|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Stary nowy związek:)
Hej !
Postanowiłam założyć wątek dotyczący.. powrotów do byłych partnerów ! Chciałbym abyście opisaly 1. Dlaczego się rozstaliscie? Ile czasu minęło za nim wrociliscie do siebie ? 2. Jakie rady dla osób, które zaczynają budować wszystko na nowo ? Ja zacznę.. Ad 1. Ja z moim chłopakiem byłam 4 lata od 3 mieszkaliśmy ze sobą.. mieliśmy ciężki okres. Mój chłopak wyjeżdżał do pracy bardzo stresujacej co tydzień.. miał również tam egzaminy itd.. jest policjantem. I ja miałam dużo stresów .. pracuje jako księgowa. Wtedy jeszcze z niklym doświadczeniem. Szef zawalił na mnie firmy. Nie mogłam sobie poradzić. Do tego zachorowałam. Zamiast prosić o pomoc mojego chłopaka ...wsparcie..ja zaczynałam go odrzucac.. zamknęłam się w sobie.. nie mogłam się pogodzić z chorobą. Jest to choroba wrzodziejace zapalenie jelita. I tak.. poklocikismy się.. on napisał mi przykre słowa.. ja zabrałam rzeczy. Wróciłam do domu.. po 3 miesiącach on zaczął się odzywać. Że chce wszystko naprawić.. że nie chce tego wyrzuc do kosza itd.. oboje mieliśmy krótki epizod z innymi osobami. Ale nam nie wyszło. ![]() Ad 2. Jesteśmy ze sobą od marca... myślę że szczera rozmowa. Wytkniecie błędów partnera oraz przyznanie się samemu do błędów jest fundamentem- na ta chwilę. Nie chce tutaj komentarzy typu dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki. Bo ta woda nigdy nie będzie taka sama. Pozdrawiam wraz z ciepłym kocykiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.