|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Worek Sako??
Część wszystkim
co sądzicie o workach sako? czy korzystacie z nich? jesteście zadowolone? czy faktycznie działają zbawiennie na kręgosłup? Proszę o odpowiedź sama się zastanawiam czy to warto, ale nie mam znajomych którzy to "testowali". Może któraś z Was? Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Worek Sako??
Witaj - jak rozumiem, chodzi ci o stosowanie "w domu" do siedzenia lub cwiczen? Ja mam jedynie takie doswiadczenie, ze w szpitalu na worku sako urodzilam swoją córcie, bo intuicyjnie szukalam pozycji blisko ziemi. No i musialo byc miekko. Faktycznie kregosłup mnie nie bolał przy parciu mimo pozycji polezacej/polsiedzacej na wznak Nie uwazam jednak ze poza tym na cos by mi sie ten worek przydał. to juz lepiej piłka, mozna na niej cwiczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Najlepiej byłoby chodzic do szkoły rodzenia, chociaz ze 2 razy, zebyś zobaczyła jakie cwiczenia mozesz robic. Potem sama w domu mogłabys je bezpiecznie wykonywac. Piłka to wówczas db pomysł
![]() Chociaz ja osobiscie polecałabym basen, to najlepsza gimnastyka dla całego ciała. Mozna chodzic praktycznie do konca ciazy, oczywiscie jesli nie ma przeciwskazan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam, w sumie można znaleźć trochę tych producentów worków sako.
Parę lat temu kupiłem z ekopuf czy coś takiego. W każdym razie firma do bani, nie tyle co obsługa ale jakość tych worków. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja bardzo sobie chwalę worki sako - mam trzy, każdy inny, ale wszystkie wygodne. Pierwszy kupiłam będąc w ciąży, bo bolał mnie kręgosłup i potrzebowałam miękkiego fotela. A potem jak urodził się mały, dokupiłam do jego pokoju kolejny - była to fajna leżanka dla niego, a jak podrósł to bezpiecznie przy nim uczył się stawać, bo worki sako nie mają żadnych ostrych krawędzi. Ostatni worek sako to fotel kibica mojego męża
![]() Używałam go jako fotela do karmienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Tak, ja kupiłam dla dzieci do pokoju i nie raz korzystam ponieważ wędrują one po całym domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.