W kim ja się zakochałam??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-09-03, 10:16   #1
korrrba
Raczkowanie

W kim ja się zakochałam???

Witam, przejdę do sesna. Trzy miesiące temu poznałam pewnego faceta. Wcześniej znałam go z widzenia i to od kilku lat, z kościoła. Sprawiał sympatyczne wrażenie, zdarzało się, że uśmiechaliśmy się do siebie. Ale na tym się kończyło, ja jakoś też nie wgłębiałam się w to. Przypadek sprawił, że nagle nasze drogi się zetknęły... i chociaż mam 34 lata naiwność sprawiła, że pomyślałam sobie, że to może nawet "przeznaczenie"... Podszedł do mnie, przedstawił się i tak zaczęła się znajomość. Od początku bardzo burzliwa i dynamiczna, mimo to, może przez ten naiwny, "romantyczny" początek zakochałam się jak idiotka... Facet mimo 40 lat dopiero kończy studia, robi prawo jazdy, nie ma konkretnej pracy. Jest kawalerem i mieszka z rodzicami. Ogólnie jest nawet z wyglądu dość charakterystyczny, taki oryginał. Duża inteligencja i elokwencja. Godzina przy nim mijała jak minuta. Ale... od razu stwierdziłam, że jest mnóstwo rzeczy, które mnie niepokoją. Na przykład jest typem despotycznym, władczym i ostatnie zdanie należy do niego. Zaczął wywierać presję, abym zmieniła styl ubierania, styl uczesania, nawet lakier do paznokci mu przeszkadzał. Ja pomimo oporów uległam temu. Za każdym razem jak się widzieliśmy uważnie mnie oglądał i coś mu nie pasowało zawsze, jak nie makijaż, to buty, to kolczyki, to ton głosu mojego nawet... Często przed spotkaniem odczuwałam dziwne napięcie, nie wiedziałam czego się spodziewać...Ponieważ był w trakcie robienia prawka to ja chętnie próbowałam go "uczyć",.tłumaczyć zasady, udostępniałam nawet samochód, z czego skwapliwie korzystał. Sam ma węża w kieszeni, ciężko go namówić choćby na wyjście do kawiarenki. Rozlicza się ze mną co do złotóweczki. Bardzo chętnie opowiadał mi o swoim bujnym życiu erotycznym i o tym jak to nie mógł i nie może opędzić się od kobiet. Uwielbiał wręcz wywoływać we mnie stan zazdrości. Podkreślił, że jest dość ostrym dominatorem i w seksie... fantazje ma bardziej przerażające niż Grey... Nie patyczkuje się ze mną, potrafił mi wygarniać w sklepie przy ludziach używając nawet wulgaryzmów jak np. nie ubrałam się według jego wytycznych... Jednocześnie jest człowiekiem niesamowicie kochającym zwierzęta... Na zewnątrz sprawia wrażenie fajnego człowieka, lubianego przez znajomych, jak taki ktoś potrafi jednocześnie odnosić się z taką pogardą do kobiety??? Czasem mam wrażenie, że on mnie karze za to, że się nim zauroczyłam. Poza tym wszystkim potrafi być "chwilami" czuły, miły... Jestem ogólnie bardzo pozytywną osobą, pełną energii i pomysłów, życzliwą ludziom i lubiącą ich towarzystwo. On to podkreśla, że niesamowicie poprawiam mu nastrój, że moja dobra energia świetnie na niego wpływa... za to ja zaczynam tą relację odchorowywać... i jeszcze jedno, po 3 miesiącach znajomości nie znam ani jego znajomych ani rodziny i tak samo on unika poznawania moich znajomych i rodziny. Nawet nie mogę go podwieźć pod dom, tylko w pewnej odległości...
korrrba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 10:38   #2
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Konto usunięte

Dot.: W kim ja się zakochałam???

no i? nie wiesz co masz zrobić?
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 10:55   #3
kalor
Gazela inteligencji

No świetnie. Nawet się nie kryje, 3 miesiące i już udało mu się cię zdominować. Zastanów się, czy chcesz tak żyć, inteligencja i miłość do zwierząt chyba nie wystarczą u partnera.
Stary 2018-09-03, 11:03   #4
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
Napisane przez korrrba Pokaż wiadomość
Witam, przejdę do sesna. Trzy miesiące temu poznałam pewnego faceta. Wcześniej znałam go z widzenia i to od kilku lat, z kościoła. Sprawiał sympatyczne wrażenie, zdarzało się, że uśmiechaliśmy się do siebďťżie. Ale na tym się kończyło, ja jakoś też nie wgłębiałam się w to. Przypadek sprawił, że nagle nasze drogi się zetknęły... i chociaż mam 34 lata naiwność sprawiła, że pomyślałam sobie, że to może nawet "przeznaczenie"... Podszedł do mnie, przedstawił się i tak zaczęła się znajomość. Od początku bardzo burzliwa i dynamiczna, mimo to, może przez ten naiwny, "romantyczny" początek zakochałam się jak idiotka... Facet mimo 40 lat dopiero kończy studia, robi prawo jazdy, nie ma konkretnej pracy. Jest kawalerem i mieszka z rodzicami. Ogólnie jest nawet z wyglądu dość charakterystyczny, taki oryginał. Duża inteligencja i elokwencja. Godzina przy nim mijała jak minuta. Ale... od razu stwierdziłam, że jest mnóstwo rzeczy, które mnie niepokoją. Na przykład jest typem despotycznym, władczym i ostatnie zdanie należy do niego. Zaczął wywierać presję, abym zmieniła styl ubierania, styl uczesania, nawet lakier do paznokci mu przeszkadzał. Ja pomimo oporów uległam temu. Za każdym razem jak się widzieliśmy uważnie mnie oglądał i coś mu nie pasowało zawsze, jak nie makijaż, to buty, to kolczyki, to ton głosu mojego nawet... Często przed spotkaniem odczuwałam dziwne napięcie, nie wiedziałam czego się spodziewać...Ponieważ był w trakcie robienia prawka to ja chętnie próbowałam go "uczyć",.tłumaczyć zasady, udostępniałam nawet samochód, z czego skwapliwie korzystał. Sam ma węża w kieszeni, ciężko go namówić choćby na wyjście do kawiarenki. Rozlicza się ze mną co do złotóweczki. Bardzo chętnie opowiadał mi o swoim bujnym życiu erotycznym i o tym jak to nie mógł i nie może opędzić się od kobiet. Uwielbiał wręcz wywoływać we mnie stan zazdrości. Podkreślił, że jest dość ostrym dominatorem i w seksie... fantazje ma bardziej przerażające niż Grey... Nie patyczkuje się ze mną, potrafił mi wygarniać w sklepie przy ludziach używając nawet wulgaryzmów jak np. nie ubrałam się według jego wytycznych... Jednocześnie jest człowiekiem niesamowicie kochającym zwierzęta... Na zewnątrz sprawia wrażenie fajnego człowieka, lubianego przez znajomych, jak taki ktoś potrafi jednocześnie odnosić się z taką pogardą do kobiety??? Czasem mam wrażenie, że on mnie karze za to, że się nim zauroczyłam. Poza tym wszystkim potrafi być "chwilami" czuły, miły... Jestem ogólnie bardzo pozytywną osobą, pełną energii i pomysłów, życzliwą ludziom i lubiącą ich towarzystwo. On to podkreśla, że niesamowicie poprawiam mu nastrój, że moja dobra energia świetnie na niego wpływa... za to ja zaczynam tą relację odchorowywać... i jeszcze jedno, po 3 miesiącach znajomości nie znam ani jego znajomych ani rodziny i tak samo on unika poznawania moich znajomych i rodziny. Nawet nie mogę go podwieźć pod dom, tylko w pewnej odległości...
To nie brzmi jak normalny, zdrowy związek. Ani nawet trochę zdrowy związek. Ja bym się w taką relację nie pakowała wcale. I już pomijam brak pracy i zupełnie nieustabilizowaną sytuację życiowo-zawodową, która już sama w sobie w tym wieku jest mocno alarmującym sygnałem. Nawet odkładając to na stronę, to stosunek tego faceta do Ciebie jest toksyczny.

Edit: Ja bym nic tu nie próbowała naprawić (tyle problemów w 3 miesiące? To co będzie dalej?), tylko zakończyła to wszystko.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski

Edytowane przez srebrnykot
Czas edycji: 2018-09-03 o 11:05
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 11:06   #5
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Witam, przejdę do sesna. Trzy miesiące temu poznałam pewnego faceta. Wcześniej znałam go z widzenia i to od kilku lat, z kościoła. Sprawiał sympatyczne wrażenie, zdarzało się, że uśmiechaliśmy się do siebie. Ale na tym się kończyło, ja jakoś też nie wgłębiałam się w to. Przypadek sprawił, że nagle nasze drogi się zetknęły... i chociaż mam 34 lata naiwność sprawiła, że pomyślałam sobie, że to może nawet "przeznaczenie"... Podszedł do mnie, przedstawił się i tak zaczęła się znajomość. Od początku bardzo burzliwa i dynamiczna, mimo to, może przez ten naiwny, "romantyczny" początek zakochałam się jak idiotka... Facet mimo 40 lat dopiero kończy studia, robi prawo jazdy, nie ma konkretnej pracy. Jest kawalerem i mieszka z rodzicami. Ogólnie jest nawet z wyglądu dość charakterystyczny, taki oryginał. Duża inteligencja i elokwencja. Godzina przy nim mijała jak minuta. Ale... od razu stwierdziłam, że jest mnóstwo rzeczy, które mnie niepokoją. Na przykład jest typem despotycznym, władczym i ostatnie zdanie należy do niego. Zaczął wywierać presję, abym zmieniła styl ubierania, styl uczesania, nawet lakier do paznokci mu przeszkadzał. Ja pomimo oporów uległam temu. Za każdym razem jak się widzieliśmy uważnie mnie oglądał i coś mu nie pasowało zawsze, jak nie makijaż, to buty, to kolczyki, to ton głosu mojego nawet... Często przed spotkaniem odczuwałam dziwne napięcie, nie wiedziałam czego się spodziewać...Ponieważ był w trakcie robienia prawka to ja chętnie próbowałam go "uczyć",.tłumaczyć zasady, udostępniałam nawet samochód, z czego skwapliwie korzystał. Sam ma węża w kieszeni, ciężko go namówić choćby na wyjście do kawiarenki. Rozlicza się ze mną co do złotóweczki. Bardzo chętnie opowiadał mi o swoim bujnym życiu erotycznym i o tym jak to nie mógł i nie może opędzić się od kobiet. Uwielbiał wręcz wywoływać we mnie stan zazdrości. Podkreślił, że jest dość ostrym dominatorem i w seksie... fantazje ma bardziej przerażające niż Grey... Nie patyczkuje się ze mną, potrafił mi wygarniać w sklepie przy ludziach używając nawet wulgaryzmów jak np. nie ubrałam się według jego wytycznych... Jednocześnie jest człowiekiem niesamowicie kochającym zwierzęta... Na zewnątrz sprawia wrażenie fajnego człowieka, lubianego przez znajomych, jak taki ktoś potrafi jednocześnie odnosić się z taką pogardą do kobiety??? Czasem mam wrażenie, że on mnie karze za to, że się nim zauroczyłam. Poza tym wszystkim potrafi być "chwilami" czuły, miły... Jestem ogólnie bardzo pozytywną osobą, pełną energii i pomysłów, życzliwą ludziom i lubiącą ich towarzystwo. On to podkreśla, że niesamowicie poprawiam mu nastrój, że moja dobra energia świetnie na niego wpływa... za to ja zaczynam tą relację odchorowywać... i jeszcze jedno, po 3 miesiącach znajomości nie znam ani jego znajomych ani rodziny i tak samo on unika poznawania moich znajomych i rodziny. Nawet nie mogę go podwieźć pod dom, tylko w pewnej odległości...
Ty się chwalisz czy żalisz? Wymieniłaś cechy swojego faceta i na tym koniec. Nie wiem czego oczekujesz. Nikt tu nie będzie zazdrościć tego ideału. Cały ród damski jest Ci wdzięczny, że dzięki Tobie stracił status singla i żadna z nas na niego nie trafi
Stary 2018-09-03, 11:08   #6
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;85809896]no i? nie wiesz co masz zrobić?[/QUOTE]

Chyba nie wie, więc jej podpowiem - UCIEKAJ
ParasolkaMaryPoppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 11:29   #7
korrrba
Raczkowanie

Jestem ogólnie osobą lubianą przez otoczenie, miłą i lubiącą towarzystwo ludzi, wesołą i pozytywnie zakręconą... On sam wielokrotnie twierdził, że moja dobra energia pozytywnie na niego wpływa, że sam mój uśmiech działa na niego kojąco... bywały miłe chwile, ale też bardzo wiele dziwnych i niezrozumiałych zachowań z jego strony... To chyba nie jest normalne, że poznałam faceta a ląduję u psychologa po 3 miesiącach??? Nie wiem tylko dlaczego tak dałam się w to wkręcić i teraz wykręcić nie mogę??? On teraz tłumaczy mi, że to normalne wszystko jest, że w związku muszą lecieć iskry i wióry, wtedy jest ok, że to ja jestem za delikatna i słaba i powinnam nad tym popracować... co do jego sytuacji życiowej to ciężko mi powiedzieć, jak próbuję dociekać to złości się, że go przesłuchuję... w każdym razie liczy się z każdą złotówką, na imieniny moje nie dal mi złamanego kwiatka, widzieliśmy się tego dnia, ale złożył mi życzenia "wszystkiego najlepszego " smsem wieczorem... zresztą stwierdził, że on nie obchodzi imienin. Nie przyszedł też do mnie na imieniny, chociaż robiłam imprezę i zaprosiłam swoich przyjaciół... potem był wręcz wściekły, że mam do niego o to żal. Przyjaciele moi chociaż go osobiscie nie poznali ( bo przecież on nie chce) siłą próbują mnie wyciągnąć z tego związku...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-03, 11:35   #8
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Na. sile poczekaj aż ci przywali może wtedy się ewakuujesz skoro wyzwiska pod twoim adresem w miejscu publicznym nie działają może potrzebujesz silniejszych bodźców zeby się otrząsnąć?
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 11:37   #9
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

No facet jest nieźle poje... i co w związku z tym?
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 11:39   #10
kalor
Gazela inteligencji

Czekasz, aż zamknie cię w komórce i pozwoli wychodzić tylko po ziemniaki, i to w szmatach po samą ziemię, żeby nie kusić? To czekaj.
Stary 2018-09-03, 11:39   #11
DziewczynaWloczykija
Zadomowienie

Cytat:
Na przykład jest typem despotycznym, władczym i ostatnie zdanie należy do niego. Zaczął wywierać presję, abym zmieniła styl ubierania, styl uczesania, nawet lakier do paznokci mu przeszkadzał. Ja pomimo oporów uległam temu. Za każdym razem jak się widzieliśmy uważnie mnie oglądał i coś mu nie pasowało zawsze, jak nie makijaż, to buty, to kolczyki, to ton głosu mojego nawet... Często przed spotkaniem odczuwałam dziwne napięcie, nie wiedziałam czego się spodziewać...Ponieważ był w trakcie robienia prawka to ja chętnie próbowałam go "uczyć",.tłumaczyć zasady, udostępniałam nawet samochód, z czego skwapliwie korzystał. Sam ma węża w kieszeni, ciężko go namówić choćby na wyjście do kawiarenki. Rozlicza się ze mną co do złotóweczki. Bardzo chętnie opowiadał mi o swoim bujnym życiu erotycznym i o tym jak to nie mógł i nie może opędzić się od kobiet. Uwielbiał wręcz wywoływać we mnie stan zazdrości. Podkreślił, że jest dość ostrym dominatorem i w seksie... fantazje ma bardziej przerażające niż Grey... Nie patyczkuje się ze mną, potrafił mi wygarniać w sklepie przy ludziach używając nawet wulgaryzmów jak np. nie ubrałam się według jego wytycznych...
Przecież już odpowiedziałaś sobie na swoje pytanie. Naprawdę chcesz z kimś takim być?
DziewczynaWloczykija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 11:42   #12
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Przecież sama wiesz, że to nie ma sensu. Po to założyłaś ten wątek. Sama pytasz, czy to normalne, że już teraz stresujesz się przed spotkaniami, że potrzebujesz psychologa po 3 miesiącach.

Nie, masz dobrą intuicję, i to nie jest normalne. To nie ma sensu.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
Stary 2018-09-03, 11:46   #13
GangstaBaby
BLACK&WHITE

Dziwi mnie, że w tym wieku dajesz sobą pomiatać takiemu nieudacznikowi. Jeszcze odnoszę wrażenie, jak byś się tym chwaliła i była z tego dumna.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
GangstaBaby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 11:50   #14
kennedy
Zakorzenienie

Sztandarowy przyklad psychopaty. Tacy zawszeszukaja wrazliwej i delikatnej kobiety zeby ja omotac i oglupic. Jemu udalo sie to w 3 miechy.

Zadzwon i skoncz relacje.

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 11:54   #15
comablack89
Wtajemniczenie

Świetna partia. Teraz cieżko o takiego faceta. Poukładany, przedsiębiorczy. Nazywasz go dusigroszem, a on pewnie oszczędza i mieszka u rodziców tylko dlatego, ze zbiera pieniądze na jakaś większa inwestycje: moze dom?? Kto wie.
Trzeba go szybko do ołtarza zgarnąć bo inaczej jakaś inna go zgarnie spod kościoła.

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:03   #16
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;85811096]Na. sile poczekaj aż ci przywali może wtedy się ewakuujesz skoro wyzwiska pod twoim adresem w miejscu publicznym nie działają może potrzebujesz silniejszych bodźców zeby się otrząsnąć?[/QUOTE]
A tutaj to masz akurat 100% racji. Dziewczyna chyba rzeczywiście potrzebuje silniejszych wrażeń, żeby zrozumieć, że związała się z psychopatą. Nie znam faceta ale to, co opisuje to typowo podręcznikowe cechy.

Autorko, uciekaj, póki masz jeszcze poczucie wolnej woli. Im dłużej, tym ciężej, więc nie czekaj aż on Cię zmieli na proszek.

A co do Greya...cóż. Takie są skutki czytania kiepskiej literatury.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2018-09-03 o 12:04
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:03   #17
Bl0nd
Przyczajenie

Ja nie wiem za jakie grzechy ty sobie to robisz dziewczyno. Facet jest do natychmiastowego odstrzału, a ty się jeszcze zastanawiasz
Bl0nd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:19   #18
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Podkreślił, że jest dość ostrym dominatorem i w seksie... fantazje ma bardziej przerażające niż Grey...

Albo to troll, ostatni wyskok, bo szkoła się już jutro zaczyna, albo facet jest jednym z tych... krów, które dużo ryczą, a mało mleka dają.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:20   #19
linaya
astro-loszka

Zalatuje psycholem. I to konkretnym.
Co Ty jeszcze robisz z tym facetem?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-03, 12:25   #20
Silesian Girl
Rozeznanie

Pewnie boisz sie z nim zerwac. Z takimi psycholami najlepiej po prostu zerwac kontakt, poblokowac i unikac spotkań.

http://8-pietro.blogspot.com/

Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko
Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy

Zapraszam na pierwszego bloga
Silesian Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:26   #21
edan84
BAN stały

Cytat:
Podkreślił, że jest dość ostrym dominatorem i w seksie... fantazje ma bardziej przerażające niż Grey...
Czytuje albo ogląda Grey'a. Na dodatek się do tego przyznał bez żadnego poczucia zażenowania, a nawet się tym... pochwalił?

Chcesz kogoś kto czyta złą literaturę i się tego nie wstydzi?

A tak poza tym to
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:28   #22
matcha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość

Albo to troll, ostatni wyskok, bo szkoła się już jutro zaczyna, albo facet jest jednym z tych... krów, które dużo ryczą, a mało mleka dają.
Chcę wierzyć, że to troll :x

A dla tych, co tkwią w takim szambie...Każdy kto się szanuje nie pozwala na takie traktowanie i to po 3 miesiącach znajomości.
Jeśli nie jesteś trollem, to weź się autorko otrząśnij, albo skończysz z limem pod okiem, bo wybrałaś zły odcień czerwonego lakieru do paznokci.

Edytowane przez matcha
Czas edycji: 2018-09-03 o 12:30
matcha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:37   #23
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
A co do Greya...cóż. Takie są skutki czytania kiepskiej literatury.
Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Czytuje albo ogląda Grey'a. Na dodatek się do tego przyznał bez żadnego poczucia zażenowania, a nawet się tym... pochwalił?

Chcesz kogoś kto czyta złą literaturę i się tego nie wstydzi?
Co się tak przyczepiliście akurat do tekstu o fantazjach gorszych niż w Grey'u? To, czy ten facet lubi w łóżku ostrą dominację i BDSM, czy nie, to akurat jego sprawa i nie w tym cały problem.

A porównanie z G. mogło być równie dobrze autorki, nie faceta.
Stary 2018-09-03, 12:51   #24
korrrba
Raczkowanie

O matko, jaki troll??? Rozumiem, że kogoś to może bawić, ale ja autentycznie mam problem (( Sam psycholog stwierdził, że najbardziej zastanawiające jest to, że ja WIDZĘ, że coś jest mocno nie tak w tej relacji, a nie potrafię tego przerwać mimo wszystko (( Ani ja, ani on nie czytałam Greya, po prostu rzuciłam takie porównanie. On faktycznie przechwala się swoim bujnym życiem erotycznym i tym jakie on ma powodzenie u kobiet... często też uwielbia wzbudzać we mnie zazdrość i chwali inne kobiety obserwując moją reakcję. Już jakiś czas temu szukałam informacji w Internecie i trafiłam na pojecia osobowości psychopatycznej i narcystycznej. Opisy do niego bardzo pasują, ale ja cały czas myślałam, że może się mylę, że przesadzam... jego ojciec jest wojskowym, nie wiem, czy to może mieć coś wspólnego z tym jaki on jest?
Stary 2018-09-03, 12:53   #25
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, jaki troll??? Rozumiem, że kogoś to może bawić, ale ja autentycznie mam problem (( Sam psycholog stwierdził, że najbardziej zastanawiające jest to, że ja WIDZĘ, że coś jest mocno nie tak w tej relacji, a nie potrafię tego przerwać mimo wszystko (( Ani ja, ani on nie czytałam Greya, po prostu rzuciłam takie porównanie. On faktycznie przechwala się swoim bujnym życiem erotycznym i tym jakie on ma powodzenie u kobiet... często też uwielbia wzbudzać we mnie zazdrość i chwali inne kobiety obserwując moją reakcję. Już jakiś czas temu szukałam informacji w Internecie i trafiłam na pojecia osobowości psychopatycznej i narcystycznej. Opisy do niego bardzo pasują, ale ja cały czas myślałam, że może się mylę, że przesadzam... jego ojciec jest wojskowym, nie wiem, czy to może mieć coś wspólnego z tym jaki on jest?
No i znowu: co w związku z tym?
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:53   #26
Silesian Girl
Rozeznanie

Grey mial calkiem niezla prace i prawo jazdy

http://8-pietro.blogspot.com/

Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko
Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy

Zapraszam na pierwszego bloga
Silesian Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 12:55   #27
DziewczynaWloczykija
Zadomowienie

Jego ojciec może być nawet Marsjaninem - co to ma do rzeczy, skoro problem ewidentnie tkwi w Tobie?

I nie wiem, czego od nas oczekujesz. Przecież my nie zerwiemy tej relacji za Ciebie. Przestań sobie wszystko usprawiedliwiać i tłumaczyć, tylko coś z tym zrób.
DziewczynaWloczykija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 13:01   #28
Minna
Zielona Driada

Gratulacje

Trafiłaś na prawdziwy skarb. Pielęgnuj ten związek.

Troll jak nic.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-03, 13:01   #29
kalor
Gazela inteligencji

Im dłużej, tym będzie ci gorzej i trudniej zerwać
Stary 2018-09-03, 13:03   #30
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez srebrnykot Pokaż wiadomość
Co się tak przyczepiliście akurat do tekstu o fantazjach gorszych niż w Grey'u? To, czy ten facet lubi w łóżku ostrą dominację i BDSM, czy nie, to akurat jego sprawa i nie w tym cały problem.

A porównanie z G. mogło być równie dobrze autorki, nie faceta.
Dlatego też nie czepiam się czyichś upodobań seksualnych.
Tylko kiepskiej literatury

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości