|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zerwałam znajomość internetową - czy to dobrze?
xxx
Edytowane przez x_clara_x Czas edycji: 2020-07-23 o 21:05 Powód: XYZ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zerwałam znajomość internetową - czy to dobrze?
Ładnie byłoby, gdybyś wyjaśniła. Już nawet nie chodzi o kłamstwo, a o czas, który Ci ktoś dał, pomoc. Podziękowałabyś chociaż dwoma krótkimi zdaniami.
Znikasz, trochę pokazujesz, że tamta osoba nie miała znaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Twoja aktywność i zaangażowanie na tamtym forum poszły za daleko. Dobrze, że to przerwałaś. Zastanów się z czego to wynika i jak sobie z tym poradzić teraz.
Koleżance należą się wyjaśnienia. Niekoniecznie dotyczące tych zmyślonych faktów, ale powodu odejścia. Mogłabyś jej napisać, jakoś od serca dlaczego tak się dzieje. To żywa osoba, która się zaangażowała i została odtrącona i zostawiona bez słowa wyjaśnienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem dobrze zrobiłaś.
Ja nigdy nie byłam fanką takich internetowych znajomości. Co innego jak kogoś poznasz w necie i przeniesiecie to do realu, a co innego jak przez 3 lata piszecie i niby jest to przyjaźń, ale w sumie nikogo to nie obchodzi. Niczego to do Twojego życia nie wnosiło i się zafiksowałaś w jakiejś bajce.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.