|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czy on coś do mnie czuje?
witam, piszę do was gdyż chciałam zasięgnąć porady bo już nic nie ogarniam. W skrócie, poznałam rok temu faceta po pół roku motylki w brzuchu się skończyły, były kłótnie idt więc koniec. Ja i on chyba nadal coś do siebie czujemy , rozmawiamy codziennie nawet kilka razy przez tel a jak ja zaproponuje kino , spotkanie nie zobowiazujące to on odmawia. To po co dzwoni codziennie, dopytuje się co u mnie, co robie, czy mam kogoś, nie pojmuję? Nie raz wyczuwałam zazdrość jak o kimś opowiadałam lub gdzieś wychodziłam. Powiedzcie po co te gierki , po co tyle fatygi przez pół roku jak nie chcę się spotkać nawet na kawę? Dodam ze jesteśmy po 30 tce więc nie jakaś młodzieńcza miłość. Nie wiem na co mam liczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: czy on coś do mnie czuje?
Ten Pan ma coś nie tak z głową prawdopodobnie i tyle. Spotykać się nie chce ale kontrolować owszem.
Dla własnego dobra to utnij i poszukaj kogoś poważnego i normalnego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3 |
Zielona Driada
|
Być może jest już w innym związku, dlatego nie chce spotkania? Albo od Ciebie oczekuje np. propozycji niezobowiązującego seksu, a nie wyjść do kina, czy też na kawę?
A tak najprościej to przypomina psa ogrodnika, sam nie weźmie, ale żal mu, że masz po nim życie uczuciowo-towarzyskie. Może liczył, że będziesz do upadłego wzdychać za nim.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Taka znajomość ci nie wystarczy, więc to zakończ i idź dalej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.