|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plamienie zamiast miesiączki
Witam ! Mam pytanie dnia 14 września powinnam dostać miesiączkę (spóźniał mi się niekiedy max 2-3 dni ) miałam bóle podbrzusza przed miesiączkowe , do dnia 28wrzesnia była cisza zero krwi dopiero wieczorem zauważyłam plamienia podczas korzystania z toalety przy podcieraniu było trochę krwi jasno różowej to samo było 29 . Dnia 30rzesnia pojawił się śluz wyglądało jak biało jajka z domieszką krwi 1 października sam śluz też forma białka . Robiłam test około 10dnia spóźnienia test wyszedł ujemny do ginekologa idę w tym tygodniu . Kobietki może któraś z was tak miała i coś podpowie nie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Plamienie zamiast miesiączki
Dosc spore spóźnienie. Ja bym powtórzyła na pewno test. Nie mialam nigdy az takiego, najwyzej +- tydzień.. Poza tym może brałaś jakieś leki albo byłąś chora? Albo może się odchudzasz? takie rzeczy często wpływają na to , że miesiączka duużo się spóźnia.
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Plamienie zamiast miesiączki
Dobrze, że idziesz do gina. Skoro test negatywny to myślę że ciąży nie ma, nie stresuj się na zapas. Czasami tak bywa, może to jednorazowa akcja. Ja miałam dwukrotnie że musiałam luteiną mieć wywoływany okres, potem wyszło, że mam jakieś zaburzenie i dopiero po leczeniu belarą (to tabletki antykoncepcyjne) po roku mi się wszystko unormowało. Ale myślę że u Ciebie na razie nie ma się co stresować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.