Czuję coś do zajętego chłopaka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-11-18, 17:12   #1
wicherwi
Przyczajenie

Czuję coś do zajętego chłopaka

Cześć, moja sytuacja wygląda w ten sposób, że w lecie, rok temu, niesamowicie spodobał mi się jeden chłopak. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych, częste spotkania, imprezy itp. Zagadałam do niego, zaczęliśmy pisać. Zaczął się angażować w tą znajomość widać było, że chciał czegoś więcej, ale ja po paru miesiącach, kiedy odważył się mi wyznać, co czuje, odrzuciłam go. Do tej pory nie wiem, co ja miałam wtedy w głowie, czy przestraszyłam się tej ewentualnej relacji, w którą mogłabym wejść, czy jego samego... Na pewno nie miałam zamiaru go skrzywidzić, ale oczywiście moje zachowanie było niczym innym, jak właśnie skrzywdzeniem go. Nie widzieliśmy się parę miesięcy, jakoś unikałam wspólnych wyjść ze zajomymi, jednak wszystko zmieniło się w kwietniu. Zaczęły się 18, ogniska, więc siłą rzeczy znowu się spotykaliśmy. O dziwo, nie było między nami napiętej atmosfery, dużo rozmawialiśmy i spędzaliśmy ze sobą sporo czasu. I właśnie wtedy uświadomiłam sobie jaki błąd popełniłam i co było ze mną nie tak, że odrzuciłam tak fajnego chłopaka. Bałam się mówić mu cokolwiek o tym co czuję, po tamtym zdarzeniu, na pewno przestałby brać moje działania na poważnie. W wakacje dowiedziałam się, że od niedawna ma dziewczynę. Strasznie mnie to zabolało, ale wiem, że sama jestem sobie winna. Nie ograniczyliśmy kontaktu. Dalej widujemy się w wiekszym gronie, on nigdy nie jest wtedy ze swoją dziewczyną, zawsze przychodzi sam, co prowadzi do tego, że to głównie z nim spędzam czas. Często spotykamy się wzrokiem, od koleżanek czasem dowiaduje się, że bardzo często mi się przygląda itp. Dlatego mam do Was pytanie, czy pozwolić sobie, aby wyznać mu to co czuję i przede wszystkim przeprosić go za tą paskudną sytuację sprzed roku? Czy po prostu dać sobie z tym spokój i pogodzić się z tym, że znalazł sobie kogoś. Nie umiem go rozgryźć, nie wiem co oznaczają te spojrzenia, uśmiechy. Nie chcę wchodzić z buciorami w czyiś związek, ale nie mogę już wytrzymać... Co robić? Przepraszam za chaos w mojej wypowiedzi
wicherwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-18, 18:07   #2
Cerveza_
Wtajemniczenie

Dot.: Czuję coś do zajętego chłopaka

Cytat:
Napisane przez wicherwi Pokaż wiadomość
Cześć, moja sytuacja wygląda w ten sposób, że w lecie, rok temu, niesamowicie spodobał mi się jeden chłopak. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych, częste spotkania, imprezy itp. Zagadałam do niego, zaczęliśmy pisać. Zaczął się angażować w tą znajomość widać było, że chciał czegoś więcej, ale ja po paru miesiącach, kiedy odważył się mi wyznać, co czuje, odrzuciłam go. Do tej pory nie wiem, co ja miałam wtedy w głowie, czy przestraszyłam się tej ewentualnej relacji, w którą mogłabym wejść, czy jego samego... Na pewno nie miałam zamiaru go skrzywidzić, ale oczywiście moje zachowanie było niczym innym, jak właśnie skrzywdzeniem go. Nie widzieliśmy się parę miesięcy, jakoś unikałam wspólnych wyjść ze zajomymi, jednak wszystko zmieniło się w kwietniu. Zaczęły się 18, ogniska, więc siłą rzeczy znowu się spotykaliśmy. O dziwo, nie było między nami napiętej atmosfery, dużo rozmawialiśmy i spędzaliśmy ze sobą sporo czasu. I właśnie wtedy uświadomiłam sobie jaki błąd popełniłam i co było ze mną nie tak, że odrzuciłam tak fajnego chłopaka. Bałam się mówić mu cokolwiek o tym co czuję, po tamtym zdarzeniu, na pewno przestałby brać moje działania na poważnie. W wakacje dowiedziałam się, że od niedawna ma dziewczynę. Strasznie mnie to zabolało, ale wiem, że sama jestem sobie winna. Nie ograniczyliśmy kontaktu. Dalej widujemy się w wiekszym gronie, on nigdy nie jest wtedy ze swoją dziewczyną, zawsze przychodzi sam, co prowadzi do tego, że to głównie z nim spędzam czas. Często spotykamy się wzrokiem, od koleżanek czasem dowiaduje się, że bardzo często mi się przygląda itp. Dlatego mam do Was pytanie, czy pozwolić sobie, aby wyznać mu to co czuję i przede wszystkim przeprosić go za tą paskudną sytuację sprzed roku? Czy po prostu dać sobie z tym spokój i pogodzić się z tym, że znalazł sobie kogoś. Nie umiem go rozgryźć, nie wiem co oznaczają te spojrzenia, uśmiechy. Nie chcę wchodzić z buciorami w czyiś związek, ale nie mogę już wytrzymać... Co robić? Przepraszam za chaos w mojej wypowiedzi
Znaleźć wolnego chłopaka i nie mieszać zajętemu w głowie.
Stary 2018-11-19, 07:23   #3
mariamalaria
BAN stały

Oczywiście, że przeprosić za tamto i powiedzieć, co czujesz. Następny ruch będzie należał do niego. Jeśli będzie mu zależało na dziewczynie, to ci to powie i wtedy spasuj.
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 07:27   #4
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamalaria Pokaż wiadomość
Oczywiście, że przeprosić za tamto i powiedzieć, co czujesz. Następny ruch będzie należał do niego. Jeśli będzie mu zależało na dziewczynie, to ci to powie i wtedy spasuj.
Tak. I wtedy serio spasuj.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 10:17   #5
meggan02
Raczkowanie

Myślę że lepiej pogadać i powiedzieć co czujesz. Jak nic z tego nie wyjdzie to będziesz miała jasna sytuacje. Jak nie powiesz to będziesz się jeszcze tak zastanawiać nie wiadomo ile czy coś by z tego było czy nie. A tak kawa na ławę i wiesz na czym stoisz.
meggan02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 11:00   #6
InterferonAlfa
BAN stały

A on jest z jakąś Twoja przyjaciółka czy kimś kto Cię obchodzi?
Jeżeli jest poważnie zainteresowany tamta to Twoje zaloty poprostu odrzuci, a jak nie to droga wolna.
InterferonAlfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 11:20   #7
Yarkav
Przyczajenie

Dokładnie. Sytuacja wtedy będzie klarowna, będziesz wiedziała na czym stoisz.
Yarkav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-11-19, 12:08   #8
edan84
BAN stały

Skoro on nie jest z żadną Twoją kumpelą (a nie jest, bo byś wiedziała), to uderzaj na całego. Nie jesteś nic winna jego dziewczynie, skrupułów żadnych mieć nie musisz.
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 12:28   #9
otsochodzi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Skoro on nie jest z żadną Twoją kumpelą (a nie jest, bo byś wiedziała), to uderzaj na całego. Nie jesteś nic winna jego dziewczynie, skrupułów żadnych mieć nie musisz.
??? No tak - nie jest jej dziewczyną, więc niech odbije jej chłopaka.
Egoizm pełną parą.

Dziewczyno posłuchaj - nawet jak podbijesz do tego chłopaka i on rzuci swoją dziewczynę dla Ciebie, to jaką będziesz mieć pewność, że on za kilka miesięcy nie wymieni ciebie na nowy model?

Tak bardzo chcesz wierzyć, że on akurat swoja obecną dziewczynę zamieni na Ciebie, ale Ciebie akurat nie zamieni na inną?

Sama przyznasz, że to mało prawdopodobna teoria.

Moim zdaniem miałaś swoje pięć minut - zmarnowałaś szansę, zdarza się. Powinnaś go szczerze przeprosić, możesz mu powiedzieć co do niego czujesz jeśli to ci pomoże. Ale moim zdaniem nie powinnaś się wtrącić i zachowywać jak pies ogrodnika.
Z mojej perspektywy to wygląda tak - kiedyś go olałaś jak zabawkę odstawiłaś na bok, zapomniałaś. Zobaczyłaś, że inna kobieta bawi się twoją zabawką i nagle chcesz ją odzyskać.

Skoro tak ci na nim zależy to dlaczego przypomniałaś sobie o nim po kilku miesiącach, a nie po kilku dniach?

Moim zdaniem bardziej zapulsujesz u niego, jeżeli wyznasz mu co czujesz i będziesz życzyła mu szczęścia z dziewczyną i odsuniesz się na bok. Jak będziesz na siłę się o niego zabiegać - to on może się jeszcze bardziej zniechęcić i Cię olać, za to że ty okłamałaś kiedyś jego. Faceci też są mściwi i nie zapominają.

Gdy zobaczy, że szczerze żałujesz, ale nie próbujesz na siłę rozbić mu związku, to być może Ci przebaczy. Być może zerwie ze swoją dziewczyną, być może odsunie Ciebie od siebie. Na pewno będziesz mieć czystsze sumienie, niż gdybyś na siłę próbowała rozbić mu związek i wskoczyć do łóżka.
otsochodzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 12:37   #10
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez otsochodzi Pokaż wiadomość
Egoizm pełną parą.

Dziewczyno posłuchaj - nawet jak podbijesz do tego chłopaka i on rzuci swoją dziewczynę dla Ciebie, to jaką będziesz mieć pewność, że on za kilka miesięcy nie wymieni ciebie na nowy model?

Tak bardzo chcesz wierzyć, że on akurat swoja obecną dziewczynę zamieni na Ciebie, ale Ciebie akurat nie zamieni na inną?

Sama przyznasz, że to mało prawdopodobna teoria.

Moim zdaniem miałaś swoje pięć minut - zmarnowałaś szansę, zdarza się. Powinnaś go szczerze przeprosić, możesz mu powiedzieć co do niego czujesz jeśli to ci pomoże. Ale moim zdaniem nie powinnaś się wtrącić i zachowywać jak pies ogrodnika.
Z mojej perspektywy to wygląda tak - kiedyś go olałaś jak zabawkę odstawiłaś na bok, zapomniałaś. Zobaczyłaś, że inna kobieta bawi się twoją zabawką i nagle chcesz ją odzyskać.

Skoro tak ci na nim zależy to dlaczego przypomniałaś sobie o nim po kilku miesiącach, a nie po kilku dniach?

Moim zdaniem bardziej zapulsujesz u niego, jeżeli wyznasz mu co czujesz i będziesz życzyła mu szczęścia z dziewczyną i odsuniesz się na bok. Jak będziesz na siłę się o niego zabiegać - to on może się jeszcze bardziej zniechęcić i Cię olać, za to że ty okłamałaś kiedyś jego. Faceci też są mściwi i nie zapominają.

Gdy zobaczy, że szczerze żałujesz, ale nie próbujesz na siłę rozbić mu związku, to być może Ci przebaczy. Być może zerwie ze swoją dziewczyną, być może odsunie Ciebie od siebie. Na pewno będziesz mieć czystsze sumienie, niż gdybyś na siłę próbowała rozbić mu związek i wskoczyć do łóżka.
Jaki niby egoizm? Przecież nie polecam jej aby kolesia obezwładniła tabletką gwałtu, przykuła do grzejnika u siebie, faszerowała viagrą i ujeżdżała tak każdego dnia.
Napisałem jedynie, że nic winna obcej dziewczynie nie jest. Może podbijać do kogo chce, jest wolna. Nie musi jej obchodzić jakie możliwe, że ma ten koleś zobowiązania wobec obcej autorce laski. A może mają otwarty związek? Skąd to możesz wiedzieć?

Edytowane przez edan84
Czas edycji: 2018-11-19 o 12:39
Stary 2018-11-19, 12:39   #11
InterferonAlfa
BAN stały

Trwałość związku nie zależy od przeszłości tylko od siły związku.

Jeżeli on jest nieszczęśliwy z tamta to autorka ma szansę.
To czy gdyby byli razem on mógłby ją zmienić na następną zależy tylko od ich związku, jakby się doskonale dogadywali to nikt nic by nie chciał zmieniać
InterferonAlfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-11-19, 12:40   #12
otsochodzi
Raczkowanie

edan84 - No to ja w takim razie życzę, aby każdy wolny facet podbijał do twojej obecnej/przyszłej żony/dziewczyny. Nie są Ci w końcu nic winni, a może jesteś/będziesz w otwartym związku?
Stary 2018-11-19, 12:50   #13
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez InterferonAlfa Pokaż wiadomość
Trwałość związku nie zależy od przeszłości tylko od siły związku.
Ekstra. Pięknie. Ale co to ma do rzeczy?
A od przeszłości też zależy. Zawsze zależy. I od miliona innych rzeczy też.

Powtarzam, to nie związek autorki. On nic nikomu nie obiecywała. W szczególności jemu, ani tego jego dziewczynie.
Cytat:
Jeżeli on jest nieszczęśliwy z tamta to autorka ma szansę.
Na co niby? Może autorka wcale nie chce związku z nim. Nic o tym nie napisała. Napisała, że ma jakieś dziwne i bez sensu hamulce, bo koleś kogoś ma. Może go chce tylko bzyknąć?
Cytat:
To czy gdyby byli razem on mógłby ją zmienić na następną zależy tylko od ich związku, jakby się doskonale dogadywali to nikt nic by nie chciał zmieniać
Nie rozumiem logiki tego zdania i o co tu Ci koleś chodziło.
W każdym razie, każdy może chcieć w każdej chwili zakończyć każdy związek. Czy to nastoletni, czy konkubinat, czy małżeństwo.
I wszystko jedno co było kiedyś, z kimś.
30-letnia dziewica często przeradza się w "puszczalską", kobieciarz i bawidamek w przykładnego i odpowiedzialnego męża.
Przestań klepać trzy po trzy i powielać stereotypy.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
edan84 - No to ja w takim razie życzę, aby każdy wolny facet podbijał do twojej obecnej/przyszłej żony/dziewczyny. Nie są Ci w końcu nic winni, a może jesteś/będziesz w otwartym związku?
Dziękuję, nie mam nic przeciwko. Sam tak robię. Inaczej byłbym hipokrytą, no nie?
Stary 2018-11-19, 13:00   #14
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Egoizm pełną parą.
Co to w ogóle znaczy, że odbije jej chłopaka? Typowe zwalanie winy za jego decyzje na nią.
Jeśli facet nie będzie chciał zostawić obecnej dziewczyny, to nie zostawi. To on decyduje, a nie jego otoczenie, nieważne jak bardzo napalone na niego.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 13:07   #15
wicherwi
Przyczajenie

Cześć, dziękuję za Twoją opinię, ale jedną rzecz chciałabym sprostować: nie dostrzegłam go ponownie po tym, kiedy dowiedziałam się, że ma dziewczynę. Myślałam o całej sprawie dużo wcześniej, tak jak pisałam, z nią zaczął być w lipcu a ja w kwietniu zdałam sobie sprawę z tego, co czuję. Owszem, moje wcześniejsze zahamowania były całkowicie bez sensu, ale myślę, że sporą rolę odgrywa tu także młody wiek i kompletny brak doświadczenia w takich sprawach. Myślę, że nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie, to chociaż o tyle dobrze, że zmieniłam swoje postrzeganie związków i wyrzuciłam z głowy ideały, do których miałam zwyczaj go porównywać. Owszem, mogłam wszystko powiedzieć mu od razu, wtedy kiedy zorientowałam się, że popełniłam błąd, ale niestety brak zaufania do samej siebie sprawił, że odkładałam to, myślałam, że to jakieś moje kolejne wymysły - okazało się, że nie.
wicherwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 13:31   #16
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:

A to jakiś problem?

Podbija do mnie facet, kiedy jestem w szczęśliwym związku.

Wplatam w dyskusję i jasno daję do zrozumienia, że mam _obecnie_ chłopaka.

Koniec. Nie wiem, gdzie tu problem dla mojego chłopaka i odwrotnie.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 13:56   #17
monique_05
Raczkowanie

Możesz z nim szczerze porozmawiać, jeśli on jest szczęśliwy z tamtą dziewczyną - powie Ci o tym, a jeśli to zawsze chciał być z Tobą to wybierze Ciebie. Tylko jego decyzja. Nie ma żony, ani narzeczonej, dziewczyna w ciąży nie jest, więc moim zdaniem możesz podjąć próbę i nie robisz nic złego.
monique_05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 14:16   #18
Jogurtowe_love
Raczkowanie

"Skoro on nie jest z żadną Twoją kumpelą (a nie jest, bo byś wiedziała), to uderzaj na całego. Nie jesteś nic winna jego dziewczynie, skrupułów żadnych mieć nie musisz."

Ej serio? Dziwią mnie ta i parę wypowiedzi w podobnym tonie na tym wątku. Nie wiem, może jestem dziwna ale zawsze uważałam zarywanie do kogoś o kim wiemy że jest w związku za nieetyczne. Sory ale dla mnie to ohydne.
Jogurtowe_love jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 14:20   #19
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jogurtowe_love Pokaż wiadomość
Ej serio? Dziwią mnie ta i parę wypowiedzi w podobnym tonie na tym wątku. Nie wiem, może jestem dziwna ale zawsze uważałam zarywanie do kogoś o kim wiemy że jest w związku za nieetyczne. Sory ale dla mnie to ohydne.
A ja nigdy nie uważałam tego za nieetycznie ani ohydne. Nikogo się w ten sposób nie krzywdzi, nikt nie jest do niczego zmuszany.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 14:23   #20
Jogurtowe_love
Raczkowanie

Miałam parę takich sytuacji że to ja byłam z chłopakiem a podbijał do mnie znajomy który doskonale wiedział o moim związku. Zawsze to było bardzo dziwne, niekomfortowe i koniec końców skutkowało zerwaniem znajmosci bo robilo się za bardzo dziwacznie. Nie polecam Ci autorko takiego mieszania. Miałaś juz swój czas. Nie wykorzystałas okazji więc przepadło. Teraz daj im spokój i nie mąć bo tylko sobie narobisz kuku i wyrzutów sumienia.
Stary 2018-11-19, 14:26   #21
Konto usunięte

Cytat:
Miałam parę takich sytuacji że to ja byłam z chłopakiem a podbijał do mnie znajomy który doskonale wiedział o moim związku. Zawsze to było bardzo dziwne, niekomfortowe i koniec końców skutkowało zerwaniem znajmosci bo robilo się za bardzo dziwacznie. Nie polecam Ci autorko takiego mieszania. Miałaś juz swój czas. Nie wykorzystałas okazji więc przepadło. Teraz daj im spokój i nie mąć bo tylko sobie narobisz kuku i wyrzutów sumienia.
I co z tego, że doskonale wiedział o twoim związku? To, że jesteś w związku nie oznacza zakazu podbijania do ciebie. Nie oznacza też, że twój związek z pewnością jest zamknięty i ściśle monogamiczny.
Stary 2018-11-19, 14:27   #22
Jogurtowe_love
Raczkowanie

Dla mnie i dla większości ludzi w naszej kulturze związek = zamknięty i monogamiczny. Inaczej to nie nie nazywa związek.
Stary 2018-11-19, 14:31   #23
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie i dla większości ludzi w naszej kulturze związek = zamknięty i monogamiczny. Inaczej to nie nie nazywa związek.
Nikt nie ma obowiązku postrzegać związków tak samo jak ty. Zresztą nawet zamknięte i monogamiczne związki się kończą. Jak nie chcesz, żeby ktoś cię podrywał, to rozsądniej jest powiedzieć, że sobie tego nie życzysz albo nie jesteś zainteresowana, a nie że masz chłopaka, bo to akurat wcale nie musi być czynnik odstraszający.
Stary 2018-11-19, 14:34   #24
Jogurtowe_love
Raczkowanie

Coś tak czuję że jakby post był z drugiej strony, że jakaś dziewczyna podrywa chłopaka autorki to bylybyscie bardziej surowe w ocenach
Stary 2018-11-19, 14:37   #25
Konto usunięte

Cytat:
Coś tak czuję że jakby post był z drugiej strony, że jakaś dziewczyna podrywa chłopaka autorki to bylybyscie bardziej surowe w ocenach
Ja na pewno bym nie była bardziej surowa, bo nie ma powodu. Napisałabym, że jeśli jakaś dziewczyna podrywa chłopaka autorki, to ona nic nie może z tym zrobić, bo jakaś dziewczyna może podrywać kogo chce, a ukrócenie podrywu jest obowiązkiem chłopaka o ile umówili się, że flirtowanie z innymi jest niedopuszczalne w ich związku.
Stary 2018-11-19, 14:41   #26
otsochodzi
Raczkowanie

Cytat:
"Skoro on nie jest z żadną Twoją kumpelą (a nie jest, bo byś wiedziała), to uderzaj na całego. Nie jesteś nic winna jego dziewczynie, skrupułów żadnych mieć nie musisz."

Ja uważam podobnie. Jeżeli dana osoba nie wie, że druga jest w związku i zarywa to OK - nie wiedziała, nic złego się nie dzieje.

Autorka doskonale zdaje sobie sprawę z tego co robi i chce podbijać do zajętego kolesia z premedytacją - dla mnie to nie jest moralne.

Jedno jest pewne - wszystko zależy od chłopaka. To, że ona podbija nie znaczy jeszcze, że jej się uda. Mimo wszystko na miejscu dziewczyny tego chłopaka czułbym się źle na jej miejscu.

No nie byłbym zadowolony z tego, że np jakiś dawny znajomy podbija do mojej dziewczyny i jeszcze się z tym specjalnie nie kryje i jestem pewny, że 3/4 wizażanek też nie byłoby zadowolonych z tej sytuacji. Ale oczywiście - dopóki sytuacja nie dotyczy ich - to wszystko jest OK, dopiero potem jest płacz i wątek "jak on mógł polecieć do tej szm**y".
Stary 2018-11-19, 16:50   #27
I am Rock
lokalna gwiazda

Jeśli facet ma dziewczynę, a na imprezy przychodzi sam, to chyba jakiś super związek nie jest.
A jakbyś powiedziała mu szczerze, że żałujesz, iż tak pochopnie z niego zrezygnowałaś i szkoda, że już za późno na zmianę decyzji.
Może dowiesz się, czy za późno, czy nie.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 16:54   #28
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Jeśli facet ma dziewczynę, a na imprezy przychodzi sam, to chyba jakiś super związek nie jest.
A jakbyś powiedziała mu szczerze, że żałujesz, iż tak pochopnie z niego zrezygnowałaś i szkoda, że już za późno na zmianę decyzji.
Może dowiesz się, czy za późno, czy nie.
A to trzeba zawsze swoją kobietę zabierać na każdą imprezę? Bo jak nie to słaby związek?

Stary 2018-11-19, 16:56   #29
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Co jeśli ona nie lubi imprez, a on tak?
Stary 2018-11-19, 17:18   #30
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
A to trzeba zawsze swoją kobietę zabierać na każdą imprezę? Bo jak nie to słaby związek?

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86141725]Co jeśli ona nie lubi imprez, a on tak?[/QUOTE]
Nie, nie trzeba brać dziewczyny na imprezę, ona może ich nie lubić. Zgoda.

Jednakowoż nieco mnie dziwi wychodzenie za każdym razem samotnie.
I zastanawiam się, czy ta dziewczyna faktycznie istnieje.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości