![]() |
#1 |
BAN stały
|
Mój chłopak masturbuje się.
Jak już w samym temacie napisałam, mój chłopak nie jest singlem ale jest w związku ze mną, i przyznał mi się że masturbuje się. Sypiamy ze sobą dość często, a on jeszcze robi to sam. Nie sądzę, żeby mu było mało seksu, bo jak jeden stosunek jest mało, to nie mam nic przeciwko drugiemu, lub zaspokojenia go w inny sposób, a on ukradkiem robi to sam. Jest mi źle z tym, czy powinnam zrobić mu awanturę? Nie toleruje tego, rozumiem jak brak seksu, ale jeśli ma ile chce, onanizm wtedy jest zbędny, tak uważam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój chłopak masturbuje się.
Cytat:
to źle uważasz. to jest całkowicie normalne jeśli ktoś ma ochotę. dlaczego mu tego zabraniasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
To że ty uważasz, że 'onanizm' w związku jest zbędny nie czyni z tego niepodważalnego faktu
![]() Samomiłość i udane życie seksualne z partnerem się nie wykluczają. Problem byłby jedynie gdyby przekładał chwilę sam na sam nad stosunki z tobą. Z resztą masturbacja dotyczy znakomitej większości społeczeństwa i w granicach rozsądku jest zupełnie naturalna. (troll? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8583260 3]to źle uważasz. to jest całkowicie normalne jeśli ktoś ma ochotę. dlaczego mu tego zabraniasz?
![]() Ochotę to on powinien mieć na mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
live your passion
|
Może po prostu chce się skupić tylko na sobie i nie dbać o potrzeby drugiej osoby w tym momencie, byle szybko się zaspokoić. Może to po prostu lubi itd. O ile nie jest to uzależnienie i nie wybiera tego zamiast Ciebie (gdy np. Ty inicjujesz lub ignoruje Cię) to nie ma problemu.
#8 |
Zakorzenienie
|
Facet ma się prawo masturbować, to nic zdrożnego, dziwnego. To coś innego, niż seks z partnerką.
Kolejny wątek o masturbacji, gdy niedawno zamknięto inny, trollowy - ciekawe, czy tylko zbieg okoliczności. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2018-09-06 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
live your passion
|
To nie znaczy, że mu się nie podobasz. Może chce się zaspokoić szybko i skupić na sobie co już mówiłam.
#11 |
Zakorzenienie
|
Czasami ktoś po prostu ma ochotę sprawić sobie przyjemność SAM. Nie jesteś właścicielką jego ciała i jego seksualności.
TY uważasz że masturbacja jest zbędna, on nie. Dlaczego chcesz narzucać mu swoje podejście do seksualności? Skąd tyle wątków ludzi, którzy najchętniej obserwowaliby partnera 24 godziny na dobę, żeby sobie tylko nic samodzielnie nie pomiział, a jak pomizia, to foch? Zwariowałabym w takim związku.
#12 |
BAN stały
|
Głupi jest, że ci to powiedział.
Teraz robisz dramę. |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak ktoś wyżej napisał - głupi był, że ci powiedział. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Heh, racja. I jak tu potem kąpiel, czy prysznic brać. Chyba tylko zamykanie oczu przy myciu pewnych części ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
Rozeznanie
|
Ochotę, w związku ze swoją seksualnością to on może mieć na różne wykręcone rzeczy i fantazje także, nie tylko na Ciebie.
Na masturbację również jeśli mu to sprawia frajdę . Cytat:
Oczywiście! I kobieta też ma prawo, ogólnie każdy ma prawo jeśli właśnie nie przekłada tego nad pożycie z partnerem Cytat:
Masakra, ja też i stawiam, ze mój partner też. Może autorka jest po prostu bardzo młodą osobą i do kwestii seksualności ma troszkę zbyt idealistyczne podejście ? No w każdym bądź razie też uważam, że był głupi, że jej powiedział. (Choć obstawiam, ze autorka to taki typ człowieka, który uznałby, że przemilczenie tak poważnego faktu jest przecież praktycznie zdradą).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Tęczowa Jaszczurka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
No nieźle , ale jaki on uczciwy , ze sie z tobą podzielił tą wiadomością
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
https://lifeisbrutalwoman.blogspot.com/ Zapraszam do świata kobiet anonimowo piszemy, rozmawiamy Edytowane przez kroliczek90 Czas edycji: 2018-09-06 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Tęczowa Jaszczurka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Przykro mi to czytac co piszecie, ale to jest chore dla mnie. Rozumiem rozładowac napięcie u singli, albo w związku podczas rozłąki, nawet jestem skłonna zaakceptować, przy dużo większym libido, no ale sorry, mamy podobne no on moze troche większe, ale zawsze jak chce mu nie odmawiać, nie koniecznie od razu stosunek, ale piesczot czy oralnie mu nie żałuje, no ale jak on woli sam, i myśli chu...wie o czym, to dla mnie to chore. A pewnie myśli o innych babkach, bo jeśli by o mnie to po co myslecć jeśli może mnie mieć na żywo.
Zabronie mu, ale rozstanie, nie bede tolerowała takiego zachowania. Nie dam się zdradzac emocjonalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Dlatego jak dla mnie to bardzo dobra informacja, że facet się masturbuje od czasu do czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
BLACK&WHITE
|
Cytat:
![]() Masturbacja jest naturalna, tak u mężczyzn jak i u kobiet i nie jest zdradą emocjonalną tylko służy do rozładowania napięcia. Powinnaś to zrozumieć dla własnego dobra. Będzie ci ciężko znaleźć faceta, który tego nie robi chociaż od czasu do czasu. Jeśli masz udany seks to się nim ciesz, a nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nie musi o niczym myśleć podczas masturbacji. A już na pewno nie o innych "babkach". Ja czasem, jak na szybko się masturbuję, żeby rozładować napięcie, mogę się gapić w ścianę i myśleć równie dobrze o fudze między płytkami, jak i zupełnie o niczym. Niekoniecznie potrzebna mi stymulacja wyobraźnią. Masz chyba zatrważająco niskie poczucie własnej wartości, skoro tak uderza Cię ta masturbacja i czujesz się przez to niewystarczająco dobra, by zaspokoić swojego faceta. Jeśli on ma ochotę spuścić emocje, chciałabyś, żeby podszedł do Ciebie, zerżnął Cię (za przeproszeniem) i poszedł oglądać tv? Może właśnie tym jest dla niego masturbacja, a Ciebie chciałby traktować z szacunkiem i zadbać o to, żebyś w seksie czuła się dobrze, a nie jak przedmiot? Oczywiście możesz z jakichś powodów nie akceptować masturbacji, ale jak zostało wspomniane wcześniej - szanse na znalezienie kogoś z wysokim libido, kto się w ogóle nie masturbuje, jest bliskie zera. Edytowane przez martaakow Czas edycji: 2018-09-06 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
E tam, trolling jak nic. Wątki o obożemójpartnersięmasturb uje przeważnie kończą się banem i strzelam, że to ciągle ta sama osoba z tą samą obsesją. Zresztą brzmi jak "dziewczyna" tego kolesia co ostatnio otwierał identyczny wątek tylko od drugiej strony. A ten tekst o zdradzie emocjonalnej to już czysta prowokacja.
![]() A tak w temacie: rzuć go. Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2018-09-06 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
nie wierzę w autentyczność tego wątku... no po prostu nie wierzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Racja ! Zabroń mu ! Zabroń mu kategorycznie! Każ mu trzymać rączki na kołderce i najlepiej, żeby po sikaniu też nie trzepał penisem, bo kto wie czy to też nie zdrada emocjonalna ![]() Cytat:
Totalnie zgadzam się z tym, że autorka musi mieć maksymalnie niskie poczucie własnej wartości i być maks zakompleksiona, skoro tak personalnie dobija ją kwestia masturbacji [1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;85834390]nie wierzę w autentyczność tego wątku... no po prostu nie wierzę ![]() ja też nie ! serio ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Chłopak przestanie się masturbować jak codziennie będziesz ciasto piekła. Tylko pamiętaj aby z masłem było ;-)
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Zabroń mu i koniecznie załóż wszędzie kamerki, a jemu wsadź chipa w dooopę. No i licz czas, który spędza w łazience/wc, bo wiesz... Licho nie śpi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.