|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Artystyczne dusze, ludzie z pasją
Witajcie. Zauważyłam, że trudno spotkać mi kogoś z zainteresowaniami, kogoś ciekawego świata i nietuzinkowego. Czy są tu osoby kochające sztukę, rysowanie, granie na instrumentach, artyści, czy mający inne pasje? Ktoś chętny nawiązać nowe przyjaźnie? Jeśli tak to zapraszam, jeśli to ma znaczenie dodam, że mam 20 lat i jestem z okolic Warszawy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Artystyczne dusze, ludzie z pasją
Ja mam w sobie artystyczną duszę, ale niestety zero talentów. Mimo to czasem się targnę na coś artystycznego. Chętnie porozmawiam, jak coś to pisz na PW.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja chętnie będę podczytywać. Też czuję, że mam artystyczną duszę, ale przyznam, ze z lenistwa jej nie rozwijam... Choć bardzo chciałabym dużo wiedzieć o sztuce. Mieć swoich ulubionych artystów, orientować się wśród tych największy dzieł, umieć się wypowiadać na temat różnych prac, dzieł, potrafić je interpretować itd.
Ostatnio mam jednak większą potrzebę karmienia swojej duszy, więc powoli zaczynam co nieco sobie czytać i ogarniać te tematy (ale to dopiero początki). Sztuka to bardzo szeroki temat, żeby szybko nabyć niekrępującą wiedzę z tej dziedziny. W pewnym momencie byłam taka głodna sztuki, że już sprawdzałam ile kosztują studia ze sztuki. Jednak się wgłębiłam w temat i stwierdziłam, ze to za drogie byłby hobby i zbyt wymagające (sporo nauki, a aż tak uczyć i się nie chce i nie muszę znać słowika tysiąca pojęć). Kupiłam więc sobie najzwyklejszy podręcznik ze sztuki do gimnazjum i powoli go sobie czytam. Zaczęłam się orientować w wystawach w moim mieście i zamierzam na kilka się wybrać ![]() Ja jednak powiem, ze mnie bardziej ciągnie w stronę malarstwa, rzeźby i architektury niż instrumenty ;-)
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sentimental animal
|
Hej, studiuję malarstwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
ja studiuję historię sztuki i pracuję w muzeum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A ja uczę rysunku i malarstwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.