dziwne relacje, co robić? Pomocy! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-11-21, 20:19   #1
Dzoana19890322
Przyczajenie

Question

dziwne relacje, co robić? Pomocy!

Hej..
Piszę, bo w sumie nie wiem co robić. Może najpierw opiszę wam moją historię. Pracuję od 2 lat w pewnej firmie. Pokój dzielę z mężczyzną, oczywiście jest żonaty, „dzieciaty”. Ja absolutnie nigdy nie myślałam o tym, żeby mieć romans z takim, ba, to wbrew moim zasadom i wartościom. I zaznaczam – jestem wolna, nie mam nikogo (ale to nie o to chodzi). Ale cóż.. stało się.. omotał mnie. On jest taki.. inny. Zawsze postawi na swoim. Jak ja nie chcę, to i tak weźmie w objęcia siłą chociażby. Ale ja nie o tym. Na początku zwalił winę na mnie, że to ja go uwiodłam, a wcale tego nie robiłam. Wręcz przeciwnie.To on mnie uwiódł. Zaczęło się od dziwnych tekstów, dotyków, pieszczot. Kiedy chciał robiłam mu dobrze, on tego za zdradę nie uznawał. Cieszył się, nie miał wyrzutów sumienia. No ja miałam, w końcu on ma żonę i za każdym razem jak mówiłam „masz żonę, nie mogę” to on na to „nie pie***l głupot!”. Wyjechaliśmy służbowo, chciał, żebym poszła do jego pokoju. Ale on tego bardzo chciał. Poszłam. Uprawialiśmy seks. I teraz jest problem. Relacje w pracy są beznadziejne! On się do mnie nie odzywa, unika, w ogóle jakby mnie nie było. Teraz to ja sama żałuję, że poszłam. Ale to on, ciągnął za rękę, jak chciałam się wyrwać to tylko usłyszałam „przecież oboje tego chcemy”. No stało się.. Ale teraz tego żałuję, bo nie rozmawiamy w ogóle w pracy. Wkurza mnie to. Ja nie chcę żeby on myślał, że jestem małolatą (mam 29 lat on 41), że sobie Bóg wie co wyobrażam, bo nie wyobrażam. I absolutnie się w nim nie zakocham, tylko ja chcę mieć z nim normalny kontakt jak dawniej. Zanim zrobiliśmy to. (Jak w grę wchodziły tylko „oralne” czynności, relacje były jak zawsze – wesoło, żartobliwie, no prawie idealnie można powiedzieć). Teraz – jest masakra. Wkurza mnie.. co mam zrobić? Co mu powiedzieć? Ja nie chcę mu rzadnych problemów robić, ja nikomu nie powiem, ani żonie, bo mi nie zależy na tym. Nie chcę mu psuć życia, nie jestem jak niektóre w paradakomuntalnych serialach – nie chcę się mścić ani nic. Chcę tylko żeby nasze relacje były poprawne. Co robić? Dzięki z góry za odzew
Dzoana19890322 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-21, 20:38   #2
Trzepotka
Zakorzenienie

Dot.: dziwne relacje, co robić? Pomocy!

Treść usunięta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2018-11-21 o 20:48
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-21, 20:55   #3
nikisa
Zakorzenienie

Może porozmawiaj? Chociaż uważam, że zbyt ulegĺa byłaś

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-21, 21:21   #4
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Przestan juz
Nie chce gadać to nie.
Zapomnij i zajmij się robota w pracy
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-22, 06:10   #5
Jogurtowe_love
Raczkowanie

No rzeczywiście on Cię zmuszał a Ty taka bezradna uległaś. A teraz płacz że jest dziwnie w pracy. Trzeba było myśleć głową a nie d... Miałaś odwagę wejść w romans to miej jaja żeby ponieść konsekwencje.
Jogurtowe_love jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-22, 06:38   #6
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez Dzoana19890322 Pokaż wiadomość
Hej..
Kiedy chciał robiłam mu dobrze, on tego za zdradę nie uznawał. Wyjechaliśmy służbowo, chciał, żebym poszła do jego pokoju. Ale on tego bardzo chciał. Poszłam. Uprawialiśmy seks.

Wkurza mnie to. Ja nie chcę żeby on myślał, że jestem małolatą (mam 29 lat on 41), że sobie Bóg wie co wyobrażam, bo nie wyobrażam. I absolutnie się w nim nie zakocham, tylko ja chcę mieć z nim normalny kontakt jak dawniej. Zanim zrobiliśmy to. (Jak w grę wchodziły tylko „oralne” czynności, relacje były jak zawsze – wesoło, żartobliwie, no prawie idealnie można powiedzieć). Teraz – jest masakra. Wkurza mnie.. co mam zrobić? Co mu powiedzieć? Ja nie chcę mu rzadnych problemów robić, ja nikomu nie powiem, ani żonie, bo mi nie zależy na tym. Nie chcę mu psuć życia, nie jestem jak niektóre w paradakomuntalnych serialach – nie chcę się mścić ani nic. Chcę tylko żeby nasze relacje były poprawne. Co robić? Dzięki z góry za odzew
Powiedz mu, że nie jesteś darmową lalka do dmuchania, niech Ci chociaż zapłaci za to. Wtedy to przynajmniej nabierze konkretnego sensu, bo teraz ani romansu, ani biznesu nie ma.
Trudno zrozumieć co kieruje takimi kobietami, które robią obcemu facetowi dobrze za darmo, bo on tak chce. Gdybyś chociaż się zakochała to od biedy byłoby jakieś usprawiedliwienie, a tak wyszłaś na kogoś kogo nawet trudno nazwać w cywilizowany sposób.
Stary 2018-11-22, 08:22   #7
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Trudno mi uwierzyć w aż taką głupotę. Niech to będzie troll.

Taaa, kolejny romans który się "stał" - jak opady śniegu, czy zbita szklanka. Kolejna bezwolna pani, która się dziwi, że wyszło jak wyszło.

Nie, Wasze stosunki nigdy już nie będą takie same. Co było TOTALNIE do przewidzenia.
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-11-22, 08:45   #8
Vanir410
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Powiedz mu, że nie jesteś darmową lalka do dmuchania, niech Ci chociaż zapłaci za to. Wtedy to przynajmniej nabierze konkretnego sensu, bo teraz ani romansu, ani biznesu nie ma.
Trudno zrozumieć co kieruje takimi kobietami, które robią obcemu facetowi dobrze za darmo, bo on tak chce. Gdybyś chociaż się zakochała to od biedy byłoby jakieś usprawiedliwienie, a tak wyszłaś na kogoś kogo nawet trudno nazwać w cywilizowany sposób.
klask i:

W sumie nie wiem czego oczekujesz. On mnie uwiódł, ona mnie uwiodła... Co za bzdury. Nie jesteśmy zwierzętami, które kieruje się tylko instynktem. Posiadamy ROZUM ( tak, poważnie). Jesteś taka sama jak on, nie ważne jak próbujesz się wybielać.

Facet Cię olał, więc zostaw to tak jak jest.
Vanir410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-22, 09:42   #9
nikisa
Zakorzenienie

A że tak od czapy zapytam. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale myślę, że przy chęci obu stron jest możliwy sex i dobre stosunki w pracy, prawda? koniec końców pewnie skończy się źle, ale mniejsza o to

Stary 2018-11-22, 09:45   #10
matcha
Zadomowienie

A ja się spytam - kiedy facet Ci mówił "weź nie pier$@&¢", to ty i tak go pieściłaś? Jak w ogóle można chcieć mieč do czynienia z takim bufonem? Czy to była taka gra wstępna? Może syndrom sztokholmski?

Edytowane przez matcha
Czas edycji: 2018-11-22 o 09:46
matcha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-22, 19:36   #11
meggan02
Raczkowanie

Z twojego opisu wynika, że gość jest totalnym burakiem - bierze siła, bo przecież zawsze dostaje czego chce; obwinia kobietę, że niby go uwiodła, a on przecież nie miał nic do gadania; ma jakieś chore wymysły że oral to przecież nie jest radosne zdradzanie żony (ciekawe czy ona też tak myśli), a jak dostał to co chciał to nagle milczy. Więc w sumie nie wiem po co chcesz kontynuować tą znajomość. Lepiej dla Ciebie by było, gdybyś ją ograniczyła tylko do spraw zawodowych. W sumie może jego w końcu olśniło co robicie i dlatego jest teraz na dystans.
meggan02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-22, 19:54   #12
b937e0c478c7f0bdd9edd1f55f22ced0e16f646d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
A że tak od czapy zapytam. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale myślę, że przy chęci obu stron jest możliwy sex i dobre stosunki w pracy, prawda? koniec końców pewnie skończy się źle, ale mniejsza o to

Tak.

Co do autorki to ten wątek jest chyba jakims żartem bo jak to niby się odbywało?
Facet wstawał od biurka, rozpinał spodnie i mówił "bierz go" a ona tak po prostu to robiła? Jak to było autorko bo nie bardzo rozumiem? Zmuszał Cię, szantażował pracą - bo jak rozumiem Ty od początku nie chciałaś? Czy to taka relacja jak z filmu "Sekretarka"? Miałaś coś z tego, on też Cie zaspokajał? Bo po prostu nie rozumiem czemu to robiłaś.
b937e0c478c7f0bdd9edd1f55f22ced0e16f646d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-22, 20:13   #13
nikisa
Zakorzenienie

[1=b937e0c478c7f0bdd9edd1f 55f22ced0e16f646d;8615742 3]Tak.

Co do autorki to ten wątek jest chyba jakims żartem bo jak to niby się odbywało?
Facet wstawał od biurka, rozpinał spodnie i mówił "bierz go" a ona tak po prostu to robiła? Jak to było autorko bo nie bardzo rozumiem? Zmuszał Cię, szantażował pracą - bo jak rozumiem Ty od początku nie chciałaś? Czy to taka relacja jak z filmu "Sekretarka"? Miałaś coś z tego, on też Cie zaspokajał? Bo po prostu nie rozumiem czemu to robiłaś.[/QUOTE]Właśnie też nie umiem sobie wyobrazić tych czułości w pracy, przecież zawsze ktoś może wejść.

Stary 2018-11-22, 23:11   #14
magia30
Przyczajenie

a to nie jest ta sama od nowego wątku " brak szacunku w związku "??? jakoś podobny styl pisania

magia30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-23, 01:34   #15
_Julita89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magia30 Pokaż wiadomość
a to nie jest ta sama od nowego wątku " brak szacunku w związku "??? jakoś podobny styl pisania

Tak tak Sherloku, trop podobne style pisania dalej, może zacznie Ci to wychodzić.

Do autorki: nie rozumiem w czym problem. Chcesz mieć z nim znowu seks, czy pieszczoty? Bo jeśli nie i go nie kochasz, to co za różnica czy się odzywa czy nie? W pracy nie trzeba z każdym rozmawiać, zabawiliście się i tyle, miej fajne wspomnienia, a w pracy zajmij się robotą, a nie pogaduchami. A może było mu beznadziejnie tamtej nocy z tobą i stwierdził że już nie warto.

Edytowane przez _Julita89
Czas edycji: 2018-11-23 o 01:35
_Julita89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości