Chłopak przestał się mną interesować, dlatego, że ma kogoś? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-09-19, 18:43   #1
Merry2014
BAN stały

Chłopak przestał się mną interesować, dlatego, że ma kogoś?

Podejrzewam, ze chłopak stracił zainteresowanie moją osobą, prawdopodobnie znalazł inną dziewczynę.

Poznałam go przez portal matrymonialny. Okazało się, że mieszka 12 km od mojej miejscowości. Spotkaliśmy się na początku sierpnia, od tamtej pory w sumie byliśmy na trzech spotkaniach, oprócz takich wypadów, to parę razy podwiózł mnie po pracy do domu.

Ostatnia dniówka przed moim urlopem: obiecał, że przyjedzie. W pracy dostałam smsa "napisz jak będziesz wyjeżdżać". Jak wyjechałam to napisałam, zawsze odpisywał "ok". Teraz 10 minut i nic, to wysłałam jednego i jeszcze jednego (zanim dojadę z pracy do miasta to 40 min drogi). Jak się zbliżałam do miasta to dzwoniłam 2 razy "abonent poza zasięgiem", "abonent czasowo nie dostępny". Przyjechałam, poczekałam z 10 min., zadzwoniłam po tatę, żeby przyjechał po mnie (padało). Jak przyjechałam do domu to napisał czy "jeszcze jadę", napisałam, że dzwoniłam, pisałam, ale nie było info zwrotnej, a padało, więc zadzwoniłam po tatę. Napisał, że telefon zawiesił się. Po 19 pierwszy raz do mnie zadzwonił (tak to tylko smsy) czy może do mnie przyjechać - napisałam, ze nie, bo jestem zmęczona i idę spać (tak byłam padnięta i już się wykąpałam).
W czasie urlopu mięliśmy iść do kina, ale w tym dniu napisał, że chrzestna zmarła, to odwołał, że "napiszę, jak będzie po pogrzebie", po 4 dniach napisał, odebrał mnie od lekarza, chciałam, żebyśmy pogadali gdzieś na mieście- ale powiedział, że "nie ma nastroju", odwiózł mnie, chciałam zaprosić do domu, ale odmówił. Potem nie pisał 2 dni, wiec napisałam- okazało sie, ze jest na L4 z powodu bólu pleców i sie nie spotka. Pomyślałam, może leży, ruszać się nie może. Napisał, że nie, chodzi normalnie, ale nie może dźwigać i się forsować. W niedzielę zapraszałam go: ładna pogoda, ale napisał "nie chcę się forsować", a wieczorem napisał, ze TV oglądał. Napisałam mu jakie mam dni wolne w tym tygodni, ale odpisał, że do piątku (kiedy idzie do pracy, bo nie chce długiego zwolnienia) to się nigdzie nie rusza.
W niedziele z ciekawości weszłam na portal, zauważyłam zakładkę "mają Cię w kontaktach", to weszłam co to jest i jego profil też był, tylko sie zdziwiłam, bo dał zdjęcie całej sylwetki. Jak do mnie pisał, to bez zdjęcia, przed spotkaniem na e-maila mi wysłał z dowodu fotę. Napisałam mu o tym zdjęciu, odpisał "że chciał mi pokazać". Ja mu na to, ze na spotkaniu mógł mi pokazać albo wysłać na tel/maila. On, że nie bo to siostra mu robiła i na messengerze mu wysłała. W ogóle jak z nim na portalu pisałam, to mi odpisywał po 5 min., albo dłużej.
Więc stwierdziłam, ze może z kimś innym się spotkał z tego portalu i bardziej mu się spodobała.

Jak teraz spytać sie o to? W stylu: "czemu się nie chcesz ze mna spotykać" czy "wydaję mi się, ze już nie jesteś mną zainteresowany"
I osobiście (jak się spotka)? Czy zadzwonić czy napisać smsa albo na portalu?
Merry2014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 20:28   #2
Vanir410
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopak przestał się mną interesować, dlatego, że ma kogoś?

Ale po co masz pisać? Godności...
Biegasz za gościem z wywieszonym językiem, a to dopiero faza pierwszych randek. Jak dla mnie facet się mocno dystansuje.
Vanir410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 20:38   #3
PoPoo
Zadomowienie

Może znudziło mu się bycie darmową taxówką?
Poczatek znajomości, a Ty już się nim wysługujesz - ma Cie wozić, odwozić, przywozić..słabe.. męzczyźni maja na to alergie ogólnie
PoPoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 20:46   #4
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Daj sobie spokój. Jakby był naprawdę zainteresowany to przejawiałby większą inicjatywę. Na tym etapie znajomości nie jest niczym nadzwyczajnym stracenie zainteresowania/poznanie kogoś innego.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 21:15   #5
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Facet dalej szuka. Daj sobie spokój. Nie bądź desperatką. Jak facet chce kobietę, to się to widzi i wie. Ale nie, że początek znajomości, a jak krew z nosa.
Ellen_Ripley jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 21:51   #6
kennedy
Zakorzenienie

Jedyne co widze w tym watku to ze traktujesz goscia jak taksowke.

Nie powinnas tak sie uwieszac na mezczyznie. Badz bardziwj samodzielna- to na pewno zachecajaca cecha.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-20, 07:28   #7
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Jeny.

Traktujesz gościa jak taxi to po 1.

Po 2 znowu jakieś głupie odliczanie za odpisał AŻ po 5 min- jesus on mnie nie kocha XD.

Ale tak.... Nakręciłaś się jak nie wiem co, a on nie jest zbytnio zainteresowany.

Być może dalej szuka, ale w Tobie jest coś odpychającego - takie mam wrażenie po poście.

Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Czas edycji: 2018-09-20 o 07:31
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-20, 10:44   #8
wiktoriol
Raczkowanie

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;85887639]Jeny.

Traktujesz gościa jak taxi to po 1.

Po 2 znowu jakieś głupie odliczanie za odpisał AŻ po 5 min- jesus on mnie nie kocha XD.

Ale tak.... Nakręciłaś się jak nie wiem co, a on nie jest zbytnio zainteresowany.

Być może dalej szuka, ale w Tobie jest coś odpychającego - takie mam wrażenie po poście.[/QUOTE]

Zgadzam się, dodatkowo to wyliczenie ile razy dzwoniłaś i pisałaś podczas 40 minutowego powrotu do domu raz wystarczy, jak będzie mógł to oddzwoni
wiktoriol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-20, 10:52   #9
Cynomya
Raczkowanie

Moim zdaniem nie powinnaś nic pisać, tylko dać mu spokój.
Myślę, że za bardzo się na nim uwiesiłaś (wykorzystywanie do podwożenia, odliczanie minut/smsów) i faceta zraziłaś do siebie.
Pewnie wstawił zdjęcie, bo szuka dalej kogoś innego.
Cynomya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-20, 18:43   #10
Merry2014
BAN stały

Dzięki za odp.

Co do odwożenia, to on zawsze proponuję, że chcę mnie odwieść, z 5 razy mnie podwiózł. Ja nawet nie chciałam, ale stwierdziłam, że będzie mu przykro jak odmówię.

No uwiesiłam się, bo dawno chłopa nie miałam i mam parcie ze wszystkich stron i już mam dość słuchania czemu nie mam chłopaka/narzeczonego/męża/absztyfikanta.

A że chłopak naprawdę spoko, no to mnie poniosło.

Ja w ogóle nie wiem jak nie zrazić chłopaków, może coś robię takiego, co dla mnie jest naturalne ale płeć męską odstrasza.
Stary 2018-09-20, 19:23   #11
commerce
Raczkowanie

Wiesz, ja miałam chłopa, który wszędzie mnie woził, mimo że wcale nie chciałam (stanie w korkach 2h versus kwadrans pociągiem, polecam) i nigdy się nie zgadzał, żebym za cokolwiek płaciłam, a jako powód zerwania podał, że zrobiłam sobie z niego taxi i portfel... czasem po prostu nie styka.

Wysłane z TupTapTok
Stary 2018-09-21, 18:31   #12
Merry2014
BAN stały

Na szczęście jeszcze za mnie nie płacił, bo nie lubi chodzić po knajpkach czy restauracjach, ale to dobrze, bo ja też nie chodzę

Najgorsze jest to że moja mama zawsze się wypytuję mnie o niego, co powiedział i w ogóle nakręca mnie przeciwko niemu. I w kółko to samo. Już jej relacji nie będę zdawać.
Stary 2018-09-22, 13:56   #13
felixindahouz
Rozeznanie

Ja pier co za lelum polelum z tego gościa. Ale Ty też nie lepsza, że już tak długo tolerujesz takie akcje. Wystawienie jest absolutnie i bezapelacyjnie najgorszą i najbardziej paskudną rzeczą jaką można wyrządzić drugiemu człowiekowi w trakcie takich spotkań. Za samo odwołanie spotkania bez konkretnej przyczyny i uzasadnienia już bym raczej taką osobę skasował, natomiast za wystawienie to jest natychmiastowa dyskwalifikacja z miejsca. Akurat na czas spotkania telefon mu nie działał? To chyba powinien był zadbać o to, żeby działał, skoro logicznym jest, że będziecie się kontaktować.

Potem jeszcze jakieś wykręty z pogrzebami, litości...Kilkukrotne odrzucanie Twoich propozycji...

Dodanie nowego zdjęcia na portalu to już ostateczny gwóźdź do trumny, ale raczej i bez tego było wiadomo co i jak. Na przyszłość dla wszystkich: jak po spotkaniu z Wami ktoś dodaje nowe foto / edytuje swój profil na portalu randkowym: to na 100% ta osoba nie jest Wami zainteresowana na poważnie.

Szanuj się kobieto, inaczej nie będą szanować Ciebie.
Stary 2018-09-24, 15:26   #14
Antoiineette
Rozeznanie

Nic nie pisać i spróbować zapomnieć, bo on najwyraźniej stara się zakończyć tę relację tylko nie bardzo wie jak
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości