|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
10 zdań in inglisz, dosyć prostych
Tym razem z piosenki, rozumiem prawie wszystkie pojedyncze słowa ale nie mogę wydobyć z tych zdań sensu
1. Use to spend my time blazin' lazin' days away Thought I Was grown left home at 15 didn't wanna obey Had to gey my act together couldn't take the heat 2. I remember all the house parties that took place Bein' in my bed upstairs and we could still feel the bass And my cousins and my brothers we'd sit up all night Listenin' to my family vibin' 'till the mornin light(..) But the more that I learned I found a guidin' light 3.Anytime I caught his eye I thought that I'd just die And the beatin that I got first time suspended from school. I jeszcze związek wyrazowy: just a disruptive fool - tylko ... głupek ![]() we'd = we had, we should, we would
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 10 zdań in inglisz, dosyć prostych
według mnie we'd = we would
tyle wiem muszę się zacząc porządnie uczyc angielskiego ehh.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
we'd = we would (odniesienie do przeszłości)
disruptive - causing problems and preventing sth from continuing in its usual way |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
to we'd wzięłam ze słownika, były podane 3 znaczenia. a tego disruptive nadal nie rozumiem
calej reszty tez nie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
disruptive to przeszkadzajacy, zaklocajacy spokoj, destrukcyjny
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
jesli z piosenki to wejdz sobie na popolsku.org i sprawdz. Juz dosc pozna godzina i nie mam ani ociupinki ochotyy by to czytac.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.