| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2018-10-11, 19:35 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | sucha skóra zimą

mam wybitnie suchą skórę, więc zawsze miałam z nią problemy po zbyt ciepłej kąpieli.  A niestety zimą po prostu nie dałam rady kąpać się letniej wodzie, było mi za zimno. Kupiłam bieżnię - oczywiście w celach utrzymania sylwetki - i okazało się, że dzięki temu rozwiązał się u mnie ten drugi problem, bo po bieganiu jest mi tak gorąco, że nie czuję już  dyskomfortu z powodu chłodnej wody, także teraz. Wszystkim osobom o suchej skórze polecam więc rozgrzewkę przed kąpielą (np.przysiady, poskakanie na skakance itp.). Z góry przepraszam za założenie nowego wątku tylko dla tego pomysłu, ale dawno mnie tu nie było i nie mogę znaleźć wątku o suchej skórze. Ewentualnie proszę moderatora o połączenie z właściwym wątkiem. | 
|     |   | 
|  2018-10-16, 15:58 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2017-08 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa 
				 | 

Dot.: sucha skóra zimą

hahah, dobry pomysł! w ogóle  - lepiej dla skóry i dla włosów jest gdy rzadko stosujemy gorące kąpiele.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dermatologia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.