|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Obsesja/brak doświadczenia
Witam!
Muszę poprosić Was o radę. Tydzień temu poznałam kogoś na portalu randkowym. Spotkaliśmy się dość szybko, spotkanie trwało tylko godzinę, bo musiałam wcześnie wyjść. Chłopak z którym się spotkałam wydawał się zestresowany, ale poza tym zachowywał się normalnie. Napisał do mnie od razu po spotkaniu. Po kilku dniach powiedział mi, że "nie może przestać o mnie myśleć i chciałby widywać mnie codziennie choć na chwilę gdyby mógł". Powiedziałam, że musimy najpierw lepiej się poznać. Ze względu na święta nie widzieliśmy się w międzyczasie, ale mieliśmy codzienny kontakt. Czy powinnam się martwić tym wyznaniem? Czy będzie ryzykowane spotkanie się z nim ponownie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Obsesja/brak doświadczenia
ee trochę wali desperatem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego powinnaś się martwić? Facet pewnie się zauroczył na randce i dalej wkręcił rozmowami i SMSami. Zdarza się. Czy takie wyznanie to trochę za dużo po jednej randce? Pewnie tak, ale nie znaczy że jest furiatem i psycholem
![]() Czy następne spotkanie jest ryzykowne? Nie czytam facetowi w myślach, ale zbytnie napalenie się - i wyznanie tego - to jeszcze nie przestępstwo. Zawsze ryzykujesz spotykając się z obcą osobą, więc mam nadzieję że trzymasz się podstawowych zasad bezpieczeństwa (nie podajesz adresu zamieszkania, spotykasz się w publicznych i zaludnionych miejscach). A jeśli z jakiejś przyczyny odczuwasz lęk przed facetem, to zakończ kontakt.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Sam fakt, że chłopak się zauroczył, a nawet zakochał "od pierwszego wejrzenia", to nic niezwykłego ani złego, zdarza się
![]() Bo może być też tak, że on wcale tego nie czuje, ale chce być miły lub coś sobie ugrać (czyt.: seks). Bądź też ma taki styl, że łatwo i szybko wchodzi w relacje. Na pewno nie ma co panikować. Chyba że z innych powodów facet budzi Twój niepokój, zachowuje się dziwnie. Wtedy bym wiała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może to romantyk z natury
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Może i desperat, a może mocno się zadurzył i tyle. Nie interpretowałabym tego jakoś nadzwyczajnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Setki dziewczyn raczej ma problem, ze facet po pierwszym spotkaniu "traci zainteresowanie". Jesli Ci sie podoba i chcesz go poznac blizej, to raczej powinnas sie cieszyc, ze jasno dal Ci zielone swiatlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
.
|
Jeśli ci się spodobał to spotykaj się z nim w miejscach publicznych i tyle.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Jak Ci się podoba to się spotykaj jak nie bardzo to sobie odpusc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dokładnie
Nie ma reguły,jeden potrzebuje do zakochania się miesięcy a inny dni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.