|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy tak wygląda wspólne życie z chłopakiem?
Cześć dziewczyny
![]() W ogóle o mnie nie dba. Jest nie czuły. Nie czuje się kochana. Tyle razy powtarzalam mu aby poswiecal mi wiecej uwagi. Zeby mnie przytulił, dal buziaka. Czy to tak wiele? Odpowiada na to że jesteśmy cały czas razem, wiec jak mogę mówić że nie spędzamy czasu razem. Powiedziałam że siedzenie obok siebie kiedy on gra na kompie nie jest czasem który spędzamy razem. Powiedziałam mu także że wolałabym żeby mnie zdradził i żeby zabolało raz a dobrze niż siedzenie jak z kolegą. Dla mnie to tortury ktore sie nie kończą. Zero wsparcia. Mam wrażenie od jakiegoś czasu że jest ze mną tylko z przyzwyczajenia i takiego przekonania że umiem gotować, umiem posprzątać, dobrze prezentuje się wizualnie i to tyle. I to mu wystarcza. Chociaż zapewnia że mnie kocha bla bla.. Typowy facet. Zdobył więc już olal sprawę. W ogóle nie pielęgnuje tego związku. Mam wrażenie że też nie tęskni za mną. Gdy gdzieś wyjeżdżam nawet się nie odezwie. Powie żebym napisała jak dojadę. Odpisze mu i to tyle. Wracam zmęczona, zero pytan jak się czuje? Jak mi minął dzien? Jak było? Nie Interesuje go to. Obchodziliśmy ostatnio naszą 3 rocznice. Wynajelismy apartament w Krakowie. Myślałam że w końcu to będzie dzień gdzie posiedzimy, porozmawiamy o czymkolwiek. Po prostu spedzimy fajnie czas. Jednak wypił piwa i poszedł spać. Zawsze jest taki zmęczony i śpiący. Czasami czuje się jak taka zabawka na chwile. Jedna sytuacja którą mnie mega boli. Umawia się z kolegami na nockę żeby grać na kompie ![]() Ehh czasami brak mi sił do niego i czuje się mega bezradna. Chciałabym żeby ten związek nabrał jakiegoś tempa A nie polegał na tym że siedzę obok niego jak obok obcej osoby. Moje rozmowy nic nie skutkują. Nie wiem co mam robić. Co wy o tym myślicie? Edit. Nie chce tutaj go bronić ani nic, ale ja już sama nie wiem czy ja po prostu sama nie chce dopuszczać myśli że jest on jest jaki jest. Bo raz na ruski rok zrobi to śniadanie czy posprząta po sobie. No i nie wypowiedziałam się w kwesti pieniędzy. Zawsze wszystko do domu kupuje i jeżeli jest okazja to prezent też kupi. Tyle że mówiłam mu że ja nie chce jego pieniędzy tylko jego uwagi. Naprawdę nie wiem co robić. Boję się że nikogo już tak nie pokocham jak jego. Edytowane przez doma1008 Czas edycji: 2018-11-19 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Czy tak wygląda wspólne życie z chłopakiem?
Cytat:
A ty piszesz, że chcesz, by związek nabrał tempa? Chcesz ślubu? Dzieci? Z tym typem? Myślisz, że wtedy się zmieni? Śmieszne. Tempa to ty powinnaś nabrać. W ucieczce od niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
U mnie podobne zachowanie ze strony faceta skonczylo sie rozstaniem, rowniez po 3 latach zwiazku. Z dnia na dzien powiedział, ze mnie nie kocha, a ja tlumaczylam jego wczesniejsze zachowanie jakims kryzysem w zwiazku. Teraz to ja cierpie, choć mijelo juz 1.5 miesiaca, on juz ma nowa dziewczyne i jest super szczesliwy. Przwmysl to wszystko. Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko skonczy sie dobrze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dwójka ludzi którzy nie bardzo mają o czym ze sobą rozmawiać, nie czytają książek...
Baba sprzata, gotuje i żyje serialami, chlop oglada tv albo gra na komputerze. Tak, tak zawsze wyobrażałem sobie życie proletariatu. Brak perspektyw, brak marzeń, brak korekty postępowania... Żadnych celów ani własnego życia Edytowane przez InterferonAlfa Czas edycji: 2018-11-19 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co Ty w ogóle masz z tego związku? Zakupy, raz na jakiś czas prezent i coś do jedzenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tak wygląda życie które wybrałaś. Nadskakujesz jako gosposia facetowi który Cię nie szanuje, traktuje jako babę od roboty w domu. Ogarnij się i zacznij sama siebie szanować.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Za co Ty właściwie go kochasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
doma1008 raczej sama już sobie odpowiedziałaś na pytanie w tytule. Facet ma Cię gdzieś. Odkochał się, ale pewnie mu wygodnie, że tam siedzisz, więc Cię trzyma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Nie, tak wygląda "wspólne" życie ze współlokatorem, który raczej za tobą nie przepada. Jak poczytać co ludzie czują po rozstaniu to wychodzi, że większość boi się że nikogo takiego już nie znajdzie, a po jakimś czasie puka się w głowę jak o tym pomyśli. Wiadomo że Wizaż nie obieca ci nowego chłopaka, ale ten obecny to tak niska półka, że na 99% stać cię na chłopaka, który by cię chociaż lubił.
To nie jest typowy facet i jeśli będziesz tak myślała, to właśnie na takie rzeczy będziesz się godziła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Konto usunięte
|
Tak, właśnie tak wygląda twoje życie z tym konkretnym chłopakiem. Inne związki tak nie wyglądają, ty masz to, co sobie wybrałaś.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Autorko, uczepilas się tego chłopaka i brniesz w życie obok niego, bo to nawet związkiem nie można nazwać! On Cię olewa, tak kochający facet się nie zachowuje! I jeszcze opuszczanie domu bo koledzy? Żartujesz sobie?! Mam nadzieję, że chociaż z nim nie sypiasz, bo już teraz brzmi to jakbyś była dla niego jedynie zabawką do kiepskiego nawet seksu. Miej godność i wyprowadz się, zerwij i zacznij żyć jak człowiek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Jedno z najistotniejszych pytań jakie ciśnie się na usta to to czy jesteś aktywna zawodowo? Czy może tylko chłopak zajmuje się finansami i zarabia na wasze wspólne życie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
A to też prawda, bo końcówka posta autorki jest bardzo sugestywna. Facet kupuje do domu "wszystko" i czasem zrobi prezent. A ona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
To nie wygląda nawet na związek. Już dawno chyba przestało nim być. Raczej układem, w którym ty siedzisz w domu, sprzątasz i gotujesz, a on zarabia pieniądze i zajmuje się swoimi sprawami.
Weź się dziewczyno za siebie, zastanów się, czego oczekujesz od siebie i od życia i zacznij działać. Bo aktualnie to stoisz w miejscu i nie zapowiada się, żeby cokolwiek się zmieniło.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To jest jakiś post trolla? Miłość miłością, ale jak można dawać się aż tak poniżać? On okazuje Ci zero szacunku i traktuje gorzej niż powietrze, powinnaś mu podziękować, że przynajmniej sam się od ciebie ulotnił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dzieki za wszystkie opinie. Szczególnie za te dobitne. Naprawdę daje do myślenia. Trzymajcie za mnie kciuki.
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Dzieki za wszystkie opinie. Szczególnie za te dobitne. Daje dużo do myślenia. Trzymajcie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.