|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Hormony na porost biustu
Cześć. Pewnie zły dział, ale nie mogę znaleźć czegoś bardziej pasującego do tematyki trans.
Wie ktoś jakie hormony bierze chłopak, gdy zmienia się w dziewczynę? Wiem, że piersi rosną mu w 9 miesięcy do rozmiaru b czy c. Potrzebuję tylko nazw tych hormonów, bez żadnych morałów :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Hormony na porost biustu
[1=98801a4949b6e7be7262800 5159534798f7205e7_60b418f 2c2c00;86174460]Cześć. Pewnie zły dział, ale nie mogę znaleźć czegoś bardziej pasującego do tematyki trans.
Wie ktoś jakie hormony bierze chłopak, gdy zmienia się w dziewczynę? Wiem, że piersi rosną mu w 9 miesięcy do rozmiaru b czy c. Potrzebuję tylko nazw tych hormonów, bez żadnych morałów :P[/QUOTE] Bierze pewnie jakieś estrogeny albo pochodne przez dłuższy czas, bo to nie działa tak, że weźmie i już na zawsze efekt się utrzyma. Poza tym musi być pod stałą kontrolą lekarza, bo z hormonami nie ma żartów. Stosując je niewłaściwie można się dorobić marskości wątroby, a nawet nowotworu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.