|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Obrzydliwy "wypadek", w ciąży. Pomocy!
Hej. Wybaczcie, ze tu pisze, sorki za ewentualne bledy, ale pisze z niewygodnego telefonu. Bardzo prosze o pomoc!!! Jestem w 20 tygodniu ciazy, zmagam sie z grzybica pochwy, ale ja lecze. Wczoraj z mezem baraszkowalismy i kiedy dawalam popis zaspokajania samej siebie... Oblizalam swoj palec! A byly na niej ze dwie "grudki". Wiem, ze to obrzydliwe, moze nawet wydawac wam sie niewiarygodne, ale polknelam to nic nie mowiac mezowi, bo sie wstydzilam. Dopiero dzisiaj rano zaczelam sie zastanawiac czy przez to nasze dziecko sie nie zarazi!!!?? Blagam, pomozcie, bo zzera mnie stres, a z oczywistych powodow nie moge tego nikomu powiedziec...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Obrzydliwy "wypadek", w ciąży. Pomocy!
![]() Nic nikomu nie będzie, ani tobie, ani dziecku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obrzydliwy "wypadek", w ciąży. Pomocy!
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86055529]
![]() Nic nikomu nie będzie, ani tobie, ani dziecku.[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź! Nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś. Myślałam, że z uwagi na treść mojego problemu nikt mi nie odpisze... Wiem, że to okropnie wstydliwy wypadek, ale i takie niestety mogą się zdarzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.