oooo, a jak stare to sa numery? Bo przyznam, że byłam zainteresowana jakiś czas temu nabyciempewnego nr PANI.
Podejrzewam, że najłatwiej bedzie Ci sprzedać na jakimś olx, może na allegro - ale tam jest taki przemiał, że trudno mi powiedzieć, czy warto. W bibliotece chyba nikt tego nie kupi,jak znam życie. Raz, że pewnie im brakuje pieniędzy, drugi - przecież wiele bibliotek miejskich ma czytelnie prasy - no chyba, że chodzi o mniejsze filie.[/QUOTE] a który konkretnie by Cie interesował? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.