|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() napisał do innej o sexie
Hej dziewczyny, może doradzicie mi co powinnam zrobić..
Znam się z moim ex od 6 lat, trzy lata starał się o mnie, aż w końcu dałam mu szansę i byliśmy razem przez kolejne trzy lata. Po dłuższym czasie napisał do jednej dziewczyny na fb, definitywnie z nią flirtował, komplementował, pisał że wpadła mu w oko ![]() Dowiedziałam się o tym od kumpeli, a on nawet nie chciał się przyznać, starał się przez kolejne miesiące, obiecał że tego więcej nie zrobi więc próbowałam zaufać chodź było naprawdę ciężko, sprawdzałam mu telefon le nic nie znalazłam. 'Po czasie dowiedziałam się ze wziął kredyt na poważną kwotę na trzy lata, a że jest mechanikiem to zawsze sobie coś tam dorbił. Znowu po czasie ze względu że dałam mu ultimatum alb sex albo araż, bo już nie mogłam wytrzymać tego że przyjeżdżając do niego,on siedzi w garażu, a dla siebie mamy tylko niedzielę, napisał do jakiejś dziewczyny: : " szukam stałej dziewczyny na sex", za drugim razem przyznał się dopiero po czasie, po czym zerwałam z nim znajmość, próbowałam.. Od tego zdarzenia minęło 4 miesiące, on próbuję to uratować przyjeżdża zaprasza na kolację nad morze, jakby mu wybaczyła to by mi się oświadczył, mieszkałabym u niego, widzę że się stara, ale mam naprawdę wątpliwości. Żebym mu zaufała pow że będę mogła sprawdzać mu telefon, i facebooka będziemy mieli razem, ale co z tego?? Co dziewczyny sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: napisał do innej o sexie
Odpuść ten związek. Koleś ewidentnie szuka okazji do zdrady.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie wracaj do niego, on cały czas się rozgląda i szuka innej dziewczyny do obracania. Teraz mydli oczy obietnicami, a później będzie to samo. Naprawdę nie warto.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Facet będzie szukał na boku innej bo taki już z niego wuj, dlatego nie daj się nabierać na piękne słóweczka.. Próbuje Cię urobić...a będzie to samo jak wrócisz..
Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2018-08-30 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Ty tak serio? Koleś chce ciągnąć dwie sroki za ogon bo jak zdąrzyłaś zauważyć ma to we krwi a Ty się zastanawiasz zamiast dać sobie szansę na poznanie kogoś dla kogo będziesz jedyna?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dajesz facetowi szansę, a on dalej jest dupkiem - nie zmienił się. Po co Ci taka relacja? Nie lepiej znaleźć fajnego, kochającego faceta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Jakby cię kochał i szanował to nie odwalałby takich akcji na boku. Twój wybór, ale zastanów się czy chcesz spędzić z takim człowiekiem życie. Poza tym pilnowanie go nic nie da. Jak będzie chciał to zdradzi, a ty pewnie dowiesz się o tym ostatnia :p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie dała byś rady. Brak zaufania by Cie wykończył od środka. Ciegłe byś myślała o tym co robi z kim pisze czy coś ma w tym telefonie, albo czy juz Cie nie zdradził. To nie ma sensu. Juz dwa razy Cie zranił, odpuść go sobie. Znajdziesz sobie kogos z kim bedziesz budować zwiazek na zaufaniu a nie na kłamstwie. Stara sie o Ciebie a na boku juz zaliczył nie jedną. Powodzenia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lokalna gwiazda
|
Jakbym już czytała podobny wątek o dziewczynie, co przyjeżdża do chłopaka, a on tylko w samochodzie grzebie albo z kuzynami popija.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Po takich akcjach nie potrafiłabym już zaufać, czułabym się oszukana. W związku z czym nie byłoby mowy o kontynuowaniu tego związku. Gość już raz Cię udobruchał, wiec teraz próbuje znowu, a jak uśpi Twoją czujność, to znowu się zacznie
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Macie racje dziewczyny stać mnie na kogoś lepszego, ktory nie będzie mnie oklamywal i flirtowal na boku. Zaprasza mnie a piątek nad morze,powiedziałam mu że pojadę,wplacil zaliczkę nawet,ale teraz napiszę żeby spadał 😀,taka zemsta. Cóż będzie ciężko,bo znamy się 6 lat, ale to on zadecydował tym że pisał,jakby faktycznie mu zależało to by czegoś takiego nie zrobił. Co do tej wiadomości o sexie to ta dziewczyna nie odpisala,a on się później nie kontaktował,w każdym razie powiedział że nigdy by mnie nie zdradził,ale nigdy nic nie wiadomo.
Dzięki dziewczyny za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Serio ? Tak ,a pozniej Cie bedzie miał za nic na kazde jego zawołanie jestes dziewczyno popatrz jak on Cie traktuje. A przepraszam kupić Cie chce tymi kolacjami ,wyjazdami i duperelami ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu po jakims tam czasie bierze duzy kredyt na lata. Nie wiesz kiedy go wzial i po co? I znow po czasie wyszlo jakies nowe g...o . Brakuje mu czasu na seks z toba ale znajdzie go na seks z inna. A jednoczesnie kawaler smali cholewki do ciebie. To nic, ze zasrane. Przeciez, jak go przyjmiesz do siebie, to je wytrze w twoj dywan. Posmierdzi i przejdzie a po pewnym czasie przywlecze ...syfa. To nic mozna tez i tak funkcjonowac itd. No i co o tym myslisz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Wiekanka:
Po pierwsze starał się o mnie trzy lata,ale postanowiłam dac mu szanse,bo i ja coś poczułam do niego,chyba na tym polega związek? Po drugie flirtowal z laską na fb, kiedy już byliśmy w związku półtora roku,o czym poinformowała mnie moja kolezanka/przyjaciolka ponieważ do jej znajomej pisał. Kredyt wziął na garaz, a dowiedziałam się o tym od niego ponieważ po roku kiedy wziął kredyt miał wypadek samochodowy i musiał mieć kasę na nowe auto. Tak w roli wyjaśnienia.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Myślę, że najwyższy czas na koniec znajomości. Olej go. Gdyby Cię kochał nigdy nie dopuściłby się takich czynów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.