|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak go rozkochać w sobie?
Dzień dobry wszystkim 😊 chciałabym się was dopytać jakie macie sposoby aby rozkochać / zaskoczyć faceta? Chodzi mi i to, że chciałabym zbudować związek lecz żeby do niego doszło trzeba inponowac facetowi, co z tego że ja się będę starała jak go nie będzie ciągnęło? Chcę w jakiś sposób jemu zaimponować żeby zaczął o tym myśleć. Nie znamy się długo lecz póki co dogadujemy się dobrze, a z własnego doświadczenia wiem że po przyjaźni ciężko jest zbudować związek dlatego trzeba o tyn prędzej myśleć...pociąga mnie nie tylko fizycznie jak i sposobem bycia. Przyznam również że moją ogromną wadą jest zazdrość oraz to że chce za bardzo... Przez te moje wielkie chęci mogę go zniechęcić. Podacie mi jakieś wskazówki? Niby mówi się że to facet ma ciebie stracić a nie ty go no ale z tym właśnie bywa różnie. Jego zainteresowaniem są samochody, on wie jakie są moje ale czy sądzicie, że jeśli bym wgłębiła się w ten temat to byłoby to sexowne? Czy trzymać się swoich? Oraz jakie gesty mogłabym wykorzystać na spotkaniach lub co powiedzieć aby było to dla niego czule. Dla nas kobiet nawet zwykły dotyk faceta jest czuły ale u nich niestety chyba to tak nie działa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak go rozkochać w sobie?
Słuchaj z zaciekawieniem jak mówi o samochodach i zadawaj głupie pytania. Działa xD
Powiedz ze zawsze chciałaś się więcej dowiedzieć na ten temat i liczysz ze trochę cie nauczy, bo nie wiesz nawet gdzie leży silnik itd. U mnie akurat to było prawda jakbym powiedziałam ale zadziałało i to jak XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Zacznij od wybycia sobie z głowy bzdur, że jesteśmy "my kobiety" i "oni, faceci". Ludzie to odrębne jednostki i fakt, że są tej samej płci nie czyni ich jeszcze bardziej podobnymi do siebie. Zastanów się czego chce ten konkretny facet, a nie faceci jako ciemna jednolita masa. Nikt ci nie powie czy akurat ten jeden poleci na jakiś tam gest i czy dotyk jest dla niego czuły czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeżeli się dobrze dogadujecie, to wystarczy, że jest chemia i samo się jakoś potoczy.
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Jeżeli facet nie jest tobą zainteresowany, to choćbyś pękła, nic nie wskórasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko po co ci głupi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czasami działa, czasami nie. Ja kiedyś przez takie słuchanie faceta i zadawanie setek pytań odnośnie jego hobby (mnie to nie interesowało) trafiłam do friendzone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym to nie robenie z siebie idoitki, a zwykła kokieteria ![]() W innych dziedzinach możesz być obyta i zaznajomiona z tematem. Aż mnie dziwi, ze chce mi sie to komuś tłumaczyć, myślałam ze to jasne XD ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- To widocznie za dużo ich zadawałaś haha XD Edytowane przez PoPoo Czas edycji: 2018-11-19 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86141138]Co
![]() Poprawiłam - chodziło mi taką kokieterie, a nie stricte robienie z siebie idiotki. Nie uważam, aby zadanie kilku pytań i zainteresowanie się hobby faceta, było robieniem z siebie idiotki, jak to ktoś tutaj napisał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Usiłowałam tak zainteresować sobą chłopaka - zadając pytania, prosząc o opinię, wynajdując różne tematy, bo pragnęłam go desperacko. I cóż. Psu na budę to się zdało, bo poza nader uprzejmymi wyjaśnieniami, niczego nie osiągnęłam. Poza podsmiechujkami jego kumpli, bo wszyscy zauważyli, o co chodzi, oprócz zainteresowanego.:brzydal : Natomiast mój mąż, wszelkie moje pytania i popisywanie się pseudowiedzą na temat tego, czym się zajmuje, przyjmował, jak sam powiedział - z rozczuleniem i przymrużeniem oka, bo mu się podobałam. Zresztą widziałam jego uśmiech, dłuższe spojrzenie w oczy... Moje zabiegi nie szły w próżnię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Po prostu bądź sobą, nikogo nie udawaj. Nie da się faceta oczarować na siłę. To on teraz musi poczuć chemię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez PoPoo Czas edycji: 2018-11-19 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
I czemu robienie z siebie głupiej ma związek z kokieterią? Nie odpowiesz? Edytowane przez mariamalaria Czas edycji: 2018-11-25 o 11:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
ja mam odwrotne doswiadczenie, mojemu TZ zaimponowala moja wiedza i zainteresowania; ale on otwarcie mowi, ze stymulacja intelektualna to dla niego najwazniejsza czesc zwiazku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
To widocznie za dużo ich zadawałaś haha XD[/QUOTE]
Teraz to wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dla mnie akurat takim tekstem byś się totalnie zbłaźniła ;d To jest robienie z siebie ostatecznej "blondynki".
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;86145888]ja mam odwrotne doswiadczenie, mojemu TZ zaimponowala moja wiedza i zainteresowania; ale on otwarcie mowi, ze stymulacja intelektualna to dla niego najwazniejsza czesc zwiazku[/QUOTE]
Dokładnie, jak to mawiał facet z moje rodziny "jakoś nigdy nie pociągały mnie głupie dziewczyny- myślę, że podświadomie nie chciałem skazywać dzieci na taką matkę" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mówię jak jest. Edytowane przez felixindahouz Czas edycji: 2018-11-20 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ale o czym ty do mnie mowisz, w miare wspolczesnego? Byly? Były, nie określalam przedzialu czasowego, a malo to jezdzi 20letnich bet u nas po drogach? I nie nie mysle z napedem na tyl, nie udalo ci sie blysnac.
Po drugie we wspolczesnych sportowycj autach, silniki zazwyczaj sa polozone centralnie, przed osia napedowa, nie z tylu. Kolejna skucha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Pinkieee Czas edycji: 2018-11-20 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
A po co chcesz udawać że Cię coś interesuje skoro tak nie jest
Po co chcesz tworzyć jakiś obraz siebie aby go zainteresować? Przecież po jakimś czasie i tak wyszło by na jaw jaką naprawdę jesteś ile można udawać? W każdym razie na kogoś kto nie uważa Cię za atrakcyjną żadne głupie pytania i udawanie k9gis kim nie jesteś nie zadziała Facet albo jest zainteresowany albo nie jest (zresztą kobieta rowniez) Niektórzy są po prostu dobrymi kumplami,dobrze się z nimi gada Ale nie ma tej chemii i nic z tego większego nie będzie Bądź sobą jak ma Cię na oku to się wszystko rozwinie a jak nie to nic nie wskorasz Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2018-11-21 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak już piszesz o współczesnych sportowych autach, to i tak praktycznie żadne z nich nie posiada silnika położonego centralnie, nie licząc superaut i prosiaków jak już wspomniałem, ale to też już nie są samochody sportowe, tylko niemalże supersamochody, więc inna półka. Nie licząc jakichś pojedynczych wyjątków może.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.