|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam balsamow do ciala :))))
Ja mam balsam odżywczy Avonu z 400 ml zostało jakieś 200 ml, drugi balsam Avonu z błyszczącymi drobinkami.
#4 |
Zakorzenienie
|
Zostało go nieco więcej niż połowa ze 150 ml. Tylko, że na Twojej liście nie znalazłam niczego co poszukuję
![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-10 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam z avonu balsamy, zaglądnij do mnie i napisz czy cię coś interesuje
tylko prosze w moim wątku bo nie przeglądam wszystkich wątków
#6 |
Zakorzenienie
|
A teraz trochę z innej beczki i nie na temat... Autorka tego postu - happy_woman - jest oszustką, żeby nie powiedzieć złodziejką. Swego czsu działała na targowisku kosmetyki (tu na wizażu) i miałyśmy się zymienić na kosmetyki. Wysłałam jej puder Chanel, krem na noc Avon i pomadkę ochronną Avon - ona swojej paczki nie wysłała, unika mnie, nie odpowiada na prośby, groźby.... to oszustka!!! lepiej jej unikajcie, przecież nie potrzebujemy na wizażu oszustów, prawda??
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: szukam balsamow do ciala :))))
OSTRO1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!<WOW>DZIEKI ZE NAM POWIEDZIALAS OSZUSTAKA........WRRRRR CO ZA TUPET SPADAJ HAPPY WOMEN OSZUSTKO...BOZEEE NIENAWIDZE OSZUSTOW JESLI CHODZI O KOSMETYKI SPADAj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!ALE JUZ;/;/;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: szukam balsamow do ciala :))))
Hahhaha Ale Brecht Ma Nawet W Przekupki(-1)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.