|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Koleżanka?!
Hej dziewczyny, wizaz podczytuje regularnie ale po raz pierwszy sytuacja zmusiła mnie do zasięgnięcia waszych rad
![]() Zaczęłam spotykać się z chłopakiem, jest to etap początkowy, ale jesteśmy parą na wyłączność. On teoretycznie jest tego świadomy... Nie należę do osoby typu bluszcz i daję mu swobodę. Tylko teraz, zastanawiam się czy zasadnie? Mój problem - wczoraj chłopak był na imprezie, ja nie mogłam być, poza tym nikogo tam nie znałam.... Spoko on rozumie, każde z nas ma jakieś tam jeszcze prywatne życie obok związku.... Pech chciał, że ktoś z tego towarzystwa wrzucił fotę before party na fb i go oznaczył (wiem,wiem beznadziejny fejs ![]() ![]() Pytanie zanim zrobię coś gwałtownego... czy tak zachowuje się koleżanka? Bo on będzie chciał mi to wmówić. Czy macie dziewczyny koleżanki, które łapią kolegów za hmmm uda? Bo ja już chyba zgłupiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koleżanka?!
Cytat:
A na pewno facet debil, bo dał taka chwilę uwiecznić. Nawet jeśli nic między nimi nie ma, to inteligencja nie grzeszy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mówcie co chcecie, ale jakby facet mi na poczatku związku zafundował taka akcje to bym go pożegnała.
Nie chciałoby mi sie po każdej jego samotnej imprezie szukać po fejsach takich fotek z koleżankami.
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dla mnie też koleżanka się tak nie zachowuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też z kolegami się nie obściskuję i nie pozwalam sobie na takie gesty, jak łapanie za uda. Jak najbardziej Twoja złość jest uzasadniona.
![]() |
#6 |
Gazela inteligencji
|
Opierała rękę na znaczacej anatomicznej części? Znaczy dotykała mu penisa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Okropne. Paskudne zachowanie faceta, że sobie na coś takiego pozwolił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jeśli to faktycznie raczkujaca znajomość to ja bym odpuściła ja sobie bo juz zawsze bym sie denerwowala gdyby wychodził sam. Związek bez zaufania przerobilam i nie poleca....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
Laska znaczyła teren, a on jest wybitnie durny, że pozwolił sobie na takie zdjęcie. Ale przynajmniej masz jasną sytuację.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() Edytowane przez malinowka84 Czas edycji: 2018-10-27 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Wszystko z Tobą ok, też bym była wściekła. Jak dla mnie żenująca sytuacja, nie powinno się to wydarzyć. Jeśli to początki początków, to ja chyba dałabym sobie spokój z tą relacją, bo nie chciałabym się w przyszłości musieć denerwować co wyjście.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
To NA PEWNO nie jest normalne zachowanie czyjejś koleżanki a tym bardziej zajetego faceta. Kropka. Nie daj sobie zrobic wody z mózgu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
wydaje mi się że trzymanie komuś ręki na udzie i leżenie mu na penisie nie jest bardzo powszechne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
trudno mi sobie wyobrazic ta poze
pewnie robili sobie jakies glupie zarty i tak wyszlo jak wyszlo ,nie bylabym zadowolona z takich fotek na facebooku z moim facetem w roli glownej wiec nie dziwie sie ze tobie tez to nie odpowiada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86047867]trudno mi sobie wyobrazic ta poze
pewnie robili sobie jakies glupie zarty i tak wyszlo jak wyszlo ,nie bylabym zadowolona z takich fotek na facebooku z moim facetem w roli glownej wiec nie dziwie sie ze tobie tez to nie odpowiada[/QUOTE] Głupie zarty z trzymaniem reki na kroczu faceta??!! Widocznie nie mam poczucia humoru ani moj TŻ bo takie zarty sa dla nas nie do pomyślenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86047867]trudno mi sobie wyobrazic ta poze
pewnie robili sobie jakies glupie zarty i tak wyszlo jak wyszlo ,nie bylabym zadowolona z takich fotek na facebooku z moim facetem w roli glownej wiec nie dziwie sie ze tobie tez to nie odpowiada[/QUOTE] Wcale się nie dziwię, że trudno Ci sobie wyobrazić jak to wyglądało bo sama pierwszy raz widziałam coś takiego! I to przy innych osobach... Było to wręcz wulgarne i uwierz mi, inni się tak nie "wygłupiali" Tylko oni... Nie wiem czy żart czy nie, ale jak mam to ocenić na przyszłość?? Zawsze mam mieć jakieś mieszane uczucia i niepewność? Chyba nie warto i tak jak inne dziewczyny pisały, to nie jest normalne zachowanie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Może to tak głupio wyszło na zdjęciu?
Jeśli jesteś pewna, że ona rzeczywiście się opierała o niego, a on uradowany tak sobie siedział, to wiesz z kim masz do czynienia. Mnie by to nie pasowało. Inteligencji niewiele, a wierności chyba jeszcze mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
No, sprawa chyba jest jasna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
pewnie robili sobie jakies glupie zarty i tak wyszlo jak wyszlo ,nie bylabym zadowolona z takich fotek na facebooku z moim facetem w roli glownej wiec nie dziwie sie ze tobie tez to nie odpowiada[/QUOTE] Mnie również. Musiałabym zobaczyć tą fotkę, aby coś powiedzieć, bo na razie brzmi troszkę... Natomiast rozumiem niezadowolenie, że dopuścił do tak głupiej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Nie wyobrażam sobie tolerancji do takich zachowań. Ja bym pokazała przysłowiowe drzwi. Lepiej zakończyć teraz niż po czasie, kiedy się bardziej zaangażujesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.