|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Tetley redbush
Hej, mam pytanko czy wiecie może gdzie można w Polsce kupić herbatę Tetley Redbush??? Piłam ją w UK i nie pomyślałam, żeby kupić sobie ją zjeżdżając do Polski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tetley redbush
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Obawiam się, że na polskim rynku nie znajdziesz tej herbaty - nie ma jej na stronie producenta, zatem mało prawdopodobne, że znajdziesz ją w sklepie. Może poszukaj w sklepach lub aukcjach internetowych...
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
nie ma jej w pl, w belgii tez jej szukam i nic.. trzeba bedzie wsiasc na prom i na zakupy do uk
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zawsze można kupić na ebayu
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej, red bush to bardzo popularna nazwa w UK, w Polsce jest znana jako rooibos. weszlam z ciekawosci na stronke Tetley i jest w produktach.
inne nazwy tego rodzaju herbaty: rooibos tea, bush tea (esp. Southern Africa), redbush tea (esp. UK), South African red tea, or red tea.rooibos tea, bush tea (esp. Southern Africa), redbush tea (esp. UK), South African red tea, or red tea. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- ja mam ogolnie bzika na punkcie herbat, w szczegolnosci zielonych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
W Polsce mozesz bardzo latwo dostac czerwona herbatke 'Bioactive', pod nazwa rooibos wlasnie. wiem, ze kiedys byla w tesco i niektorych herbaciarniach. generalnie maja bardzo duzy wybor roznych herbat i jest duzo smaczeniejsza niz Tetley
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
w Polsce można ją było kupić kiedyś na allegro na nicku piorunujący. Obecnie jest tylko na ebayu, w lepszej cenie niż w Polsce bo 22zł za 80 torebek a przesyłka 16zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
ASTRA ROOIBOS HERBATA ŻYCIA - kupiłam tę herbatę w Kauflandzie i smakuje identycznie jak Teltey Redbush huraaaa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.