|
Notka |
|
Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wstydliwe zdarzenie. Jak sobie pomóc?
Wstyd mi przez to co się wydarzyło do tego stopnia, że piszę z innego konta. Proszę o trochę otuchy i wskazówki.
Miałam przed sobą dłuższą podróż, więc skorzystałam przed wyjazdem z toalety. Usiadłam w busie w niefortunnym miejscu, gdzie ciągle trzęsło, więc zmieniłam miejsce. Nieoczekiwane potem poczułam, że pęcherz zrobił się pełny do granic możliwości. W busie toalety brak. Liczyłam, że połowę trasy jeszcze uda się wytrzymać, bo kierowcy niechętnie się zatrzymują gdziekolwiek. Pęcherz postanowił się zbuntować. Mimo starań poczułam, że siedze w mokrych spodniach. Nie wiem czy nie zostawiłam plamy na siedzeniu. ![]() Mam niedługo wizytę u ginekologa. Czy będzie mogła coś mi doradzić? Czy zacząć od internisty. Nie chcę żeby się to powtórzyło. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Mam nadzieje ze przewoźnik nie wystawi za mną listu gończego...Do tej pory czuję napięcie w pęcherzu. Co chwilę biegam do toalety, ale nie wiem czy to nie stres, żeby uniknąć znów tak żenującej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wstydliwe zdarzenie. Jak sobie pomóc?
Hej, jeśli to było tylko jedno takie zdarzenie to myślę że nie masz się czym martwić. To raczej nie problemy z nietrzymaniem moczu, tylko akurat taka mała wpadka, każdemu się może zdarzyć. Spróbuj po prostu o tym nie myśleć, nikt znajomy Cię nie widział, naprawdę nie masz się czym przejmować. Jakby takie sytuacje się powtarzały, to wtedy możesz powiedzieć o tym lekarzowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.