Straciłam chłopaka przez moje zachowanie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-10-15, 15:27   #1
Aneta19198
Przyczajenie

Straciłam chłopaka przez moje zachowanie

Straciłam swojego chłopaka przez moje zachowanie.Byłam z nim ponad rok od nad tylko pamiętam Zawsze się o mnie troszczył.Gdy mówiłam że słabo się czuje po 30 minutach stał pod moim domem z jedzonkiem I lekami.Bardzo się o mnie troszczył I wiem że zrobił by dla mnie wszystko.Caly wolny czas spędzał tylko ze mna.Wybaczał mi wszystko i pomimo tego co mu robiłam udawał że wszystko jest w porządku i dalej traktował mnie jak księżniczkę☠

.Na początku września wyjechał na 2 miesiące do Ameryki i to właśnie wtedy zaczęły się problemy.Zaczelam Go oklamywac czesto wychodziłam z innymi chłopakami mówiąc mu że wychodzę z koleżanką.Gdy raz nie odbierałam telefonów po 23 zadzwonił do niej i wtedy dowiedział się że dzisiaj w ogóle się nie widzialysmy.Bardzo go to bolało ale po czasie wybaczyl mi również to.Wszystko wróciło do normy jednak po czasie koleżanka namówiła mnie na wyjście do klubu.Mojemu chłopakowi powiedziałem że źle się czuje i dzisiaj idę wcześniej spać.Po jakimś czasie zostałam oznaczona na jednym ze zdjęć z imprezy i od tego momentu nie chce ze mną rozmawiać.Dopiero teraz zauważyłam co stracilam i jak zachowywałam się w stosunku do niego.Był ideałem który zrobił by dla mnie wszystko.Wybaczal mi wszystkie wady mówiąc że mam się nie zmieniać bo kocha mnie taka jaka jestem.Mimo tego ze potrafilam go zwyzywac i tak to on mnie przepraszal za wszystko.Sama często zabranialam mu wychodzić z kolegami a z koleżankami w ogóle nie miał kontaktu.Wiem że zachowałam się niesprawiedliwie I bardzo żałuję tego co zrobiłam.Próbowałam go przeprosić Ale on nie chce mnie widzieć po tych wszystkich kłamstwach.Prosze o pomoc czy jest jakaś szansa że wróci do mnie po tym wszystkim?Dopiero po czasie zrozumialam co stracilam.
Aneta19198 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-15, 16:16   #2
mirabelka3690
Zakorzenienie

Dot.: Straciłam chłopaka przez moje zachowanie

Też bym się do ciebie nie odzywała. Chłop zrozumiał, że go nie szanujesz to po co mu taka dziewczyna? Jak on ma ci ufać?
Stary 2018-10-15, 16:21   #3
Tessis
Przyczajenie

No, też bym takiej dziewczyny nie chciała mieć. Przykre, ale prawdziwe. Chłopak zmądrzał.
Tessis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-15, 16:26   #4
I am Rock
lokalna gwiazda

Też bym cię zostawiła na jego miejscu.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-15, 17:29   #5
zmieszany_facet
Rozeznanie

Chłopak podjął najlepsza decyzję w życiu i zostawił autorkę. Można tylko mieć nadzieję, że nie popełni błędu i nie wybaczy jej
zmieszany_facet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-15, 17:34   #6
Jestembeznadziejna
Raczkowanie

Dobrze zrobił. A Ty możesz jedynie wyciągnąć wnioski i nie popełnić wiecej takich błędów. Po co właściwie go okłamywałaś?
Jestembeznadziejna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-15, 17:55   #7
GdyKochamy
Zadomowienie

Ty go chyba jednak nie kochasz. Wyjechał na 2 miesiące, a ty zamiast tęsknić umawiałaś się z innymi?
Stary 2018-10-15, 18:13   #8
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneta19198 Pokaż wiadomość
Straciłam swojego chłopaka przez moje zachowanie.Byłam z nim ponad rok od nad tylko pamiętam Zawsze się o mnie troszczył.Gdy mówiłam że słabo się czuje po 30 minutach stał pod moim domem z jedzonkiem I lekami.Bardzo się o mnie troszczył I wiem że zrobił by dla mnie wszystko.Caly wolny czas spędzał tylko ze mna.Wybaczał mi wszystko i pomimo tego co mu robiłam udawał że wszystko jest w porządku i dalej traktował mnie jak księżniczkę

.Na początku września wyjechał na 2 miesiące do Ameryki i to właśnie wtedy zaczęły się problemy.Zaczelam Go oklamywac czesto wychodziłam z innymi chłopakami mówiąc mu że wychodzę z koleżanką.Gdy raz nie odbierałam telefonów po 23 zadzwonił do niej i wtedy dowiedział się że dzisiaj w ogóle się nie widzialysmy.Bardzo go to bolało ale po czasie wybaczyl mi również to.Wszystko wróciło do normy jednak po czasie koleżanka namówiła mnie na wyjście do klubu.Mojemu chłopakowi powiedziałem że źle się czuje i dzisiaj idę wcześniej spać.Po jakimś czasie zostałam oznaczona na jednym ze zdjęć z imprezy i od tego momentu nie chce ze mną rozmawiać.Dopiero teraz zauważyłam co stracilam i jak zachowywałam się w stosunku do niego.Był ideałem który zrobił by dla mnie wszystko.Wybaczal mi wszystkie wady mówiąc że mam się nie zmieniać bo kocha mnie taka jaka jestem.Mimo tego ze potrafilam go zwyzywac i tak to on mnie przepraszal za wszystko.Sama często zabranialam mu wychodzić z kolegami a z koleżankami w ogóle nie miał kontaktu.Wiem że zachowałam się niesprawiedliwie I bardzo żałuję tego co zrobiłam.Próbowałam go przeprosić Ale on nie chce mnie widzieć po tych wszystkich kłamstwach.Prosze o pomoc czy jest jakaś szansa że wróci do mnie po tym wszystkim?Dopiero po czasie zrozumialam co stracilam.
Skad przekopiowalas ten tekst? Co drugie slowo podkreslone jak z hyperlinkiem.

Dobrze zrobil, daj mu spokoj.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-15, 18:45   #9
januszpolak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Skad przekopiowalas ten tekst? Co drugie slowo podkreslone jak z hyperlinkiem.

Dobrze zrobil, daj mu spokoj.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ta historia mi się skądś kojarzy, już była taka na wizażu, pamiętam ten motyw zdjęcia i wyjazdu do Ameryki.
januszpolak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-15, 19:15   #10
wiktoriol
Raczkowanie

Będę trzymać kciuki za tego chłopaka, aby jednak nie zatęsknił i do ciebie nie wrócił. Dostałaś już drugą szansę i ją zmarnowałaś, a na trzecią nie zasługujesz- ale życzę abyś wyciągnęła wnioski na przyszłość
wiktoriol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-15, 19:43   #11
PoPoo
Zadomowienie

Boże ten pierwsze akapit to typowa kobieta bluszcz. Kozę miał dość niańczenia cie a kłamstwa przelały czarę goryczy
PoPoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-16, 08:07   #12
kotissska
Rozeznanie

Na jego miejscu za Twoje wybitnie dojrzałe i szczere zachowanie też bym się do Ciebie nie odzywała i olała Cię. Serio. Zdejmij koronę, dobrze Ci to zrobi.
kotissska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-16, 08:59   #13
matcha
Zadomowienie

Zerwanie z tobą, to jest jego najlepsza decyzja, jaką mogła paść w tym związku.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości