|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Niezdrowa obsesja
Na wstępie - jestem teraz w szczęśliwym związku z wymarzonym chłopakiem, jesteśmy razem ponad rok i nikt nigdy nie był dla mnie tak wspaniały, nigdy też nikogo nie kochałam tak mocno.
Teraz jednak jestem w trakcie zmieniania pracy (mam miesiąc przerwy pomiędzy zakończenia pracy w starej i rozpoczęcia nowej) i chyba z teg nadmiaru wolnego czasu zaczęłam mieć głupie myśli. Nie chodzi o to, że mam jakieś wątpliwości co do naszego związku, ot tak sobie rozmyślam o ludziach, na których się w życiu natknęłam i z tej diabelnej ciekawości zaczęłam też zastanawiać się, co porabia mój były. Nasze rozstanie przebiegło tak, że po jego śmiesznych unikach, wbiłam mu troszeczkę szpilę jego męskie ego na co on zareagował od razu wyrzuceniem mnie ze znajomych na fb i innych portalach i zablokowaniem mnie wszędzie. I wiecie, nei wiem co mnie napadło, ale stworzyłam fikcyjne konto, żeby sprawdzić jego profil, na linked in sprawdziłam gdzie pracuje, przez endomondo określiłam gdzie mieszka i przez chwilę krążyła mi mysl w głowie, zeby go tak jeden dzień pośledzić. Nie mam na nic nadziei, nawet nie chcę mieć za bardzo z nim nic wspólnego, ale strasznie ciekawi mnie jak potoczyło się od tamtego czasu jego życie. powiedzcie mi, czy to jest już chore? Bo kiedy się już trochę ogarnęłam, to aż się przestraszyłam, ze brzmie jak jakiś stuknięty stalker. :O |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Niezdrowa obsesja
spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gazela inteligencji
|
Ciekawość i zerknięcie na fb rozumiem, ale sprawdzanie, gdzie mieszka i chęć śledzenia? Straszne. Mam nadzieję, że już sobie to wybiłaś z głowy.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8582717 4]spokojnie
![]() Bo dla mnie to jest stalking i jest to daleko poza granicą tego co uważam za "ok". Bo rozumiem sprawdzenie fb, ale nie wszystkie dostępne portale, zakładanie fikcyjnych kont, etc. A autorko - jeśli Cię to interesuje, to chyba lepszym pomysłem jest napisanie maila, zadzwonienie czy cokolwiek co da Ci odpowiedzi od samego zainteresowanego. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. Zajrzenie na czyjś profil z czystej ciekawości też mi się zdarza, ale śledzenie jest już chore. Zobaczysz, gdzie mieszka i z kim, a potem jaki będzie kolejny krok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
|
Tak bardzo kochasz obecnego chłopaka, że aż zaczęłaś śledzić byłego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Też czasem z ciekawości patrzę na profile swoich byłych, jak mi się nudzi. Nie ma w tym nic dziwnego. Ale już chęć śledzenia.. to takie trochę creepy O.o
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaaa moze by tak sprawdzić co robi , a moze by tak przypadkiem się na niego natknąć , ale po co Ci to do szczęścia ? Taa my jak mamy za duzo czasu wolnego to zaczynamy myśleć o głupotach ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ja wiem, że moja była mnie podgląda na facebooku. Po co? Nie wiem. :P Chociaż ma faceta i w sumie nie wiem na co jej to.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[1=d2dd207f275c1b39657c36f 1bca46920be2025b2;8583126 3]Ja wiem, że moja była mnie podgląda na facebooku. Po co? Nie wiem.
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() ![]() http://8-pietro.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy ![]() Zapraszam na pierwszego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami ktoś kliknie ,,lubię to”, z przyzwyczajenia albo przez przypadek, no i sekret sam się wyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pośledzić? To już nie brzmi jak zwykła ciekawość.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Uspokajam już tylko, że moje creepy zapędy umarły śmiercią naturalną w ciągu nocy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie można. ![]() ![]() Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=d2dd207f275c1b39657c36f 1bca46920be2025b2;8583232 6]Nie można.
![]() ![]() Pozdrawiam. ![]() Może po prostu nie wchodziła na Twój profil celowo, żeby sprawdzić co u Ciebie, tylko przewinęły się jej te rzeczy na tablicy wraz z innymi? Istnieje też chyba taka możliwość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
[1=d2dd207f275c1b39657c36f 1bca46920be2025b2;8583232 6]Nie można.
![]() ![]() Pozdrawiam. ![]() [1=d2dd207f275c1b39657c36f 1bca46920be2025b2;8583126 3]Ja wiem, że moja była mnie podgląda na facebooku. Po co? Nie wiem. :P Chociaż ma faceta i w sumie nie wiem na co jej to. ![]() ![]() Niby była ale skoro widziałeś jej wyszukiwania na fb to albo jej zagladales dziwnym trafem na fb albo nadal sie spotykacie i na spotkaniu tez musiałeś śledzić jej fb 🤣 sama ci pokazała? To chyba nie jest tak hop siup i juz widać co wyszukiwała zeby zobaczyć jak siedzi obok i przegląda fb... ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Autorko No akcja ze śledzeniem jest bardzo nie halo. Rozumiem, ze Cie intersuje co u byłego. hmm sprawdzenie na fikcyjnym koncie Ok. Bo nie miałaś jak tego zrobic skoro Cie zablokował. Z endemomdo nie da sie az tak dowiedzieć adresu. 🤣 Mam nadzieje, ze juz nie wpadniesz na taki pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.