|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Farbowanie
czesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Farbowanie
Z pasemek może się szybko wypłukać.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
fakt, może się szybciej wypłukać, ale raczej powinna chwycić i ładnie wyrównać kolor. Spróbuj czegoś z oferty Welli lub Garniera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
nie mam pojęcia...ale z moich doświadczeń to będzie kiepsko :/
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj
Moim zdaniem najlepiej byś zrobiła nakladając farbę najpierw na odrost i potrzymać jakiś czas,potem na całość włosków i znowu potrzymać farbę.Pasemka napewno się troszkę wypłuczą,ale będzie to fajnie wyglądało jakby włosy były musnięte słonćem,wiem bo sama własnie mam tak ![]() Odnośnie farby to po Welli starsznie poleciały mi włosy,natomiast po Garnierze 100% Color były piękne i błyszczące,a z tego co wiem mają w swojej ofercie ładne brąz. Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Witaj, Farba powinna Ci przykryć pasemka. Sama niedawno farbowałam blond pasemka na brąz. Może się po jakimś czasie trochę wypłukać. Ja farbowałam Palette ( nie polecam, bardzo wysuszyła mi włosy). Czasem trzeba zafarbowac włosy jeszcze raz, z farb polecam Garniera Belle Color. Wracam do jasnych włosów, farbowałam ostatnio właśnie Belle Color i mnie w ogóle nie zniszczyła włosów, mimo, że miałam odcień rozjaśniający.Pamiętaj, że farby zawsze wychodzą ciemniejszcze, jak chcesz mieć ciemny brąz, to wybierz średni brąz. Po ciemnym brązie mogą wyjsć prawie czarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
oczywiście,że ciemna farba pokryje pasemka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wielkie Dzieki za rady chyba z nich skorzystam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.