|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studniówka
Jestem dziewczyną, mam w styczniu studniówkę, a nie mam za bardzo z kim iść.. Więc pomyślałam że zabiorę swoją przyjaciółkę, co o tym sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Studniówka
Jak dla mnie pomysł słaby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dlaczego tak sądzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja uważam, że jeżeli masz iść z jakimś dalszym znajomym, byle płci przeciwnej, z którym średnio komfortowo będziesz się czuła- to bierz przyjaciółkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Myślę, że już lepsza opcja z przyjaciółką niż szukanie np partnera na siłę. Ja byłam sama na studniówce, zresztą jak wiele osób i było okej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Moim zdaniem proponowane przez Ciebie rozwiązanie ma więcej sensu niż szukanie partnera na siłę (np. przez Internet), a mniej sensu niż pójście samemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja na studniówkę sparowałam się z kolegą z klasy, który też nie miał partnerki. A tak jak widziałam innych, to jedni przychodzili sami, inni faktycznie brali swoje kumpele/swoich kumpli i nikt problemu nie robił, nikt nic nie gadał. Właściwie nawet takie "układy" polegały wręcz na tym, żeby wkręcić na imprezę osoby spoza szkoły tak, aby można było bawić się w gronie swoich przyjaciół.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85898210]Dlaczego mniej niż pójście samemu?[/QUOTE]
Bo po co dodatkową przyjaciółka, skoro ma się i tak wokół ludzi, z którymi się 3 lata chodziło do szkoły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie raczej dziwniejszy wydaje się wspomniany tutaj pomysł, by iść z kolegą z klasy, skoro bez sztucznego parowania się i tak lądują na tej samej imprezie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Wolałabym przyjaciółkę z którą wiem że będę się dobrze bawić niż obcego albo jakiegokolwiek kolesia na siłę. Ja miałam kiepski kontakt z ludźmi z klasy, tylko 3 dobre kumpele, ale miałam tez swojego chłopaka (spoza szkoly). Koleżanki które były "samotne" szły po prostu same i do poloneza zawsze ktoś się doczepil a resztę imprezy spędziliśmy w swoim grobie.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Ja byłam sama, ale wśród koleżanek z klasy nie byłam jedyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Może zaproś tymczasowego27 z wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1259669 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale właśnie: plany. Radziłabym podpytać wśród znajomych z klasy/szkoły, czy ktoś jeszcze jest w podobnej sytuacji. Jeśli będzie przynajmniej kilka takich osób, to spokojnie można odpuścić sobie osobę towarzyszącą. Na swojej studniówce byłam ze znajomym brata, bo mój własny znajomy mnie wystawił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Też byłam na swojej studniówce z przyjaciółką, bo mój chłopak był akurat zagranicą i nie mógł przyjechać i było naprawdę super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85898422]
Dla mnie raczej dziwniejszy wydaje się wspomniany tutaj pomysł, by iść z kolegą z klasy, skoro bez sztucznego parowania się i tak lądują na tej samej imprezie.[/QUOTE] W moim przypadku i tak się lubiliśmy, a bardziej chodziło o to, żeby dobrać sobie ludzi do stołu. Ja nie miałam kogo brać z zewnątrz, więc początkowo miałam iść sama. Nie było to więc jakieś specjalne parowanie, może źle to ujęłam. Wiadomo, każdy i tak w trakcie imprezy migrował po całej sali, ale zawsze było też miejsce przy konkretnym stole, z konkretnymi ludźmi. ![]() Autorko, wybierz po prostu kogoś, w kogo towarzystwie wiesz, że będziesz się dobrze bawić. O ile naprawdę musisz kogoś brać. To Ty masz się dobrze czuć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Gazela inteligencji
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dla mnie nie byłoby problemu
![]() Na pewno lepszy pomysł niż szukanie na siłę jakiegoś sąsiada, znajomego sąsiadki czy dalekiego ledwo znanego kuzyna, byleby tylko mieć "partię" na studniówkę. Na pewno idąc z dobrą kumpelą będziesz się dobrze bawić ![]()
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Poszłabym z przyjaciółką. Chyba, że znalazłoby się więcej osób, które pójdą bez pary i z którymi lubię spędzać czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.