|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kuchenka
Witam, mam nadzieje ze dobra kategoria. Jest tu moze jakas posiadaczka kuchenki: Gazowo-Elektryczna Mastercook KGE 3445 X Plus??
Mam zamiar zakupic kuchenke ale jako facet nie znam sie na tym zupelnie. Cos tam czytalem i mysle ze chce kupic gazowo-elektryczna z termoobiegiem ale czy ten model bedzie odpowiedni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: kuchenka
Cytat:
![]() Cytat:
kuchenka dziala bez zastrzezen, termoobieg spisuje sie swietnie, sprzedawca w sklepie mowil, ze rozen to troche sciema - daleko mu do doskonalosci, ale podobno w wiekszosci kuchenek tak to wyglada (ja nie sprawdzalam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ja generalnie słyszałam niezbyt pochlebne opinie o sprzęcie Mastercook'a ale sama z doświdczenia nic nie wiem bo unikam tego sprzętu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
JA co prawda nie mam kuchenki akurat tej firmy, ale ze swojego doświadczenia dodam, ze model kuchenki gazowo-elektryczny to najlepszy i najwygodniejszy (przynajmniej dla mnie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam zdanie primavery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.