|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Rynoplastyka nosa z NFZ opinie
Dzień dobry wszystkim.
W 2012 r. miałam robioną przegrodę nosową z powodu ciągłych krwotoków z nosa, problemów z krtanią i gardłem. Może dwa lata później miałam zderzenie z drzwiami, w nocy jak szłam po ciemku do toalety. Nigdy nie miałam idealnego nosa ale mój nos zyskał garba, coś ewidentnie się z nim stało. Nie potrafię określić bo nie zwracałam tak uwagi czy to efekt źle przeprowadzonej operacji przegrody , że coś mu takiego z nosem się porobiło czy efekt urazu czy noszenia okularów. Laryngolog, u którego byłam niedawno też tego nie powiedział. Ale reasumując, myślałam o korekcie i po rozmowie i obejrzeniu laryngolog, u którego byłam prywatnie dał mi skierowanie na oddział otolaryngologiczny ze wskazaniem RYNOPLASTYKA. Z poleceniem do specjalisty w Grudziądzu. Zarejestrowałam się tam na NFZ na wrzesień dopiero na wizytę do lekarza. Mam pytanie do osób, które poddały się rynoplastyce na NFZ. Czy jest sens czekać na rynoplastykę z NFZ ? Chodzi mi o to, czy skoro mam w skierowaniu rynoplastykę to lekarz sprawdzi co z tym skrzywieniem i zrobi mi ładny nos, wyprostuje garba, nada mu ładny ksztalt czy może tylko zrobi np. źle wyprostowaną przegrodę w poprzedniej operacji a nosa nadal będę miała brzydkiego? Mam okropny nos, tyle lat życia z kompleksem . Czy lepiej wydać kasę i zrobić prywatnie? Myślę o dr Mateuszu Knakiewiczu bo wcześniej rozważałam dr Szychta ale opinie z forum spowodowały u mnie zmianę zdania. Mydle, że skoro jest szansa na NFZ to po co płacić tylko czy warto? A dr Knakiewicz robi na NFZ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.