Koleżanka?! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-10-27, 15:10   #1
malinowka84
Przyczajenie

Koleżanka?!

Hej dziewczyny, wizaz podczytuje regularnie ale po raz pierwszy sytuacja zmusiła mnie do zasięgnięcia waszych rad
Zaczęłam spotykać się z chłopakiem, jest to etap początkowy, ale jesteśmy parą na wyłączność. On teoretycznie jest tego świadomy...
Nie należę do osoby typu bluszcz i daję mu swobodę. Tylko teraz, zastanawiam się czy zasadnie?
Mój problem - wczoraj chłopak był na imprezie, ja nie mogłam być, poza tym nikogo tam nie znałam.... Spoko on rozumie, każde z nas ma jakieś tam jeszcze prywatne życie obok związku.... Pech chciał, że ktoś z tego towarzystwa wrzucił fotę before party na fb i go oznaczył (wiem,wiem beznadziejny fejs ) - obok tego mojego delikwenta siedzi laska, która nie dość, że styka się z nim kolanami, to jeszcze trzyma mu rękę na udzie, znacząco opierając się wiadomo o jaką część anatomiczną faceta... On zaciesz na pysiu i jeszcze ręka na oparciu kanapy.
Pytanie zanim zrobię coś gwałtownego... czy tak zachowuje się koleżanka? Bo on będzie chciał mi to wmówić. Czy macie dziewczyny koleżanki, które łapią kolegów za hmmm uda? Bo ja już chyba zgłupiałam
malinowka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 15:25   #2
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: Koleżanka?!

Cytat:
Napisane przez malinowka84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wizaz podczytuje regularnie ale po raz pierwszy sytuacja zmusiła mnie do zasięgnięcia waszych rad
Zaczęłam spotykać się z chłopakiem, jest to etap początkowy, ale jesteśmy parą na wyłączność. On teoretycznie jest tego świadomy...
Nie należę do osoby typu bluszcz i daję mu swobodę. Tylko teraz, zastanawiam się czy zasadnie?
Mój problem - wczoraj chłopak był na imprezie, ja nie mogłam być, poza tym nikogo tam nie znałam.... Spoko on rozumie, każde z nas ma jakieś tam jeszcze prywatne życie obok związku.... Pech chciał, że ktoś z tego towarzystwa wrzucił fotę before party na fb i go oznaczył (wiem,wiem beznadziejny fejs ) - obok tego mojego delikwenta siedzi laska, która nie dość, że styka się z nim kolanami, to jeszcze trzyma mu rękę na udzie, znacząco opierając się wiadomo o jaką część anatomiczną faceta... On zaciesz na pysiu i jeszcze ręka na oparciu kanapy.
Pytanie zanim zrobię coś gwałtownego... czy tak zachowuje się koleżanka? Bo on będzie chciał mi to wmówić. Czy macie dziewczyny koleżanki, które łapią kolegów za hmmm uda? Bo ja już chyba zgłupiałam
Jak dla mnie nie.

A na pewno facet debil, bo dał taka chwilę uwiecznić. Nawet jeśli nic między nimi nie ma, to inteligencja nie grzeszy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 15:41   #3
stitches
Zadomowienie

Mówcie co chcecie, ale jakby facet mi na poczatku związku zafundował taka akcje to bym go pożegnała.
Nie chciałoby mi sie po każdej jego samotnej imprezie szukać po fejsach takich fotek z koleżankami.
Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..."
stitches jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 15:46   #4
Nymerth
Rozeznanie

Dla mnie też koleżanka się tak nie zachowuje.
Nymerth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 15:53   #5
panna_felicjanna
Zakorzenienie

Ja też z kolegami się nie obściskuję i nie pozwalam sobie na takie gesty, jak łapanie za uda. Jak najbardziej Twoja złość jest uzasadniona.
panna_felicjanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 16:38   #6
kalor
Gazela inteligencji

Opierała rękę na znaczacej anatomicznej części? Znaczy dotykała mu penisa żenujące w takim razie
Stary 2018-10-27, 18:15   #7
Vanir410
Wtajemniczenie

Okropne. Paskudne zachowanie faceta, że sobie na coś takiego pozwolił.
Vanir410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-10-27, 18:42   #8
Tashira
Zadomowienie

Jeśli to faktycznie raczkujaca znajomość to ja bym odpuściła ja sobie bo juz zawsze bym sie denerwowala gdyby wychodził sam. Związek bez zaufania przerobilam i nie poleca....

Tashira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 18:44   #9
skazana_na_bluesa
.

Laska znaczyła teren, a on jest wybitnie durny, że pozwolił sobie na takie zdjęcie. Ale przynajmniej masz jasną sytuację.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 19:14   #10
malinowka84
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kalor Pokaż wiadomość
Opierała rękę na znaczacej anatomicznej części? Znaczy dotykała mu penisa żenujące w takim razie
Nie tyle dotykała...ale opierała się przedramieniem na penisie i prawie krocza dotykała ręką
Dzięki dziewczyny , bo myślałam że ze mną jest coś nie tak Nie ma sensu się denerwować z takim chłopakiem i każdym jego wyjściem.

Edytowane przez malinowka84
Czas edycji: 2018-10-27 o 19:15
Stary 2018-10-27, 19:29   #11
Antoiineette
Rozeznanie

Wszystko z Tobą ok, też bym była wściekła. Jak dla mnie żenująca sytuacja, nie powinno się to wydarzyć. Jeśli to początki początków, to ja chyba dałabym sobie spokój z tą relacją, bo nie chciałabym się w przyszłości musieć denerwować co wyjście.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 21:29   #12
Agataa_S
BAN stały

To NA PEWNO nie jest normalne zachowanie czyjejś koleżanki a tym bardziej zajetego faceta. Kropka. Nie daj sobie zrobic wody z mózgu.
Agataa_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 21:43   #13
Hultaj
BAN stały

wydaje mi się że trzymanie komuś ręki na udzie i leżenie mu na penisie nie jest bardzo powszechne.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 22:06   #14
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

trudno mi sobie wyobrazic ta poze
pewnie robili sobie jakies glupie zarty i tak wyszlo jak wyszlo ,nie bylabym zadowolona z takich fotek na facebooku z moim facetem w roli glownej wiec nie dziwie sie ze tobie tez to nie odpowiada
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 22:07   #15
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
Laska znaczyła teren, a on jest wybitnie durny, że pozwolił sobie na takie zdjęcie. Ale przynajmniej masz jasną sytuację.

Niech sobie go bierze. Niewielka strata dla autorki.

Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-10-28, 09:50   #16
Agataa_S
BAN stały

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86047867]trudno mi sobie wyobrazic ta poze
pewnie robili sobie jakies glupie zarty i tak wyszlo jak wyszlo ,nie bylabym zadowolona z takich fotek na facebooku z moim facetem w roli glownej wiec nie dziwie sie ze tobie tez to nie odpowiada[/QUOTE]

Głupie zarty z trzymaniem reki na kroczu faceta??!! Widocznie nie mam poczucia humoru ani moj TŻ bo takie zarty sa dla nas nie do pomyślenia...
Agataa_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-28, 10:38   #17
malinowka84
Przyczajenie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86047867]trudno mi sobie wyobrazic ta poze
pewnie robili sobie jakies glupie zarty i tak wyszlo jak wyszlo ,nie bylabym zadowolona z takich fotek na facebooku z moim facetem w roli glownej wiec nie dziwie sie ze tobie tez to nie odpowiada[/QUOTE]
Wcale się nie dziwię, że trudno Ci sobie wyobrazić jak to wyglądało bo sama pierwszy raz widziałam coś takiego! I to przy innych osobach... Było to wręcz wulgarne i uwierz mi, inni się tak nie "wygłupiali" Tylko oni... Nie wiem czy żart czy nie, ale jak mam to ocenić na przyszłość?? Zawsze mam mieć jakieś mieszane uczucia i niepewność? Chyba nie warto i tak jak inne dziewczyny pisały, to nie jest normalne zachowanie...
Stary 2018-10-28, 22:19   #18
elsene
Zadomowienie

Może to tak głupio wyszło na zdjęciu?

Jeśli jesteś pewna, że ona rzeczywiście się opierała o niego, a on uradowany tak sobie siedział, to wiesz z kim masz do czynienia.
Mnie by to nie pasowało.

Inteligencji niewiele, a wierności chyba jeszcze mniej.
elsene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-29, 09:29   #19
Mandlal
Przyczajenie

No, sprawa chyba jest jasna Chłopak, który jest w związku nie pozwala na takie rzeczy innym dziewczynom.
Mandlal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-29, 09:56   #20
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Mnie również. Musiałabym zobaczyć tą fotkę, aby coś powiedzieć, bo na razie brzmi troszkę... Natomiast rozumiem niezadowolenie, że dopuścił do tak głupiej sytuacji.
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-29, 11:40   #21
Filifjonka
Raczkowanie

Nie wyobrażam sobie tolerancji do takich zachowań. Ja bym pokazała przysłowiowe drzwi. Lepiej zakończyć teraz niż po czasie, kiedy się bardziej zaangażujesz.
Filifjonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości