![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
L’oreal, yves rocher, vichy i inne:)
Do wymiany posiadam:
1.krem rozświetlający do włosów Energia i Blask, l’oreal elseve – pozostało ok. 2 / 3 opakowania, - wymieniam, bo daje efekt brokatu a ja szukałam rozświetlacza do włosów na codzień. wymienione z Kaczina 2.pianka do demakijażu l’oreal happyderm, oczyszczająca dawka szczęścia, skóra sucha i wrażliwa, pozostało ok. połowy (sądząc po wadze opakowania, trudno stwierdzić jednak precyzyjniej, bo opakowanie jest pod ciśnieniem – wymieniam, bo nie odpowiada mi taka forma demakijażu 3.lakier do paznokci inglot, biały nr 38, idealny do malowania końcówek przy frenchu, praktycznie cały – wymieniam, bo mam już swój ulubiony zestaw do frencha 4.balsam do włosów gliss kur, asia beauty, pozostało ok. 2 / 3 opakowania, - wymieniam, bo nie odpowiada mi zapach tej serii. wymienione z Kaczina 5.dezodorant vichy w kulce do skóry bardzo wrażliwej lub depilowanej, bezzapachowy, pozostało 2 / 3 opakowania – wymieniam, bo wolę dezodoranty w sprayu wymienione z Hosenka 6.woda toaletowa yves rocher neonatura, pozostało ok. 5ml – wymieniam, bo to nie jest zapach dla mnie 7.puder w kamieniu yves rocher luminelle, nr 51 porcelaine, użyty 2 razy – wymieniam, bo ten odcień jest dla mnie za ciemny dokładka 15.05 8. Cień sypki Italian Beauty, nr 27, kolor złoty, pozostało 1/3 opakowania - nie umiem się nim posługiwać, więc wymieniam dokładka 20.05 wymienione z Kaczina 9.Cienie bourjois effet lumiere, fiolety zużycie ok 10% najjaśniejszego odcienia, 2 ciemniejsze odcienie ledwie wyprobowane. Jest to odcien nr 49 violet imperial - wymieniam jednak wole naturalny makijaż. dokładka 25.05 10. Odżywka do paznokci sally hansen maximum growht (ta różowa), zostało ok. 1/3 buteleczki - wymieniam, mi nie pomogła - wymienione z Hosenka dokładka 10.06 11. Krem tonujący nivea visage, odcień naturalny, użyty 2 razy, a więc praktycznie cały, daje ładny efekt, ale cóż z tego skoro dla mnie jest dużo za ciemny? W zamian poszukuje: Odżywek do paznokci (lub innych preparatów poprawiających kondycje paznokcia), odżywek do włosów oraz rozświetlaczy do włosów dających połysk winylowy, balsamy i kremy do suchej skóry balsam dove supreme silk oraz balsamy brązujące puder w kamieniu jasniejszy odcień, ew. krem tonujący baza pod cienie lumene lub innej średniopółkowej firmy serum renee blanche i inne, które lubię i używam lub wpadną mi w oko ![]() Do każdej wymiany dołączam gratisy ![]() Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-06-13 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: L’oreal, yves rocher, vichy i inne:)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107581
1 ,4,6 moze znajdziesz cos wzamian?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
balsam do włosów gliss kur, asia beauty, pozostało ok. 2 / 3 opakowania, - wymieniam, bo nie odpowiada mi zapach tej serii. Zanjdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnei za to?
5.dezodorant vichy w kulce do skóry bardzo wrażliwej lub depilowanej, bezzapachowy, pozostało 2 / 3 opakowania – wymieniam, bo wolę dezodoranty w sprayu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.krem rozświetlający do włosów Energia i Blask, l’oreal elseve – pozostało ok. 2 / 3 opakowania, - wymieniam, bo daje efekt brokatu a ja szukałam rozświetlacza do włosów na codzień
znajdziesz cos u mnie ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podawajcie linki do Waszych wątków z wymianą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110299 - nie wiem czy ten watek jest aktualny?? jesli tak to juz na watku dopytam, sie o rzczy ktore ew by mnie interesowaly |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moje 3 watki sa w podpisie
![]() Moj wątek z ciuszkami i drobiazgami -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1775589# Wątek z kosmetykami -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100727 Różne różności dla kreatywnych wizażanek -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116739
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.krem rozświetlający do włosów Energia i Blask, l’oreal elseve – pozostało ok. 2 / 3 opakowania, - wymieniam, bo daje efekt brokatu a ja szukałam rozświetlacza do włosów na codzień
znajdziesz cos u mnie ? Moj wątek z ciuszkami i drobiazgami -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1775589# post1775589 Wątek z kosmetykami -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100727 Różne różności dla kreatywnych wizażanek -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116739
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sluchajcie jak sie zaloguje to nie widze avatarow i opisow, mam cos zmienic w ustawieniach?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5954 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się 4 i 5
![]()
![]() |
#21 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() znajdziesz coś u mnie za cokolwiek u Ciebie? ![]() ![]() oprócz rzeczy w moim wątku mam jeszcze: wazelina biała ziaja srebrny brokat w żelu ozdoby na paznokcie i do ciała - takie srebrne cekiny złoty sypki brokat w słoiczku tusz do rzęs (bezfirmowy) szminka srebrna z brokatem (bezfirmowa) szminka nivea pearl&shine niebieska kredka do oczu (bezfirmowa) próbka podkładu bourjois próbka kremu dermiki próbka kremy vichy próbka balsamu garnier biała kredka do paznokci oraz trochę biżuterii i rzeczy do włosów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Do wymiany mam: -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oceanic, AA Fruit Kiss, ochronny błyszczyk do ust cappuccino - zużycie znikome (parę razy użyty) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę odlać drmacol nr 215; zrobię odlewkę balsamu AA Oceanic Help -ll- płynu do demakijazu AA Oceanic AquaIce maseczka peeloff Avon grejfrut i drzewo herbaciane (zużycie to jakies 15%)
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
sprawdzilas kolorek blyszczyka manhattanu czy zrezygnowalas
![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.