Nie podobam się żadnemu chłopakowi - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-11-06, 16:29   #1
Kaijx17
Przyczajenie

Nie podobam się żadnemu chłopakowi

Hej wszystkim mam 16 lat i tak jak w tytule mój problem polega na braku zainteresowania płci przeciwnej. Nie mam ani jednego adoratora. Gdzie wokół moich koleżanek już się ktoś kręci, słyszą że się podobają komuś tam . Na początku na myśli przychodzi, że mam zerowe powodzenia dlatego że jestem zaniedbana. Nic z tych rzeczy dbam o siebie i to dużo. Maluje się, staram się zawsze bardzo ładnie ubierać. Raczej to też nie przez moją wagę ponieważ jestem szczupła ważę 47 kg co na wzrost 163 daje nawet lekką niedowagę. Z charakteru jestem normalna taka ja większość dziewczyn, staram się być sympatyczna i ogólnie nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów bo umiem się odezwać coś opowiedzieć. Kiedyś myślałam że nikt się mną nie interesuje bo nie jestem zbyt ładna. Chciałam znać obiektywną opinię więc wysłałam zdjęcie 6 chłopakom z internetu. Co mnie bardzo zdziwiło to to że pisali że jestem ładna, niektórzy że bardzo ładna, naprawdę śliczna. Jeden tylko stwierdził że jestem nawet ładna ale mogłam mu się po prostu jakoś super nie spodobać. Każdy ma inny gust jednak żaden chłopak nie napisał że jestem szkaradna. A im zawsze pisałam przed wysłaniem zdjęcia że mają być ze mną bardzo obiektywni, że chce znać czystą prawdę i mają pisać bardzo szczerze. Byli to chłopacy albo w moim wieku albo o dwa lata starsi. Więc to chyba nie jest wina mojego wyglądu ten kompletny brak zainteresowania. Sama nie wiem czemu tak jest. No chyba że jestem tak fotogeniczna że na zdjęciu wyglądam zupełnie inaczej niż w realu. Hmm podobno wyglądamy tak jak na zdjęciach ale jednak boje się że jednak jestem tylko fotogeniczna a w realu bardzo przeciętna. Tylko że było to zdjęcie robione aparatem nie było tam żadnego fotoszopa czy jest możliwe że aż tak bardzo bym się różniła?
Kaijx17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-06, 19:51   #2
Vanir410
Wtajemniczenie

Dot.: Nie podobam się żadnemu chłopakowi

Przede wszystkim, jesteś dzieckiem. Jedna koleżanka się podoba chłopakom, druga nie. W tym wieku to żaden wyznacznik.
I nie rozsyłaj obcym facetom fotek w necie, bo to może się źle skończyć.
Vanir410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-06, 20:16   #3
Kaijx17
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Vanir410 Pokaż wiadomość
Przede wszystkim, jesteś dzieckiem. Jedna koleżanka się podoba chłopakom, druga nie. W tym wieku to żaden wyznacznik.
Jednak może to być dołujące jak widzę , że nikomu się nie podobam. Wysyłałam im zdjęcia na takim portalu jak "snap"a tam zdjęcia się usuwają jeśli się ich nie zapiszę na chacie. Poza tym już nie mam zamiaru wysyłać nikomu moich zdjęć, bo sama teraz przyznaję, że to było głupie.
Kaijx17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-06, 20:22   #4
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaijx17 Pokaż wiadomość
Jednak może to być dołujące jak widzę , że nikomu się nie podobam. Wysyłałam im zdjęcia na takim portalu jak "snap"a tam zdjęcia się usuwają jeśli się ich nie zapiszę na chacie. Poza tym już nie mam zamiaru wysyłać nikomu moich zdjęć, bo sama teraz przyznaję, że to było głupie.
To bylo malo rozsadne. Nie rob tego więcej. Chyba nie chcesz klopotow?
Nie szukaj potwierdzenia wartosci w oczach innych. Wiem ze to trudne w Twoim wieku Ja sama ten blad popelnialam. Teraz wiem ze nie warto.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-06, 20:25   #5
januszpolak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanir410 Pokaż wiadomość
Jak "źle" może się to niby skończyć?

Ludzie mają setki swoich fotek dostępnych publicznie do pobrania na fb i jest ok, a że ona wysłała komuś prywatnie to już źle?
januszpolak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-06, 20:41   #6
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
To bylo malo rozsadne. Nie rob tego więcej. Chyba nie chcesz klopotow?
Nie szukaj potwierdzenia wartosci w oczach innych. Wiem ze to trudne w Twoim wieku Ja sama ten blad popelnialam. Teraz wiem ze nie warto.

Niby w jaki sposob to moze sie zle skonczyc? Przeciez dziewczyna nie wysylala im nagich fot wraz ze swoimi danymi, tylko zwylke zdjecia twarzy/sylwetki

ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-07, 07:19   #7
bernikula
mOLDerator

Cytat:
Hej wszystkim mam 16 lat i tak jak w tytule mój problem polega na braku zainteresowania płci przeciwnej. Nie mam ani jednego adoratora. Gdzie wokół moich koleżanek już się ktoś kręci, słyszą że się podobają komuś tam . Na początku na myśli przychodzi, że mam zerowe powodzenia dlatego że jestem zaniedbana. Nic z tych rzeczy dbam o siebie i to dużo. Maluje się, staram się zawsze bardzo ładnie ubierać. Raczej to też nie przez moją wagę ponieważ jestem szczupła ważę 47 kg co na wzrost 163 daje nawet lekką niedowagę. Z charakteru jestem normalna taka ja większość dziewczyn, staram się być sympatyczna i ogólnie nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów bo umiem się odezwać coś opowiedzieć. Kiedyś myślałam że nikt się mną nie interesuje bo nie jestem zbyt ładna. Chciałam znać obiektywną opinię więc wysłałam zdjęcie 6 chłopakom z internetu. Co mnie bardzo zdziwiło to to że pisali że jestem ładna, niektórzy że bardzo ładna, naprawdę śliczna. Jeden tylko stwierdził że jestem nawet ładna ale mogłam mu się po prostu jakoś super nie spodobać. Każdy ma inny gust jednak żaden chłopak nie napisał że jestem szkaradna. A im zawsze pisałam przed wysłaniem zdjęcia że mają być ze mną bardzo obiektywni, że chce znać czystą prawdę i mają pisać bardzo szczerze. Byli to chłopacy albo w moim wieku albo o dwa lata starsi. Więc to chyba nie jest wina mojego wyglądu ten kompletny brak zainteresowania. Sama nie wiem czemu tak jest. No chyba że jestem tak fotogeniczna że na zdjęciu wyglądam zupełnie inaczej niż w realu. Hmm podobno wyglądamy tak jak na zdjęciach ale jednak boje się że jednak jestem tylko fotogeniczna a w realu bardzo przeciętna. Tylko że było to zdjęcie robione aparatem nie było tam żadnego fotoszopa czy jest możliwe że aż tak bardzo bym się różniła?
Istnieje taka możliwość, często modelki z pierwszych stron magazynów w realu są wręcz okropne. Tyle tylko, że fakt, one mają foty podkręcane w fotoszopie, więc stąd może wynikać taka różnica.

Może to wynika po prostu z Twojej niskiej samooceny, skoro twierdzisz, że prawie 100% chłopaków stwierdziło, że jesteś ładna. Trzeba uwierzyć w siebie, wiem, że to trudne przy niskiej samoocenie, ale warto próbować. Wszystko siedzi w głowie, więc jak będziesz cały czas myślała, że jesteś brzydka to tak to sobie wbijesz w głowę, że nawet jak wszyscy powiedzą dookoła, że jest inaczej to Ty i tak w to nie uwierzysz i koło się zamyka. Głowa do góry, jesteś jeszcze b.młoda, jeszcze spotkasz tego, któremu się spodobasz i będzie chciał z Tobą być. No chyba, że to kwestia charakteru, ale piszesz, że jesteś sympatyczna, więc z opisu nie powinno być problemu. Powodzenia

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-11-07, 11:32   #8
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez januszpolak Pokaż wiadomość
Jak "źle" może się to niby skończyć?

Ludzie mają setki swoich fotek dostępnych publicznie do pobrania na fb i jest ok, a że ona wysłała komuś prywatnie to już źle?
Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Niby w jaki sposob to moze sie zle skonczyc? Przeciez dziewczyna nie wysylala im nagich fot wraz ze swoimi danymi, tylko zwylke zdjecia twarzy/sylwetki
Np tak, że koleś po tym co dana dziewczyna o sobie napisała i po fotce może ją odnaleźć na fb. A wtedy znajdzie jak się nazywa, możliwe, że wtedy dowie się gdzie ona chodzi do szkoły, gdzie mieszka, itd.
Różne świry czają się po drugiej stronie monitora.

Edytowane przez edan84
Czas edycji: 2018-11-07 o 11:33
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-07, 12:25   #9
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Np tak, że koleś po tym co dana dziewczyna o sobie napisała i po fotce może ją odnaleźć na fb. A wtedy znajdzie jak się nazywa, możliwe, że wtedy dowie się gdzie ona chodzi do szkoły, gdzie mieszka, itd.
To strach z domu wychodzić bez torby na głowie, bo po ulicach świry też chodzą.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-07, 12:40   #10
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
To strach z domu wychodzić bez torby na głowie, bo po ulicach świry też chodzą.
Ale świry na ulicy na ogół mają do Ciebie tyle samo uwagi co do milionów innych anonimowych osób na ulicy.
Zawierając kontakt z jakimś randomowym typem trzeba się liczyć, że to może być świr.
Stary 2018-11-07, 13:07   #11
Laromiee
Przyczajenie

Dziewczyny, świata nie znacie?

Pewnie, że to może się źle skończyć, bo dziewczyna jest młoda, ma niską samoocenę, wyraźnie potrzebuje akceptacji a psychopaci są inteligentni i potrafią to wykorzystać i ją zmanipulować.

W internecie trzeba być troszeczkę bardziej ostrożnym.
Laromiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-11-07, 13:11   #12
januszpolak
Zakorzenienie

Cytat:
A czym to się różni od sytuacji kiedy mamy publiczny profil fb ze zdjęciami i każdy może nas wyszukać i prześladować? Nie sądzę, aby dla kogoś poszukującego ofiary do stalkowania miało jakiekolwiek znaczenie, że wcześniej ta osoba sama nawiązała kontakt.
januszpolak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-07, 13:19   #13
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez januszpolak Pokaż wiadomość
A czym to się różni od sytuacji kiedy mamy publiczny profil fb ze zdjęciami i każdy może nas wyszukać i prześladować? Nie sądzę, aby dla kogoś poszukującego ofiary do stalkowania miało jakiekolwiek znaczenie, że wcześniej ta osoba sama nawiązała kontakt.
Zaczynając z takim świrem rozmowę i mając jakiś problem z akceptacją samej siebie sama się pchasz w łapy takiego świra. Taka to różnica.
Stary 2018-11-07, 14:00   #14
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Ale świry na ulicy na ogół mają do Ciebie tyle samo uwagi co do milionów innych anonimowych osób na ulicy.
Zawierając kontakt z jakimś randomowym typem trzeba się liczyć, że to może być świr.
Czyli strach się odezwać do faceta na ulicy albo poznać kogoś nowego na początku studiów - może być świrem.

Bliski znajomy też się może okazać świrem.

Za większość gwałtów odpowiadają bliscy, nie obce świry z Internetu.

Mnie facet namierzył po nicku w grze online, a nawet mu imienia nie podałam.

Takie mamy czasy, że jak ktoś bardzo chce Cię znaleźć, to znajdzie.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-07, 14:06   #15
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Mnie facet namierzył po nicku w grze online, a nawet mu imienia nie podałam.
I tego typów świrów/świrusek się boję, bo znaczy że czegoś bardzo ode mnie chcą, a gdybym sam chciał, to bym po prostu poinformował kim jestem.
Stary 2018-11-07, 14:47   #16
chacaos
Zadomowienie

Cytat:
Hej wszystkim mam 16 lat i tak jak w tytule mój problem polega na braku zainteresowania płci przeciwnej. Nie mam ani jednego adoratora. Gdzie wokół moich koleżanek już się ktoś kręci, słyszą że się podobają komuś tam . Na początku na myśli przychodzi, że mam zerowe powodzenia dlatego że jestem zaniedbana.
Gwarantuję Ci, że za parę lat oglądając zdjęcia klasowe będziesz widzieć dzieciaki, a nie ponętne laski. Masz jeszcze kupę czasu, żeby zbudować pewność siebie i nauczyć się podkreślać swoją atrakcyjność.
Poznajesz dużo ludzi czy obracasz się w zamkniętym środowisku?Interesujesz się innymi ludźmi, tym co mają do powiedzenia, czy tylko tym, co sądzą o Twojej urodzie?

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Laromiee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, świata nie znacie?

Pewnie, że to może się źle skończyć, bo dziewczyna jest młoda, ma niską samoocenę, wyraźnie potrzebuje akceptacji a psychopaci są inteligentni i potrafią to wykorzystać i ją zmanipulować.

W internecie trzeba być troszeczkę bardziej ostrożnym.

I nie tyczy się to tylko internetu. Autorko, zakompleksienie to lep na świrów. Nawet jeśli nie masz wysokiej samooceny, nie uzewnętrzniaj tego przed randomowymi typami, bo zmanipulowanie 16-latki poszukującej akceptacji to nic trudnego.
chacaos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-08, 09:35   #17
Arova
Przyczajenie

Pewnie, nie ma sensu wmawiać sobie w tym wieku, że nikt mnie nie chce. Jesteś młoda, dojrzewasz, jeszcze dużo się w Twoim życiu wydarzy. Popracuj nad samooceną, pewnością siebie, myśl o przyszłości.
Arova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-08, 17:03   #18
197de45f7f14dab64b25957350f169313c203565
Konto usunięte

Nie przejmuj się, masz dopiero 16 lat! Mną też się nikt nie interesował w tym wieku Dopiero na studiach poznałam mojego ukochanego Wcześniej nie miałam powodzenia u chłopaków, a też nie byłam brzydka czy coś. Normalna dziewczyna. Tak poprostu jest. Cierpliwości, na wszystko jest czas
197de45f7f14dab64b25957350f169313c203565 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-09, 17:19   #19
karmelbiszkoptowy
Przyczajenie

Cytat:
Moja droga,
Proszę poszukaj w sieci więcej informacji na temat snap chatów i innych tego typu "bezpiecznych" wynalazków. Jako zainteresowany branżą sugeruję, żeby nie pokładać zbyt dużej wiary w hasła reklamowe dotyczące anonimowości. Później takie zdjęcia są dostępne w darknecie. Tam można kupić wszystko. Generalnie rozsądnie jest wychodzić z założenia, by nie wrzucać do sieci materiałów, których nie pokazałabyś swojej mamie.
Strzeżonego 'panbuk' strzeże.

A odpowiadając na Twoje rozterki: to bardzo trudne znosić przechwałki koleżanek samej nie będąc w centrum zainteresowania. Masz prawo być rozgoryczona i targana wątpliwościami. To normalne, że doświadczasz fali ciężkich uczuć, masz potrzebę bycia docenioną, podobania się innym.
Zazdrość nie jest tutaj nie na miejscu, to zupełnie zrozumiałe.
Na pocieszenie dodam, że często osoby, które nie są aż tak popularne wchodzą w związki bardziej wartościowe i trwalsze niż dramy szkolnych gwiazdeczek.

Podsumowując: każda potwora spotka swego amatora.
karmelbiszkoptowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-10, 10:16   #20
Folgia
Rozeznanie

Cytat:
No to by znalazł jej fb i co z tego? Zabiłby ją przez ekran? Myślę, że to już przesada. Wysyłała NORMALNE zdjęcia, nie nagie czy uj wie jakie.
Stary 2018-11-13, 12:51   #21
Broian
Przyczajenie

Niby nie wysłała, ale skąd wiesz, że nie wysłałaby, jak zacząłby ją szantażować itd.? Wiem, że nie ma co gdybać, ale w tym wieku robi się różne, głupie rzeczy.
Broian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-13, 13:46   #22
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Broian Pokaż wiadomość
Niby nie wysłała, ale skąd wiesz, że nie wysłałaby, jak zacząłby ją szantażować itd.? Wiem, że nie ma co gdybać, ale w tym wieku robi się różne, głupie rzeczy.
Ale czym mialby ja szantazowac? Zwyklym zdjeciem?

ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-13, 13:54   #23
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Folgia Pokaż wiadomość
No to by znalazł jej fb i co z tego? Zabiłby ją przez ekran? Myślę, że to już przesada. Wysyłała NORMALNE zdjęcia, nie nagie czy uj wie jakie.
Wiele osób nie blokuje informacji o sobie, listy znajomych na fb. FB to bardzo bogate źródło informacji dla licznej gromadki świrów.
Stąd się może dowiedzieć gdzie pracuje, uczy się, żyje, gdzie chodzi, co lubi robić, itd.
Stary 2018-11-13, 15:57   #24
megamag
BAN stały

Cytat:
Nie masz powodzenia, bo jesteś dzieciakiem. Takie rzeczy przychodzą z czasem i rozkręcają się powoli. Jak miałam 16 lat, to naprawdę bardzo nieliczne dziewczyny z mojej szkoły cieszyły się jakimś zainteresowaniem i miały jakieś doświadczenia z chłopakami. Ludzie zaczynają zwykle tworzyć jakieś związki nieco później. Bardzo wiele osób na etapie liceum nie ma jeszcze żadnych doświadczeń.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości