|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak zagadać do chłopaka z tej samej szkoły?
Hej, sytuacja wygląda dość dziwnie, przynajmniej z mojej strony tak wygląda. Spotkałam tego chłopaka w autobusie ponieważ zdarzy się, że do domu wracamy tym samym. Łapaliśmy dość często kontakt wzorokowy i również często mijaliśmy się na korytarzu. Może wydawać się to błahe ale za każdym razem wtedy nasze spojrzenia się spotykały. Często też mijam się z nim kiedy kończę okienko w bibliotece a on je zaczyna - również wtedy łapiemy kontakt wzrokowy.
Myślałam że jest młodszy ode mnie bo wcześniej go nie widziałam a tutaj ma maturze próbnej okazało się że jest z tego samego roku i zdaje maturę z historii tak jak ja. Pomyślałam żeby może do niego zagadać ale najpierw z koleżanką wpadłyśmy na durny plan żebym zaobserwowała go na ig i zaakceptował oraz zaobserwował mnie a później dodał na snapie. Czuje się jak gimbuska ze bawie się w takie podchody ale boje się zwyczajnie zagadać bo myślę że mnie od razu pośle do diabła... bardzo prosiłabym o radę w jaki sposob do niego zagadać lub też o inną rade - czy może lepiej poczekać aż sam to zrobi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zagadać do chłopaka z tej samej szkoły?
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Trochę creepy tak go dodawać na wszystkim w necie zamiast zagadać. W szkole moglabys udawac ze po prostu pytasz jak mu idą przygotowania do matury z historii i chlopak gdyby był zainteresowany miał zagwostke czy ma szansę itp..
A jak walisz do niego na wszystkich frontach to już pewnie wszyscy w okolicy wiedzą że na niego lecisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka neutralna wiadomość to nawet nie jest podryw z twojej strony, tylko odbicie piłeczki do faceta. On teraz cię dodał i może dalej się wahać czy co ciebie napisać czy nie, a tak to postawisz go "pod ścianą" i dodasz jaj, wyjaśnisz sytuację. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Zagadywanie o notatki itp to najgorsze co możesz zrobić. W ten sposób zostaniesz jego kumpelą od notatek, a nie dziewczyną. To dobry temat na START, ale potem musisz przejść na bardziej osobiste tematy + flirtować wzrokiem i uśmiechem. Gadając o szkole zostaniesz kumpelą i nic więcej...
Zaproszenie na FB jest ok jako wstęp, możesz też napisać i wtedy będzie łatwiej na żywo podejść jak już kilka zdań wymienicie przez neta. Jeśli boisz się o zbłaźnienie to podejdź do niego jak będzie mniej ludzi, lub sam. Ale w szkole to raczej nierealne, musiałabyś wyczaić o której przychodzi, którym autobusem i "przypadkiem" tam się znaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
no i fajnie że Cię zaprosił pierwszy na fb
![]()
"Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi." Edytowane przez lady666macbeth Czas edycji: 2018-12-03 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86202598]Zagadywanie o notatki itp to najgorsze co możesz zrobić. W ten sposób zostaniesz jego kumpelą od notatek, a nie dziewczyną. To dobry temat na START, ale potem musisz przejść na bardziej osobiste tematy + flirtować wzrokiem i uśmiechem. Gadając o szkole zostaniesz kumpelą i nic więcej...
Zaproszenie na FB jest ok jako wstęp, możesz też napisać i wtedy będzie łatwiej na żywo podejść jak już kilka zdań wymienicie przez neta. Jeśli boisz się o zbłaźnienie to podejdź do niego jak będzie mniej ludzi, lub sam. Ale w szkole to raczej nierealne, musiałabyś wyczaić o której przychodzi, którym autobusem i "przypadkiem" tam się znaleźć.[/QUOTE] Właściwie to nie trudno byłoby mi to sprawdzić bo jeździmy czasami tym samym autobusem w drodze powrotnej. Tak samo nie trudno byłoby mi zdobyć jego plan lekcji aby się upewnić bo wszystkie wiszą na korytarzu szkolnym.. Tyle, że nie chce wyjść na jakąś walniętą stalkerke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86206195]Czemu? Nie masz za nim biegać, tylko wpaść na niego i zagadać. On nawet nie będzie wiedział że specjalnie się koło niego pojawiłaś. Będziesz się czaić to Ci inna go zwinie.[/QUOTE]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.