|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
prezent dla szwagierki na święta
Witam. Mam problem z prezentem dla bratowej
wybrałam dla niej torebkę Monnari małą pikowaną (zdj. 1) ale zastanawiam się czy matce 2 małych dzieci w ogóle się na przyda? Ewentualnie znalazłam większe (zdj. 2 i 3) , droższe, ale czy są warte swojej ceny 140 zł ? W sumie to planowałam prezent do stówki... Najbardziej skłaniam się przy tej szarej, fajna jest? Tudno mi jej zrobić prezent, ona się nie maluje, nie stroi , nie wiem jakie ma zainteresowania... A może jakieś inne pomysły? Linki? Z góry dziękuję za pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: prezent dla szwagierki na święta
Nie wiem czemu nie wyświetliły się zdj powyżej
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". H. Jackson Brown Jr Edytowane przez kalija Czas edycji: 2018-12-12 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem skoro ustaliłaś jakiś budżet to się go trzymaj, bez względu na to, czy torebka fajna, czy nie
![]() Ta pierwsza, mała torebka jak dla mnie bardzo fajna, można ją nosić zimą i latem, gdy nie chcemy brać całego dobytku ze sobą. Lubię takie torebki. Czy się przyda matce dwójki małych dzieci? Zakładam, ze tak. Plus słyszałam dobre opinie o torebkach tej marki, że są wytrzymałe i nie niszczą się po jednym sezonie. Może podpytaj brata co do zainteresowań bratowej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odp. U mnie często budżet jest naginany, bo lubię obdarowywać ludzi prezentami, które są przemyślane i ich ucieszą.
Pytałam o zainteresowania, ale przy dwójce dzieci ma zero czasu na cokolwiek, a z torebki chyba każda kobieta się ucieszy (o ile trafię w gust ![]()
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". H. Jackson Brown Jr Edytowane przez kalija Czas edycji: 2018-12-13 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Chyba każdej kobiecie się torebka przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Pierwsza bardzo ładna. Sama bym się z takiej ucieszyła. Pamiętaj, ona jest nie tylko matką ale i kobietą i zapewne miło jej się zrobi, że nie każdy widzi w niej tylko mamusie, która musi nosić ze sobą wszystko. Poza tym nie wszędzie chodzi z dziećmi. Monnari robi dobre torebki, sama mam kilka i sobie chwalę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A ja całkowicie nie mam pomysłu
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie pierwsza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.