![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymarzony pieprzyk :)
No tak tak, możliwe ze moj problem jest dość głupi, ale i tak chcialam sie z wami podzielic swoim marzeniem
![]() ![]() co o tym sadzicie? fajne sa takie pieprzyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: wymarzony pieprzyk :)
To wcale głupie nie jest.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
darita
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Tak, mi tez sie podoba taki pieprzyk. Sama tez go nie mam, ale uwazam ze wyglada przeslicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no tak poprawienie pieprzyka wygalda zdecydowanie naturalniej niz samo narysowanie go kredka w miejscu gdzie go wcale tak nparawde nie ma..szczęsciara
![]() moze ta henna jednak wcale nei jest taka głupia, jedna mała korpeczka i na jakis czas starczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okrutnica jakaś... |
ja(przyznam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
okrutnica jakaś... |
moja fotka z pieprzykiem:)))
znalazłam stare zdjecie z czasów,gdy robiłam sobie taki pieprzyk
![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-06-02 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Re: moja fotka z pieprzykiem:)))
sliczna fotka
![]() no nie no , pieprzyk jest swietny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
okrutnica jakaś... |
wymarzony pieprzyk :)
dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Aga to Ty?
![]() nie no jak już mówiłam za każdym razem wyglądasz inaczej ![]() jak TY to robisz? chyba że jest was kilka trojaczki, czworaczki? hmmm chyba że naprawde kobieta zmienną jest, w dosłownym zanczeniu tego słowa ![]() najlepiej zrób jakiś wątek, z własnymi wcieleniami, bo naprawde podziwiam Twój talent ![]() jestem pod wrażeniem ![]() aż mi mowe odebrało ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
okrutnica jakaś... |
hehe
![]() Ewuś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
powinnaś już dawno mieć Tu swoją własną galerię i tym samym zachęcać inne wizażanki
![]() bo naprawde widząc Twoje zdjęcia oczy mi wychodzą ![]() ![]() naprawde kobietko masz talent w swoich rękach ![]() mężulek się czuje pewnie jakby codzień inną kobietkę miał przy boku ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
okrutnica jakaś... |
Re:wymarzony pieprzyk :)
na szczęście za często się teraz nie zmieniam
![]() ![]() ale kolorki włosów i długości chyba wszystkie mam za sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
A ja mam pieprzyk w okolicy ust
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AgaBJ śliczna fotka ![]()
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
okrutnica jakaś... |
Martina
![]() ![]() A masz może jakąś fotkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
okrutnica jakaś... |
Re:wymarzony pieprzyk :)
i co?? i co??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
AgaBJ niestety nie mam fotek na kompie no może poza wakacyjnymi, ale na nich mało mnie widać
![]() ![]() ![]() Pozdr. ![]()
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
okrutnica jakaś... |
szkoda
![]() ale i tak zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
AgaBJ zrobiłam je specjalnie dla Ciebie
![]() ![]() ![]() pozdr. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
aaaaaa upss co ja narobiłam............
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Re: moja fotka z pieprzykiem:))) bluegirl :) z pieprzykami ktore raz sa, a raz nie ma
heh zainspirowałyście mnie tymi pieprzykami, którymi ja jestem aż za bardzo obdarowana, nie są to jakieś wielkie pieprzyki, czasem są bardziej, czasem mnie widoczne, a wiekszość na policzkach
![]() mam kolegę który ma dużego ładnego pieprzyka kolo ust, świetnie to wygląda. ja mam nad ustami jednego malutkiego, niestety malo widoczny chociaz moze by go tak podkreślić?, kilka pod oczami ![]() tylko ktorego wybrać żeby go podkreślić? bo tego kolo ust widać tylko jak nie mam nic, nawet pudru na twarzy, więc nawet na fotkach go nie widać, a szkoda ![]() zawsze ich nie lubiłam, a jeden z kolegów jak mu kiedyś powiedziałam że chciałabym niektóre usunąć to się wkurzył, nawet sie zoreintował o ktorego mi chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() moze jeszcze jednego z twarzy bym polubiła ale którego ? ![]() może bym wkleiła jakieś swoje fotki, choć takie niezbyt ładne, ale wazne żeby pieprzyki było widać wkleić ? ![]() na niektórych fotkach jedne widać drugie nie ![]() a pieprzyki zaznaczone jako 1 i 2 to najblizej ust ![]() ![]() ![]() tam gdzie pozaznaczalam kropkami na tym zblizeniu twarzy to tam mniej wiecej tez sa ![]() ![]() ![]() bo zazwyczaj to je ukrywam ![]() ja chce zeby je bylo widać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
AgaBJ może wyślę Ci te foteczki na poczte?? a ty poźniej zrobisz z nimi co chcesz
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
pieprzyki sa bardzo seksi
![]() ![]() ![]() kiedys myslalam, ze moj pieprzyk mnie szpeci.nawet chcialam isc do dermatologa i usunac go.na szczescie moja mama wybila mi to z glowy ![]() ogolnie bardzo podobaja mi sie charakterystyczne znaki na twarzy i ciele,takie jak znamiona i blizny...sa seksi ![]() pozdrawiam Was wszystkie i dorzucam swoja fotke,a raczej fotke pieprzyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
zdjecie nie chce sie dolaczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
okrutnica jakaś... |
Martina napisał(a):
> AgaBJ może wyślę Ci te foteczki na poczte?? a ty poźniej zrobisz z nimi co chcesz ![]() Martina ![]() ![]() ![]() A jak nie da rady,to podeślij mi na maila (adres w profilu),wrzucę tutaj,by inne dziewczyny obejrzały też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Re: wymarzony pieprzyk :)do Agi BJ
no świetnie zdjęcie
![]() ![]() czekam na wszystkie fotki obiecałać ![]() a tak właściwie mam pytanko Aguś co robisz że masz taką świetna figure, może jakieś specjalne ćwiczenia lub dieta?? Podziel się tajemnicą ........ proszę możesz do mnie na priva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Re: moja fotka z pieprzykiem:))) bluegirl :) z pieprzykami ktore raz sa, a raz nie ma
teraz to się wkurzyłam, bo tak zmniejszyłam zdjęcia że mało co widać te pieprzyki
![]() a tak już się cieszyłam że je mam ![]() ![]() buuu z daleka to już ich totalnie nie widać ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
punkt_G napisał(a):
> pieprzyki sa bardzo seksi ![]() ![]() ![]() Jeden pieprzyk jest na pewno sexy, ale co jeśli ma się ich mnóstwo wszędzie? Na samej twarzy mam ok.15, w tym jeden na granicy warg. Na ciele w sumie dobrze ponad 100, znudziło mi się liczenie zanim wszystkie policzyłam. I czy to też jest sexy? O usuwaniu nawet nie myślę, bo miałabym blizny jakby mnie ktoś śrutem postrzelił. Jedyna rada: polubić. Pozdrawiam szczęściary z nieskazitelną cerą, które mogą sobie "dla smaczku" rysować pieprzyk! I te popieprzone też pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.