|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sypkie cienie próba 1
Kupiłam sobie sypkie cienie - moje pierwsze w życiu i musiałam je wypróbować. Oto efekty tej próby.
kosmetyki: podkład Nee wymieszany z Lorealem Infalible, puder Kryolan, róż Sonia, cienie sypkie Film (szary i czarny) oraz Sonia (opalizujący i biały), tusz Loreal, granatowa kredka na brwi, liner czarny, szminka Oriflame. No i pod cienie położyłam mój nowy nabytek - bazę art deco. Uwaga do cieni sypkich - bardzo ładnie się nakładały, nie obsypywały się i super się to wszystko trzymało przez cały dzień (to chyba przez bazę). Ja jestem zadowolona, a jak Wam się podoba? Edit: zdjęcia dziwnie mi się wyciągnęły i jakaś taka pociągła na nich jestem - hihihi Edytowane przez marioladabr Czas edycji: 2010-06-10 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sypkie cienie próba 1
wszystko pieknie ładnie i na swoim miejscu
![]() ![]() P.s.ta granatowa kredka cały czas mnie zastanawia na tych brwiach ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ładnie, tylko jest przerwa między cieniami na powiece a cieniem pod łukiem brwiowym
![]() i zastanawiają mnie twoje brwi, czy nie powinnaś lekko skorygować ich kształtu (wydają mi się trochę za grube przy nosie, podkreślam tylko trochę i końce tak smutno opadają) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
mnie też... mnie też
![]() Poza tym ładniutko. Jestem na tak ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja nie umiem okielznac sypkich cieni
![]() ale TY poradzilas sobie swietnie!!!!super kolorki!!!!udane cieniowanie ![]() wszystko mi sie podba ps.granatowa kredka do brwi tez mnie meczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za miłe komentarze.
sabbatha - tak, jest tam jakiś prześwit, bo chyba niedobrze nałożyłam bazę i w tym miejscu nie chciał się dobrze trzymać cień. Co do brwi to sama już nie wiem czy je jeszcze bardziej wyskubać czy nie - nie chę mieć baardzo cienkich i boję się przedobrzyć. Na razie chyba zostanę przy takich. sylwia532 - mnie bardzo dobrze nakładały się te cienie, naprawdę się bałam i miło mnie zaskoczyły, że nie miałam z nimi problemu. Kolor na powiece wyszedł taki jak w opakowaniu. Ja nakładałam je w taki sposób, że przykładałam pędzelek z cieniem do powieki miejsce przy miejscu, nie pędzlowałam powieki. Nie wiem co was męczy z tą kredką? Kredka jak kredka, granatowa z Oriflame. Lekko pociągam nią włoski na brwiach i już. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam swoje dość mocne wyraźnie brwi, które od czasu do czsu traktuję czarną henną. Ale podczas makijażu zawsze się przyprószą pudrem więc lekko, ale naprawdę lekko traktuję je kredką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
w sumie bardziej o ksztalt mi chodzilo a nie o grubosc
![]() chociaz co ja tam bede mowic, moje brwi sa sa jasne, za krotkie, troche za cienkie (defekt blizny idealnie w miejscu takim, ze nie musze regulowac, to druga do tego dociangelam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
oj pieknie ty wiesz jak podkreslic oko.
Taka mała dygresja - przy zamknietych oczach bardzo rzuca sie w oczy ta ciemna kredka w załamaniu powieki. Ja bym jednak starała sie by to było ładnie roztarte
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to super Ci to wyszło
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a ja twierdze ze nie bardzo. O ile oko ujdzie brwi juz nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
chciałabym umieć zrobić sobie taki makijaż!
niestety mój kończy się na kredce i tuszu ![]()
![]() |
#18 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie się podoba
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.